دسریخچالی پرتقالی از سادهترین و سریعترین دسرهای میوهای است که میتوانید برای عصرانه یا بعد از شام آن را تهیه کنید. این دسر نیازی به استفاده از فر یا همزن ندارد و به سرعت آماده میشود. اگر میخواهید این دسر پرتقالی خوشمزه را آماده کنید، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر پرتقالی خوشمزه
مواد لازم عبارتند از:
- ۶۰۰ میلی لیتر آب پرتقال
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری عسل
- ۶۵ گرم نشاسته ذرت
- مقداری پودر نارگیل (اختیاری)
- گیلاس و برگ نعناع برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه دسر پرتقالی
مراحل تهیه این دسر پرتقالی لذیذ به صورت زیر است:
- ۵ تا ۶ عدد پرتقال را آب بگیرید. (۶۰۰ میلی لیتر)
- قالب را با مقداری روغن چرب کنید.
- آبمیوه را از صافی رد کنید تا پالپی در آن نماند و یکدست شود.
- دو الی سه قاشق غذاخوری عسل به آب پرتقال اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- ۶۵ گرم نشاسته ذرت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- روی حرارت متوسط بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- داخل ظرف ریخته و اجازه دهید کمی خنک شود.
- بگذارید ده دقیقه بماند.
- سپس روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید ۲ الی ۳ ساعت خنک شود.
- بعد از سه ساعت روکش ظرف را برداشته و لبهها را به آرامی جدا کنید.
- به اندازههای دلخواه برش دهید.
- برش ها را داخل نارگیل بزنید.
- میتوانید از گیلاس و برگ نعناع برای تزئین استفاده کنید.
- نوش جاااان!!!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰