در گرم ترین شهر روی زمین، مادران بار عمده تغییرات آب و هوایی را تحمل می کنند

همسایه 17 ساله او Waderi که چند هفته پیش زایمان کرد، در دمایی که می تواند بیش از 50 درجه سانتیگراد (122 فارنهایت) باشد، دوباره کار می کند و نوزادش روی پتویی در سایه در همان نزدیکی خوابیده است تا بتواند به او غذا بدهد. گریه می کند سوناری که در اواسط 20 سالگی است،

کد خبر : 216527
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۵۳
در گرم ترین شهر روی زمین، مادران بار عمده تغییرات آب و هوایی را تحمل می کنند


همسایه 17 ساله او Waderi که چند هفته پیش زایمان کرد، در دمایی که می تواند بیش از 50 درجه سانتیگراد (122 فارنهایت) باشد، دوباره کار می کند و نوزادش روی پتویی در سایه در همان نزدیکی خوابیده است تا بتواند به او غذا بدهد. گریه می کند

سوناری که در اواسط 20 سالگی است، گفت: «وقتی گرما فرا می رسد و باردار هستیم، احساس استرس می کنیم.

این زنان در جنوب پاکستان و میلیون ها نفر مانند آنها در سراسر جهان در لبه شدید تغییرات آب و هوایی قرار دارند.

بر اساس تجزیه و تحلیل 70 مطالعه انجام شده از اواسط دهه 1990 در مورد این موضوع، زنان باردار که برای مدت طولانی در معرض گرما قرار می گیرند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عوارض هستند.

بر اساس متاآنالیز کنسرسیوم جهانی اقلیم و آموزش بهداشت در دانشگاه کلمبیا که توسط چندین موسسه تحقیقاتی در سطح جهان انجام و منتشر شده است، به ازای هر یک درجه سانتیگراد افزایش دما، تعداد مرده‌زایی و زایمان‌های زودرس حدود 5 درصد افزایش می‌یابد. در مجله پزشکی بریتانیا در سپتامبر 2020.

سیسیلیا سورنسن، مدیر کنسرسیوم جهانی اقلیم و آموزش بهداشت در دانشگاه کلمبیا، گفت که تأثیر آشکار گرمایش جهانی بر سلامت زنان “بسیار مستند نشده” است، تا حدی به این دلیل که گرمای شدید تمایل به تشدید شرایط دیگر دارد.

او گفت: «ما تأثیرات سلامتی را بر زنان مرتبط نمی‌دانیم و اغلب اوقات به این دلیل است که داده‌های مربوط به آن را جمع‌آوری نمی‌کنیم». و اغلب زنان در فقر به دنبال مراقبت پزشکی نیستند.

گرما برای زنان باردار بسیار مهم است.

بر اساس مصاحبه با بیش از دوازده زن ساکن در منطقه یعقوب آباد و همچنین، زنان به ویژه در برابر افزایش درجه حرارت در کشورهای فقیر در خط مقدم تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر هستند، زیرا بسیاری از آنها چاره ای جز کار در دوران بارداری خود و بلافاصله پس از زایمان ندارند. نیم دوجین کارشناس توسعه و حقوق بشر.

علاوه بر افزایش خطرات، زنان در پاکستان محافظه‌کار اجتماعی – و بسیاری از مکان‌های دیگر – معمولاً غذاهای خانوادگی را روی اجاق‌های داغ یا آتش‌های باز می‌پزند، اغلب در اتاق‌های تنگ و بدون تهویه یا خنک‌کننده.

سورنسن اضافه کرد: “اگر در کنار یک آتش باز داغ مشغول آشپزی هستید، علاوه بر گرمای محیط، بار گرمای آن را نیز دارید که همه چیز را بسیار خطرناک تر می کند.”

رویدادهای گرمای شدید مرطوب

جنوب آسیا در ماه های اخیر دچار گرمای غیرقابل فصلی شده است. به گفته دانشمندان در World Weather Attribution، یک همکاری تحقیقاتی بین‌المللی، موج گرمای شدیدی که در ماه آوریل پاکستان و هند را سوزانده بود، 30 برابر بیشتر احتمال دارد که به دلیل تغییرات آب و هوایی رخ دهد. دمای جهانی حدود 1.2 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن است.

با ادامه افزایش دما، انتظار می رود که امواج گرمای شدید فقط افزایش یابد.

تقریباً 200000 ساکن یعقوب آباد به خوبی از شهرت خود به عنوان یکی از گرم ترین شهرهای جهان آگاه هستند.

شوخی رایجی است که در این منطقه گفته می شود: «اگر به جهنم برویم، یک پتو برمی داریم».

چند جا بیشتر تنبیه می کنند. ماه گذشته، دمای هوا در 14 می به 51 درجه سانتیگراد (124 فارنهایت) رسید، که مقامات محلی هواشناسی برای آن زمان از سال بسیار غیرعادی بود. باران‌های استوایی همچنین می‌توانند همراه با بادهای گرم از دریای عرب باشند تا رطوبت را در اواخر سال افزایش دهند.

هر چه رطوبت هوا بیشتر باشد، سرد شدن افراد از طریق تعریق سخت تر می شود. چنین شرایطی با “دمای مرطوب لامپ” اندازه گیری می شود که توسط دماسنج پیچیده شده در یک پارچه مرطوب اندازه گیری می شود. دمای لامپ مرطوب 35 درجه سانتیگراد یا بالاتر حد بقای انسان در نظر گرفته می شود.

بر اساس داده های آب و هوای منطقه ای، یعقوب آباد از سال 2010 حداقل دو بار از این آستانه عبور کرده است. طبق مطالعه مه 2020 در ژورنال ساینس، در سطح جهانی، چنین “رویدادهای گرمای شدید مرطوب” در چهار دهه گذشته بیش از دو برابر شده است.

سوناری، که در 20 سالگی است، و وادری در کنار ده ها زن دیگر، که چند تن از آنها باردار هستند، در مزارع خربزه در حدود 10 کیلومتری مرکز یعقوب آباد کار می کنند.

آنها کار را هر روز از ساعت 6 صبح با یک استراحت کوتاه بعد از ظهر برای کارهای خانه و آشپزی شروع می کنند و قبل از بازگشت به مزرعه برای کار تا غروب آفتاب. آنها درد پا، دوره های غش و ناراحتی در هنگام شیردهی را توصیف می کنند.

لیزا خان، امدادگر به طور گسترده تر در مورد وضعیت اسفناکی که بسیاری از زنان در یعقوب آباد و منطقه سند گسترده تر در مرز پاکستان و هند با آن روبرو هستند، گفت: «احساس می کند که هیچ کس آنها را نمی بیند، هیچ کس به آنها اهمیت نمی دهد.

تلفن خان به طور مداوم زنگ می‌زند که او به یکی از سه مرکز پاسخگویی به گرمازدگی که در هفته‌های اخیر به عنوان بخشی از کارش با یک گروه غیرانتفاعی به نام بنیاد توسعه اجتماعی راه‌اندازی کرده است، می‌زند.

خان با مدرک مالی در شهرهای سردتر در سراسر پاکستان زندگی کرده است، اما به زادگاه خود بازگشته است زیرا می‌خواست صدای زنان در منطقه محافظه‌کار باشد.

این جوان 22 ساله گفت: «این روزها من 24 ساعته کار می کنم.

GRAPIC-Scorching South Asia: https://tmsnrt.rs/3MGhxIN



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.