خطرات ناشی از غذاهای فستفودی و فرآوریشده که از آن بی خبرید
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، کارشناسان تغذیه همچنین هشدار میدهند قندهای مصنوعی مواد مغذی ضروری نیستند و دریافت آنها باید به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه محدود شود. غذاهای فوق فرآوریشده به عنوان غذاهایی که تحت فرآوری صنعتی قرار گرفتهاند، شناخته میشوند و معمولا حاوی مقادیر زیادی نمک و شکر
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، کارشناسان تغذیه همچنین هشدار میدهند قندهای مصنوعی مواد مغذی ضروری نیستند و دریافت آنها باید به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه محدود شود.
غذاهای فوق فرآوریشده به عنوان غذاهایی که تحت فرآوری صنعتی قرار گرفتهاند، شناخته میشوند و معمولا حاوی مقادیر زیادی نمک و شکر اضافه شده و همچنین موادی مانند طعم دهنده ها هستند.
مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوری شده، مانند فستفودها با تسریع پیری بیولوژیکی، افزایش خطر زوال شناختی و سکته مغزی و دهها مشکل سلامتی دیگر مرتبط است.
به گزارش دویچه وله، اگر کسی مطمئن نیست که یک محصول غذایی به عنوان فوق فرآوریشده محسوب میشود یا خیر، باید برچسبهای روی بسته بندی های غذایی را مطالعه کند تا از مصرف افزودنیهایی مانند طعمها و رنگهای مصنوعی، شیرینکنندهها، روغنهای هیدروژنه، نگهدارندهها و … جلوگیری کند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰