به گزارش هوشمند نیوز، دکتر محمد دلیلی – فوق تخصص قلب کودکان، الکتروفیزیولوژیست و دبیر علمی نهمین همایش کشوری قلب کودکان در خصوص این همایش توضیح داد و گفت: این همایش توسط انجمن علمی قلب کودکان برگزار میشود و تاریخچه برگزاری این همایش ها به زمان تاسیس انجمن بازمیگردد. در کنار آن تا کنون همایشهای یک روزه، سمپوزیومها و در زمان فراگیری بیماری کووید وبینارهای متعددی برگزار شد و اکنون با فروکش اپیدمی این اولین همایش است که بصورت حضوری برگزار میشود.
وی در ادامه افزود: این همایش به مدت دو روز از ۳۱ شهریور لغایت اول مهرماه ۱۴۰۱ در سالن کنفرانس هتل قلب در مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی برگزار خواهد شد. برنامههای متنوعی تدارک دیده شده و سعی در این بوده است تمام حیطههای قلب کودکان پوشش داده شود. در روز نخست همایش یعنی پنجشنبه ۳۱ شهریورماه مباحث مربوط به اکو کاردیوگرافی، آریتمی و الکتروفیزیولوژی، نارسایی و پیوند قلب و همچنین موضوعات برگزیده که از سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال و داوری شده را مطرح خواهیم کرد و در روز بعد مباحث مربوط به جراحی قلب، اینترونشنال کاردیولوژی، کاردیولوژی جنین و اکوکاردیوگرافی جنین مطرح خواهند شد.
دلیلی در ادامه به کاردیولوژی و اکوکاردیوگرافی جنین اشاره کرد و گفت: مبحث کاردیولوژی و اکوکاردیوگرافی جنین بسیار مبحث مهمی است و بخصوص در چند سال اخیر توجه به این مهم زیاد شده است. شناسهها و شناسنامههایی که در این زمینه در چند سال گذشته با نظر کارشناسان مختلف و در وزارت بهداشت و درمان تدوین و تصویب شده این وظیفه را بر عهده پزشکان فوق تخصص قلب کودکان گذاشته است که نقصهای قلب جنین را پیدا کرده و بر اساس علم روز دنیا به درمان و برنامهریزی برای آن بپردازند. بعضی از بیماریهای قلب جنین در همان دوران جنینی قابل کنترل و یا درمان است و برای بعضی دیگر برنامه درمانی پس از تولد در نظر گرفته میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، وی در ادامه گفت: تمام مباحثی که در این همایش مطرح خواهد شد طبق متدها و استانداردهای روز دنیا است و خوشبختانه در رشته قلب کودکان ما فاصله محسوسی با کشورهای پیشرفته نداریم. در واقع اکثر کارهایی که در پیشرفتهترین کشورها انجام میشود را ما هم در کشورمان انجام می دهیم و حتی در بسیاری از زمینه های پزشکی از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم. به طور مثال الکتروفیزیولوژی کودکان که از سال ۱۳۸۷ در مرکز قلب شهیدرجایی شروع شد را بسیاری از کشورهای دنیا ندارند، در صورتی که ما ۱۴ سال است بطور حرفه ای و آکادمیک در این زمینه فعال هستیم و از امسال هم برای تربیت فلوشیپ آن مجوز گرفتهایم. رشته اینترونشنال کاردیولوژی سال ها است فعال است و ما یکی از بالاترین آمارهای دنیا را داریم. اکوکاردیوگرافی جنین هم در سالهای اخیر پیشرفت چشمگیر داشته است. در زمینه پیوند قلب هم بسیار فعال بوده ایم و مرکز قلب شهیدرجایی بالاترین آمار پیوند قلب دنیا را در دوران کرونا داشته است.
دبیر علمی همایش افزود: این همایش دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان فوق تخصص قلب کودکان، متخصص و فوق تخصص قلب و عروق بالغین، فوق تخصص جراحی قلب، و متخصصین بیهوشی میباشد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰