به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، مسؤول مرکز آفرینشهای هنری این ستاد گفت: در آستانه ایام ضربت خوردن و شهادت امام علی (ع)، درِ ورودی حرم مسلم ابن عقیل(ع) مزین به نام «باب علی» که با همت هنرمندان اصفهانی ساخته شده است، در مسجد کوفه نصب و به روی زائران و نمازگزاران گشوده شد.
او با بیان اینکه این درِ زیبا با همت ۵۰ هنرمند اصفهانی در دو سال ساخته شده است، افزود: در ساخت این اثر نفیس، هنرهای مختلفی از جمله قلمزنی برجسته، زرگری، میناکاری، گرهچینی، درودگری و معرق اجرا شده است.
ایرانپور گفت: جنس این در از چوب ساج بوده که در برابر نم و موریانه مقاوم است. روی لنگههای در بخشی از آیات سوره واقعه و در چارچوب آن آیاتی از سوره مبارکه انسان، و در وسط آن نام سفیر امام حسین (ع)، حضرت مسلم ابن عقیل حک شده است.
مسؤول کارگاه آفریشهای هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: از آنجا که این در به نام «باب علی (ع)» نامگذاری شده است، هنرمندان محب اهل بیت (ع) تلاش کردند تا در طراحی و ساخت آن، نام مبارک حضرت زهرا (س) نیز در کنار نام امیر المومنین(ع) حک شود.
او افزود: نصب و رگلاژ این در تقریبا دو هفته طول کشید و در آستانه شب ضربت خوردن مولای متقیان در مسجد کوفه به روی زائران حرم مسلم ابن عقیل و نمازگزاران مسجد کوفه گشوده شد.
براساس این گزارش، با نصب و بهرهبرداری از باب علی(ع) در حرم مسلم ابن عقیل، تعداد طرحهای صنعتی هنری ساختهشده در مرکز آفرینشهای هنری ستاد بازسازی عتبات به ۴۰ اثر نفیس رسید.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰