به دنبال گزارش سه ماهه سوم شورای جهانی طلا (WGC) که نشان میدهد بانکهای مرکزی رکورد خرید طلا را داشتهاند، دادههای منتشر شده توسط WGC نشان میدهد که بانکهای مرکزی طلای بیشتری را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ خریداری میکنند. آمارها نشان می دهد که طلای بانک های مرکزی جهان در بالاترین سطح از
کد خبر : 290928
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
به دنبال گزارش سه ماهه سوم شورای جهانی طلا (WGC) که نشان میدهد بانکهای مرکزی رکورد خرید طلا را داشتهاند، دادههای منتشر شده توسط WGC نشان میدهد که بانکهای مرکزی طلای بیشتری را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ خریداری میکنند. آمارها نشان می دهد که طلای بانک های مرکزی جهان در بالاترین سطح از سال 1974 قرار دارد.
بانک های مرکزی به خرید طلا در سه ماهه چهارم ادامه می دهند، امارات متحده عربی بیشترین مقدار شمش طلا را در ماه اکتبر خریداری می کند.
بانکهای مرکزی در سرتاسر جهان مقادیر زیادی طلا خریداری میکنند و در هفته اول نوامبر، گزارش شورای جهانی طلا (WGC) نشان داد که بانکهای مرکزی مقدار بیسابقهای شمش خریداری کردهاند. داده های سه ماهه سوم سال 2022 WGC نشان داد که بانک های مرکزی در سه ماهه سوم نزدیک به 400 تن ذخیره کردند که بالاترین سه ماهه ثبت شده از نظر خرید طلا بود.
WGC همچنین متوجه شد که یک خریدار مرموز طلا در سه ماهه سوم وجود داشته است و گمان می رود چین خریدار مخفی طلا باشد. آمارهای جدید WGC که پس از گزارش سه ماهه سوم 2022 منتشر شد، نشان می دهد که در ماه اکتبر، بانک های مرکزی در سراسر جهان 31 تن طلا به دست آورده اند. بانک مرکزی امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیشترین طلا را در ماه اکتبر خریداری کرد و 9 تن طلای دیگر به انبار این کشور اضافه کرد.
داده های WGC نشان می دهد که امارات متحده عربی در طول سال 2022 18 تن طلا به دست آورده است. در حال حاضر، مقدار کل طلای خریداری شده توسط بانک های مرکزی در سراسر جهان به بالاترین سطح در 47 سال گذشته یا از سال 1974 رسیده است. ذخایر خود را پس از خرید این فلز گرانبها برای هفت ماه متوالی. ازبکستان در سال جاری 37 تن طلا خریداری کرده است و طلا 60 درصد از کل ذخایر این کشور را تشکیل می دهد.
داده ها همچنین نشان می دهد که بانک ملی کامبوج موفق به خرید دو تن طلا در ماه سپتامبر شد و قزاقستان نیز سه تن از این فلز گرانبهای زرد را در ماه اکتبر خریداری کرد. بانک های مرکزی به منظور تنوع بخشیدن به ذخایر خارجی خود، طلای گرانبها را خریداری می کنند. در اصل، اعتقاد بر این است که فلز گرانبها می تواند خطر کلی ذخایر آنها را کاهش دهد زیرا طلا برای هزاران سال به عنوان یک دارایی امن در نظر گرفته شده است.
بانک های مرکزی جهان به طور سنتی طلا را از بانک های تجاری بزرگ یا مستقیماً از شرکت های استخراج طلا تهیه می کنند. طلا در دو هفته گذشته عملکرد خوبی داشته است و روز چهارشنبه، هر اونس در حال حاضر 1778 دلار در هر واحد معامله می شود. از 3 نوامبر 2022، طلا در برابر دلار آمریکا 9.15 درصد افزایش یافته است، از 1629 دلار در هر اونس به ارزش فعلی 1778 دلار در هر اونس در روز چهارشنبه، 7 دسامبر 2022.
برچسب ها در این داستان
.999 طلا، دلالان شمش، خرید بانک مرکزی، طلای بانک مرکزی، بانک مرکزی، سکه، ارز دیجیتال، تقاضا برای طلا، طلا، قیمت طلا، خرید طلا، ذخایر طلا، قزاقستان، حق بیمه، Q3، Q3 2022، Q4، Q4 طلا خرید، قطر، سرمایه گذاران خرد، پناهگاه امن، ترکیه، امارات، طلای امارات متحده عربی، امارات متحده عربی، طلای امارات متحده عربی، ازبکستان، WGC، مطالعه WGC، شورای جهانی طلا، نظرسنجی شورای جهانی طلا
نظر شما در مورد خرید مقادیر بی سابقه طلا توسط بانک های مرکزی در سال 2022 چیست؟ نظر شما در مورد آخرین خرید طلای بانک مرکزی در مهرماه چیست؟ نظر خود را در مورد این موضوع در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.
جیمی ردمن
جیمی ردمن رهبر اخبار در Bitcoin.com News و یک روزنامه نگار فناوری مالی است که در فلوریدا زندگی می کند. ردمن از سال 2011 عضو فعال جامعه ارزهای دیجیتال بوده است. او علاقه زیادی به بیت کوین، کد منبع باز و برنامه های غیرمتمرکز دارد. از سپتامبر 2015، ردمن بیش از 6000 مقاله برای Bitcoin.com News درباره پروتکلهای مخربی که امروز در حال ظهور هستند، نوشته است.
اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست یک پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰