بعد از هفته ها خط و نشان کشیدن های طرفداران دو رهبر سیاسی در شبکه های اجتماعی، بالاخره این اختلافات به راس هرم سیاسی در دو ائتلاف انتخابی التقدم و العزم رسیده و الحلبوسی و الخنجر در برابر هم به شدت موضع گیری کردند.
الحلبوسی: تو را به حجم و اندازه ای که مستحق هستی بر می گردانم!
الحلبوسی در پیامی که در رسانه های عراق بازتاب گسترده داشته خطاب الخنجر چنین گفته است:
«همواره تلاش کردم که منافع ملی و قضایای اهل سنت را بر اختلافات و مسائل پیش پا افتاده ترجیح دهم اما بی فایده بود و خواستم تو را صادق بدانم و از پارس سگ هایت و ماجراجویی هایت با مردم مان چشم بپوشم شاید حال و روزت اصلاح شود. اما تصمیم گرفتم و در آن هیچ تردیدی ندارم که در برابر تو و توطئه های بی ارزش ات بایستم و اجازه نمی دهم آنچه را صاحب نیستی بفروشی. بدان که اگر ثروت قارون داشته باشی، همچنان یک دنباله رو ذلیل و کوچک خواهی بود و تو را به حول و قوه الهی به حجم و اندازه ای که مستحق هستی برمی گردانم.»
محمد الحلبوسی سپس با اقتباس از توصیف یکی از شخصیت های طنز پرداز سیاسی عراق، الخنجر را «بوی» (پسر) خطاب کرده است.
پاسخ الخنجر: من تو را به اینجا رساندم!
رهبر گروه سیاسی العزم نیز در پاسخ گفته است:
«در حد و اندازه و حجم تو نیستم تا همین عبارت ها که نمی دانم از کجا یاد گرفته ای، به کار ببرم، تو به خاطر ترس از دست دادن پست و مقامت که با ذلت به تو داده شده و امروز به خود اجازه می دهی که به شرکایت در داخل مذهب زبان درازی کنی در حالی که در برابر دیگران خاضع و سر به زیر هستی به تو قول می دهم که همچنان مدافع حقوق مردمم باشم.
امیدوارم که به یاد داشته باشی که من تو را به این مقام زوال پذیر که هستی رساندم و من به حول و قوه الهی تو را به همان حجم کوچکی که شایسته اش هستی به عنوان مترجم و راهنمای بیگانگان در کشورت و مردمت بر خواهم گرداند. دلم برایت می سوزد که در این شب های مبارک ناچاری اخبار ما را در جرف الصخر و غیره بشنوی و ببینی.»
الحلبوسی و الخنجر دو رهبر از سه رهبر برجسته سیاسی اهل سنت هستند که رقابت آنها در آستانه انتخابات زودهنگام پارلمانی به شدت باعث تنش بین این دو نفر شده است.
«اسامه النجیفی» رهبر جبهه نجات و رییس پیشین پارلمان عراق سومین رهبر سیاسی برجسته اهل سنت عراق است که برادرش اثیل النجیفی استاندار پیشین نینوا به مرکزیت موصل از متهمان خیانت در ماجرای سقوط موصل در دهم ژوئن 2014 می باشد.
اختلافات سیاسی بین الخنجر و الحلبوسی به دنبال وعده های الخنجر به بازگرداندن اهالی آواره جرف الصخر به خانه هایش تشدید شده است.
جرف الصخر در شمال استان بابل که بعد از آزادی آن در سال 2014 توسط نیروهای الحشدالشعبی و دیگر نیروهای مسلح عراق به جرف النصر تغییر نام داد، در جریان حمله داعش در 2014 یکی از امکان مهم تجمع این گروه تروریستی و هدایت عملیات تروریستی به سمت بغداد بود.
جرف الصخر بعد از عملیات مختلف امنیتی از وجود عناصر تروریستی به طور کامل پاکسازی شده و در وقت حاضر اهالی این منطقه بعد از طی ملاحظات ویژه امنیتی به شهر و خانه خود بازگشته اند.
الحلبوسی جرف النصر (الصخر) را یکی از مناطق اصلی نفوذ خود می داند و به دلیل تبلیغات انتخاباتی الخنجر در این منطقه، از این امر به شدت عصبی شده و علیه او موضع منفی گرفته است.
الحلبوسی از اهالی الانبار و الخنجر از استان صلاح الدین و اسامه النجیفی از استان نینوا هستند و هریک از این رهبران سیاسی اهل سنت، استان های تابع خود را بخشی از حوزه های نفوذ سیاسی خود می دانند.
رقابت های سیاسی بین سه گروه سیاسی اهل سنت به ویژه طیف الخنجر و الحلبوسی در ماه های اخیر منجر به خونریزی در بین طرفداران دو طرف نیز شده است.
310 310
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰