دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل – دوره | مدرک معتبر

دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل، برای آشنایی کامل افراد با وظایف سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل ایجاد شده است.سر آشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل شغلی است که شایستگی تجهیز و طراحی آشپزخانه ، برنامه ریزی محیطی، مدیریت تولید، شناخت انواع شیرینی و دسرها را داشته باشد. تعریف کلی

کد خبر : 186758
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۵:۳۷
دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل – دوره | مدرک معتبر


دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل، برای آشنایی کامل افراد با وظایف سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل ایجاد شده است.سر آشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل شغلی است که شایستگی تجهیز و طراحی آشپزخانه ، برنامه ریزی محیطی، مدیریت تولید، شناخت انواع شیرینی و دسرها را داشته باشد. تعریف کلی شف سرآشپز شخصی است که بر تمامی فعالیت های آشپزخانه و نحوه عملکرد کارکنان آن نظارت دارد .وظیفه کلی و ی کسب اطمینان از رضایت مشتری نسبت به طعم و مزه غذا و هم چنین آراستگی ظاهری آن می باشد. اکثر شف ها در مواردی چون برنامه ریزی منو و قیمت گذاری، تأمین موجودی ،ایمنی و … مشارکت دارند.

توانمندی ها و وظایف سرآشپز حرفه ای :

برخوردار بودن از حس چشایی و بویایی قوی و تست غذاهای پخته شده قبل از توزیع

نظارت بر تمامی فرآیند های پخت غذا از آماده سازی مواد اولیه ( پاک کردن برنج ، پوست کردن پیاز و سیب زمینی ، خردکردن مرغ و گوشت و …) ، پخت غذا ، تحویل و توزیع غذای پخته شده

نظارت بر کار آشپزها ، کمک آشپزها و کارکنان ساده آشپزخانه

کشیدن غذا در ظروف مناسب و تزئین غذا

توانایی مدیریت و راهنمایی پرسنل آشپزخانه

توانایی به حداقل رساندن تنش در محیط کار و بین پرسنل آشپزخانه

توانایی آموزش کارکنان آشپزخانه

مقید به انتخاب مواد غذایی درجه یک و طبخ غذا به بهترین شکل از نظر سلامت ، طعم و به روز بودن

توانایی کسب رضایت مشتریان به کمک ایجاد منوهای متنوع بر اساس خلاقیت و ابتکار

مدیریت صحیح سفارشات ( مواد اولیه غذایی ) با حداقل کمبود و یا دور ریز مواد

کنترل میزان ورودی و خروجی روزانه

تهیه چک لیست جهت تهیه اقلام مورد نیاز و سفارش آن ها به مسئول خرید

آشنایی با دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت و مقید به عمل کردن به آن ها

مدیریت هزینه ها از طریق کنترل هزینه های مواد اولیه ، تجهیزات و …

مدیریت نظافت آشپزخانه

سرفصل های دوره دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل:

  • توانایی تجهیز و طراحی آشپزخانه
  •  توانایی برنامه ریزی محیطی
  •  توانایی مدیریت تولید
  •  توانایی شناخت انواع شیرینی و دسرها
  •  توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار

پیش نیاز دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.



لینک ثبت نام : دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.