دستورات جنجالی ترامپ چیست؟ – هوشمند نیوز

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا کارولین لیویت در رسانه اجتماعی ایکس نوشت که خلیج مکزیک به خلیج آمریکا تغییر نام خواهد داد و دنالی – مرتفع‌ترین کوه در آمریکای شمالی – به کوه مک کینلی، نام قبلی آن تا زمانی که دولت اوباما در سال ۲۰۱۵ آن را تغییر داد، تغییر خواهد

کد خبر : 547819
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲:۱۳
دستورات جنجالی ترامپ چیست؟ – هوشمند نیوز



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا کارولین لیویت در رسانه اجتماعی ایکس نوشت که خلیج مکزیک به خلیج آمریکا تغییر نام خواهد داد و دنالی – مرتفع‌ترین کوه در آمریکای شمالی – به کوه مک کینلی، نام قبلی آن تا زمانی که دولت اوباما در سال ۲۰۱۵ آن را تغییر داد، تغییر خواهد کرد.

اوایل این ماه، ترامپ ایده تغییر نام این خلیج را که خط ساحلی را در امتداد پنج ایالت جنوب شرقی آمریکا تشکیل می‌دهد مطرح کرد و گفت که احساس می‌کند «خلیج آمریکا» «اسمی زیبا» دارد.

ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور می‌تواند اقدامی برای تغییر نام این خلیج انجام دهد، اگرچه سایر کشورها مجبور نیستند نام جدید را انتخاب کنند.

ترامپ: می خواهم نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهم

رئیس جمهور منتخب آمریکا پیش از مراسم تحلیف خود در یک نشست خبری اعلام کرده بود ه می خواهد نام خلیج مکزیک را به “خلیج آمریکا” تغییر دهد.

او گفت: ما قصد داریم نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهیم که شکل زیبایی دارد. این اسم، قلمرو زیادی را پوشش می دهد، خلیج آمریکا – چه نام زیبایی. این اسم مناسب است.

ترامپ بار دیگر درخواست خود از مکزیک برای کمک به توقف مهاجرت غیرقانونی از طریق مرز آمریکا و مکزیک و تعهد خود برای اعمال تعرفه بر مکزیک را تکرار کرد.

ترامپ انتقاد از جیمی کارتر برای تحویل کانال پاناما را تکرار کرد

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در نشست خبری خود، انتقادش از تصمیم جیمی کارتر برای بازگرداندن کنترل کانال پاناما به پاناما در دوران ریاست‌جمهوری خود را تکرار کرد و در عین حال گفت که آمریکا به قسمت بد این توافق دست یافته است.

ترامپ گفت: کانال پاناما مایه شرمساری است. “آنچه در کانال پاناما اتفاق افتاد، جیمی کارتر آن را به قیمت ۱ دلار به آنها داد و قرار بود با ما خوب رفتار کنند.”

کارتر که در ۲۹ دسامبر در ۱۰۰ سالگی درگذشت، در دوران ریاست جمهوری خود معاهداتی را به امضا رساند که بر اساس آن آبراه حیاتی که توسط آمریکا ساخته و کنترل شده بود، به پاناما واگذار شد.

ترامپ قبلاً گفته بود که به دنبال بازپس گیری کنترل کانال است – پیشنهادی که دولت پاناما بلافاصله آن را رد کرد.

ترامپ توضیح نداده است که چگونه یک کشور دوست و دارای حاکمیت را وادار به واگذاری قلمرو خود می کند.

انتقاد او از کارتر در حالی مطرح شد پکه قرار بود یکر سی و نهمین رئیس‌جمهور در ساختمان کنگره آمریکا دفن شود.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.