دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP به همراه مدرک معتبر

[ad_1] دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP، استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بین‌المللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم می‌کند که از سایر استانداردهای سیستم‌های مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو۲۲۰۰۰– پشتیبانی می‌کند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت

کد خبر : 95106
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۷:۳۷
دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP به همراه مدرک معتبر

[ad_1]

دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP، استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بین‌المللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم می‌کند که از سایر استانداردهای سیستم‌های مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو۲۲۰۰۰– پشتیبانی می‌کند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت در تجارت بین‌المللی مفید است. این استاندارد به‌ویژه برای تولیدکنندگان، سازندگان، صنایع فراوری، و خدمات غذایی مفید است.

HACCP چیست؟

از این ابزار مدیریت ریسک برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود یک سیستم HACCP به شما امکان می‌دهد تا خطرات را شناسایی کرده و کنترل‌هایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «کمیته تغذیه کدکس» (CAC) که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد به‌منظور یکی کردن استانداردها، دستورالعمل‌ها، و آیین‌نامه‌های بین‌المللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده می‌باشد. از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو۲۲۰۰۰ (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.

HACCP از حروف اول واژه های عبارت  Hazard Analysis Critical Control Point به معنی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی « تشکیل شده است و در سالهای اخیر کاربرد فراوانی یافته است. مدت زیادی است که HACCP در صنایع غذایی مطرح شده است ولی در سالهای اخیر این سیستم نه تنها در صنایع غذایی بلکه در صنایع بهداشتی ، آرایشی و سایر صنایع مرتبط نیز کاربرد روزافزون یافته است . این توسعه بدین مفهوم میباشد که فنون HACCP نسبت به اوایل کار به مقدار قابل توجهی بهبود یافته و شرکت ها دریافته اند که استقرار آن میتواند برای آنها مفید واقع شود .

سرفصل های دوره دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP:

کنترل کیفیت در صنایع غذایی

سیستم های HACCP در صنایع غذایی

استانداردها و شاخص های غذایی

اصطلاحات HACCP

HACCP در ایران

کاربرد GMP و HACCP در کشتارگاه ها

اصول پایه ای استاندارد HACCP

پیش نیاز دوره آموزشی مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP:

+ این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و از پایه آموزش داده می شود.

[ad_2]

لینک ثبت نام : دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP به همراه مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.