به گزارش خبرگزاری “آسوشیتد پرس”، ریچارد مور روز سه شنبه ادعا کرد که در حال حاضر چین، روسیه، ایران و تروریسم بین المللی چهار مساله بزرگ امنیتی برای جاسوسان انگلیس هستند.
مور در اظهارات بی اساس در مورد ایران مدعی شد که تهران از گروه حزب الله لبنان برای ایجاد مشکلات سیاسی در سایر کشورها استفاده میکند. وی این گروه را “یک دولت در درون دولت لبنان” توصیف کرد.
وی در ادامه ادعاهای خود در خصوص چین گفت: پکن یک “دولت اقتدارگرا با ارزشهای متفاوت از انگلیس” است و “عملیات جاسوسی در مقیاس بزرگ” را علیه انگلیس و متحدانش انجام میدهد و در عین حال تلاشهایی را برای “تحریف گفتمان عمومی و تصمیم گیری سیاسی” انجام میدهد.
مور همچنین گفت که چین فناوریهایی را در خارج به فروش میرساند که امکان ایجاد «یک شبکه اقتدارگرای کنترلی» در سطح جهان را فراهم میکند.
رییس ام آی ۶ در مورد روسیه نیز مدعی شد که انگلیس همچنان با “تهدید حاد” از سوی این کشور مواجه است. وی همچنین روسیه را به تلاش برای ترور شخصیتها و انجام حملات سایبری برای مداخله در انتخابات دموکراتیک کشورهای خارجی متهم کرد.
وی افزود: ما و متحدان و شرکایمان باید در مقابل فعالیت روسیه که با سیستم مبتنی بر قوانین بین المللی در تضاد است مقابله کنیم.
مور این اظهارات خود را در موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک در لندن بیان کرد. این اولین سخنرانی عمومی وی پس از تصدی ریاست سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (ام آی ۶) در سال ۲۰۲۰ است.
او همچنین گفت که زمان آن فرا رسیده است که جاسوسان انگلیسی از مخفی کاری دست بردارند و برای کمک در رقابت تسلیحاتی امنیت سایبری به شرکتهای فناوری مراجعه کنند. او استدلال کرد که با توسعه فناوری و احتمال اختلال بیشتر از سوی هوش مصنوعی، جاسوسان انگلیسی باید آشکارتر فعالیت کنند.
مور خاطر نشان کرد که جاسوسان در انگلیس در حال کمک گرفتن از جامعه فناوری جهت توسعه فناوریهای پیشرفته جهانی و حل بزرگترین مشکلات ماموریتی ام آی ۶ هستند.
ام آی ۶ در مجامع جهانی و افکار عمومی بسیاری از کشورهای جهان متهم است که در اقدامات خرابکارانه و فعالیتهای منتج به ترور شخصیتهای مهم سیاسی و علمی جهان نقش موثری ایفا کرده است.
فعالیتهای سازمان اطلاعات و امنیت خارجی بریتانیا، شامل طیف وسیعی از اقدامات سیاسی پنهان، از جمله همکاری با سازمان اطلاعاتی آمریکا در سرنگونی دولت محمد مصدق در کودتای ۲۸ مرداد در ایران میشود.
311311
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰