کمیته استیناف 48 ساعت قبل امتیازهای کسر شده از سپاهان و پرسپولیس را برگرداند، اما جرایم 40 میلیاردی و 10 میلیارد تومانی برای آنها را تایید کرد تا 50 میلیارد تومان بدون دردسر به حساب فدراسیون فوتبال واریز شود، اما پس از آن و تا ظهر امروز به سرعت جرایم دیگری با مبالغ مالی سنگین از سوی کمیته انضباطی صادر شد که بیشترین آنها مربوط به باشگاههای سرخابی و سرمربیان آنها است.
جدا از همه احکام انضباطی سنگین برای سایر باشگاهها در دو روز گذشته ازجمله مس رفسنجان، سپاهان، ذوبآهن، هوادار تهران و شمسآذر قزوین، دو تیم پایتخت هم جرایم سنگینی بهخاطر دیدار اخیرشان شدند و البته جواد نکونام نیز بهخاطر دیداری که در ورزشگاه فولادشهر داشتند، باید جریمه سنگینی را پرداخت کند.
آرای انضباطی دربی 102 عصر امروز پنجشنبه اعلام شد که طبق آن، هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل فحاشی و پرتاب اشیا از سوی تماشاگرانشان، بهطور جداگانه به 3 میلیارد جریمه نقدی و یک جلسه از محرومیت از حضور تماشاگران در مسابقه رسمی محروم شدند که میتوانند به آن اعتراض کنند.
یحیی گلمحمدی، سرمربی تیم پرسپولیس و علی سامره، مدیر تیم استقلال هم که اظهارات جنجالی پس از دربی 102 داشتند، با جریمه مشابه 2 میلیارد ریالی و یک جلسه محرومیت تعلیقی مواجه شدند، اما علاوه بر آنها جواد نکونام هم مثل آنها باید جریمه بدهد.
جواد نکونام بهخاطر صحبتهایی که پس از دیدار هفته یازدهم لیگ برتر مقابل ذوبآهن انجام داد، با جریمه 2 میلیارد ریالی مواجه شده و یک جلسه محرومیت هم باید پشت سر بگذارد که احتمال دارد تایید شود و البته باشگاه استقلال هم در همین دیدار بهخاطر تخلف هواداران باید 510 میلیون ریال جریمه پرداخت کند.
جدا از جریمه مالی باشگاههای استقلال و پرسپولیس، جواد نکونام، یحیی گلمحمدی و علی سامره، علی شاجانی ماساژور آبیپوشان هم بهخاطر نقض مقررات و تحریک تماشاگران باید 260 میلیون ریال جریمه بدهد!
حالا اگر جدا از جرایمی که بهخاطر تخطی از قوانین نقل و انتقالات در نظر گرفته شده، حساب سر انگشتی از جرایم انضباطی در جریان یا پس از پایان دربی 102 و دیدار استقلال برابر ذوب داشته باشیم، جریمه میلیاردی علیه آنها در نظر گرفته شده است.
با جرایمی که علیه باشگاههای استقلال و پرسپولیس در دربی 102 و بازی آبی پوشان در اصفهان بوده و احتساب آرای یحیی گلمحمدی، جواد نکونام، علی سامره و ماساژور استقلال، باید این باشگاهها و افراد جمعا مبلغ یک میلیارد و 277 میلیون تومان به حساب کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال واریز کنند!
اولین سوال که پس از صدور این جرایم مالی عجیب و غریب و سنگین به وجود میآید، اینجاست که مثل جرایم مالی انضباطی قبلی، این پول در کجا هزینه میشود و چه سرنوشتی در انتظار پولهای میلیاردی از جیب سرمربیان و باشگاههاست.
جدا از اینکه جرایم مالی بهعنوان عامل بازدارنده در فوتبال در نظر گرفته شده، اما به شکل عجیبی جرایم همیشه سنگینتر شده که هیچ فایدهای هم نداشته و فدراسیون نیز درآمدزایی چشمگیری از این مسئله خواهد داشت؛ درآمدی که هر هفته با جرایم انضباطی به حساب فدراسیون میآید و محل خرج آن نامشخص است.
258 258
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰