دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی/عکس

 «ملاله یوسف‌زی» فعال پاکستانی که در سال ۲۰۱۲ بابت رفتن به مدرسه هدف گلوله‌های طالبان قرار گرفت، دوشنبه از تغییرات ناگهانی که اکنون تحت حکومت طالبان در افغانستان رخ می‌دهد، جایی که آزادی‌های زنان و فرصت‌های آموزشی ناپدید شده است، انتقاد کرد. یوسف‌زی در ملاقات با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در مقابل رسانه‌ها

کد خبر : 139298
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۸:۳۴
دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی/عکس


 «ملاله یوسف‌زی» فعال پاکستانی که در سال ۲۰۱۲ بابت رفتن به مدرسه هدف گلوله‌های طالبان قرار گرفت، دوشنبه از تغییرات ناگهانی که اکنون تحت حکومت طالبان در افغانستان رخ می‌دهد، جایی که آزادی‌های زنان و فرصت‌های آموزشی ناپدید شده است، انتقاد کرد.

یوسف‌زی در ملاقات با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در مقابل رسانه‌ها گفت: شما اشاره کردید که ما به اینجا آمده‌ایم تا درباره برابری آموزش دختران صحبت کنیم، اما می‌دانیم که در حال حاضر افغانستان تنها کشوری است که در آنجا دختران به آموزش متوسطه دسترسی ندارند.

دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی/عکس

حدود ۱۰۰ روز از زمان خارج شدن نیروهای آمریکایی از افغانستان، بعد از ۲۰ سال حضور نظامی و دیپلماتیک می‌گذرد. در این دوران زنان و دختران گام‌هایی در راستای آموزش و مشاغل برداشتند اما بازگشت طالبان، این کشور را دوباره جامعه‌ای مردمحور کرد و اندکی فرصت‌های آموزشی برای زنان و دختران باقی گذاشت.

ملاله یوسف‌زی با اشاره به نامه دختری ۱۵ ساله از افغانستان گفت: آموزش دختران، ابزاری قدرتمند برای برقراری صلح و امنیت است. اگر دختران نیاموزند، افغانستان هم ضرر خواهد کرد. به عنوان یک دختر و یک انسان، می‌خواهم بدانید که من حق و حقوقی دارم. زنان و دختران حقوقی دارند. افغان‌ها حق دارند در صلح زندگی کنند، به مدرسه بروند و بازی کنند.

این فعال پاکستانی که اکنون ساکن انگلیس است، به وزیر خارجه آمریکا گفت: این پیام دختران افغان است. امیدواریم که ایالات متحده و سازمان ملل متحد اقدامات فوری انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که دختران می‌توانند هر چه سریع‌تر به مدارس بازگردند، زنان می‌توانند به سر کار بازگردند و تمام کمک‌های بشردوستانه مورد نیاز برای آموزش در آنجا فراهم می‌شود.

در مقابل، آنتونی بلینکن با تقدیر از یوسف‌زی او را الهام‌بخش زنان و دختران در سراسر جهان دانست و وعده داد که نامه این دختر افغان را با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در میان بگذارد.

۳۱۱۳۱۱



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.