سامانه ملی رصد اشتغال کشور با هدف کسب اطلاعات دقیق از ورودی و خروجیهای بازار کار و میزان اشتغال ایجادی، راه اندازی شده است.
این سامانه هم اکنون بر سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و بر اساس آن، کلیه دستگاههای اجرایی باید آمار و اطلاعات مربوط به اشتغال حوزه خود و شاغلان را در سطح استانی و شهرستانی در سامانه وارد کنند تا ضمن در دسترس بودن اطلاعات، اعتبارسنجی به روز و بهره برداری از نتایج آمارگیری در برنامهریزیها و سیاستگذاریها صورت گیرد.
محمود کریمی بیرانوند ـ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار ـ با اشاره به گزارش سامانه ملی رصد اشتغال، میگوید: از شهریورماه سال گذشته تا پایان مرداد ماه امسال،جمعا ۹۷۵ هزار و ۶۳۳ شغل در کشور ایجاد شده است.
وی با استناد به آمارگیری دقیق سامانه ملی رصد اشتغال میافزاید: با آمار قابل اتکای همه دستگاهها از ابتدای شهریور تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۰، یعنی هفت ماه آغاز به کار دولت سیزدهم ۶۳۴ هزار شغل در کشور به وجود آمده است.
آنطور که معاون اشتغال وزیر کار گفته، بر اساس عملکرد پنج ماهه از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال ۳۴۱ هزار و ۶۳۳ شغل در کشور ایجاد شده که بررسی جنسیت اشتغال ثبت شده در پنج ماه امسال گویای آن است که حدود ۷۰ درصد اشتغال ثبتی مربوط به مردان و ۳۰ درصد مربوط به زنان بوده است و بیش از ۶۰ درصد افراد دارای مدرک دیپلم و بالاتر هستند.
در حال حاضر الگوی زیست بوم ملی اشتغال به عنوان چشم انداز اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دست اجرا است و هدفگذاری ایجاد یک میلیون و ۸۵۰ هزار فرصت شغلی تا پایان سال ۱۴۰۱ را با همکاری بخش خصوصی دنبال میکند.
زیست بوم ملی اشتغال در نخستین نشست شورای عالی اشتغال دولت سیزدهم و در راستای تحقق برنامه اشتغال دولت رونمایی شد که بر اساس گزارشها، بیش از ۷۰ دستگاه دولتی و مردمی در این طرح جانمایی شدهاند.
سامانه ملی رصد شغل با هدف تعیین سهم هر یک از دستگاهها برای ایجاد اشتغال راه اندازی شده و تمام اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال را ثبت می کند. این سامانه مشخصات کامل اشتغال یافتگان جدید در کشور را به همراه محل کار آنها به صورت روزانه و همچنین میزان اشتغال ایجاد شده در سطوح ملی، استانی، شهرستانی را همراه با عملکرد دستگاههای اجرایی کشور در ایجاد فرصتهای شغلی جدید به تفکیک دستگاه مسئول نشان میدهد.
بیشتر بخوانید:
۲۱۷ ۴۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰