دستور پخت غذاهای چربی سوز (3 طدستور پخت غذاهای چربی سوز (3 طرز تهیه ای که شما را به وزن ایده آل تان می رساند)رز تهیه ای که شما را به وزن ایده آل تان می رساند)

دستور پخت غذاهای چربی‌سوز به دلیل ترکیبات خاص خود، می‌توانند به افزایش متابولیسم بدن و تسریع فرآیند چربی‌سوزی کمک کنند. برای تهیه این غذاها، معمولاً از مواد غذایی مانند زنجبیل، فلفل قرمز، لیموترش، دارچین و پروتئین‌های کم‌چرب مانند مرغ یا ماهی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، سوپ سبزیجات چربی‌سوز یک گزینه عالی است که با

کد خبر : 536043
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
دستور پخت غذاهای چربی سوز (3 طدستور پخت غذاهای چربی سوز (3 طرز تهیه ای که شما را به وزن ایده آل تان می رساند)رز تهیه ای که شما را به وزن ایده آل تان می رساند)


دستور پخت غذاهای چربی‌سوز به دلیل ترکیبات خاص خود، می‌توانند به افزایش متابولیسم بدن و تسریع فرآیند چربی‌سوزی کمک کنند. برای تهیه این غذاها، معمولاً از مواد غذایی مانند زنجبیل، فلفل قرمز، لیموترش، دارچین و پروتئین‌های کم‌چرب مانند مرغ یا ماهی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، سوپ سبزیجات چربی‌سوز یک گزینه عالی است که با ترکیب کرفس، اسفناج، هویج، سیر و فلفل قرمز تهیه می‌شود. همچنین سالاد سبزیجات با افزودن آب‌لیمو و زنجبیل تازه می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش و کاهش چربی بدن کمک کند.

دستور پخت غذاهای چربی سوز

مصرف این غذاها یا دستور پخت غذاهای چربی سوز در کنار برنامه منظم ورزشی و رژیم غذایی سالم، تاثیر چشمگیری در کاهش وزن و بهبود سلامت دارد.

برگر بوقلمون با آویشن

برگر بوقلمون با آویشن

مواد لازم:
گوشت بوقلمون (چرخ کرده، کم چرب): ۵۷۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز (کباب شده و پوست و دانه‌های آن جدا گردد و ریز خرد شود): یک عدد
آویشن: ۲ قاشق چاخوری
پنیر فتا (خرد شده): نصف فنجان
سیر (له شود یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر): ۲ حبه
ارگانو خشک (یا ۲ قاشق چایخوری ارگانو تازه): یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند (اختیاری): یک چهارم قاشق چایخوری
نان همبرگر: به تعداد لازم

8 دمنوش برای لاغری شکم و پهلو (حتما تا عید این دمنوشا رو امتحان کن)

دستورالعمل:
در یک کاسه‌ی بزرگ، گوشت چرخ‌کرده را با فلفل دلمه‌ای کباب‌شده، پنیر فتا، سیر خرد شده، پودر ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز ترکیب کنید. برای خوش‌طعم‌تر کردن برگرها، مقداری فلفل سیاه نیز به مواد اضافه کنید. مخلوط را کاملاً ورز دهید تا یکدست شود، سپس آن را به چهار بخش مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک توپ بردارید.

کوفته های گرد و پهن شده را در تابه‌ای که با کمی روغن چرب شده و روی حرارت متوسط، سرخ کنید. همچنین می‌توانید برای گریل کردن، سینی گریل را کمی روغنی کرده و از گریل زغالی یا گازی استفاده کنید. هر طرف گوشت را حدود ۵ دقیقه بپزید تا به‌خوبی مغزپخت شود و وسط آن دیگر صورتی نباشد.

در پایان، گوشت های آماده را داخل نان همبرگر قرار داده و با گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو تزئین کنید. سپس غذای خوشمزه‌ی خود را سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

تخم مرغ با مایونز و خردل

تخم مرغ با مایونز و خردلتخم مرغ با مایونز و خردل

مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ 6 عدد
فلفل سیاه و پاپریکا و نمک
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
سس مایونز یک چهارم پیمانه

دستور پخت غذای چربی سوز که سه سوته آماده میشه
درون یک ماهی‌تابه مقداری آب بریزید، به‌طوری که حدود ۲ سانتی‌متر از کف ماهی‌تابه پر شود. آب را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. تخم‌مرغ‌ها را به آب جوش اضافه کنید، درب ماهی‌تابه را بگذارید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها حدود ۱۳ دقیقه بپزند.

پس از پخت، تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید. تخم‌مرغ‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و زرده‌ها را در یک کاسه متوسط بریزید. به زرده‌ها مایونز، خردل، سرکه، نمک و فلفل اضافه کرده و ترکیب را تا زمانی که نرم و یکدست شود هم بزنید.

مواد آماده‌شده را درون یک قیف بریزید و به‌طور مساوی داخل سفیده‌های تخم‌مرغ قرار دهید. در نهایت، روی تخم‌مرغ‌ها کمی پاپریکا بپاشید، بعد نوش جان کنید.

سالمون کبابی در فر با لیمو

سالمون کبابی در فر با لیموسالمون کبابی در فر با لیمو

مواد لازم:
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق غذاخوری
اب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
فیله ی سالمون 4 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس ورستر شایر یک قاشق غذاخوری اگر این سس را نداشتید از مخلوط اب و تمبر هندی استفاده کنید.

دستورالعمل سالمون کبابی در فر با لیمو
ابتدا آب‌لیمو، سس ورسترشایر، روغن و پوست رنده‌شده‌ی لیمو را در یک بشقاب مخلوط کنید. فیله‌های ماهی را از روی گوشت آن روی ترکیب قرار دهید، به طوری که پوست آن به سمت بالا باشد. 15 دقیقه صبر کنید تا سالمون مزه دار شود.

در همین حین، فر را گرم کنید. فیله‌های ماهی را روی سینی فر که با فویل پوشانده‌اید، قرار دهید. سپس آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. ماهی را در فر بپزید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا کاملاً پخته شود. در نهایت، فیله‌های ماهی آماده را سرو کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.