حقایقی که اتهامات کذب غرب علیه چین را برملا می‌کند

علت تمرکز رسانه های غربی روی این داده های جمعیتی نیز بسیار ساده و این است که آنها درصدد هستند از این داده ها به مدارکی دست یابند تا از اتهامات مربوط به «نسل کشی» که علیه چین به راه انداخته اند، حمایت کند. حقیقت این است که آمارهای منتشر شده توسط منطقه شین جیانگ

کد خبر : 70042
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ تیر ۱۴۰۰ - ۸:۵۱
حقایقی که اتهامات کذب غرب علیه چین را برملا می‌کند



علت تمرکز رسانه های غربی روی این داده های جمعیتی نیز بسیار ساده و این است که آنها درصدد هستند از این داده ها به مدارکی دست یابند تا از اتهامات مربوط به «نسل کشی» که علیه چین به راه انداخته اند، حمایت کند.

حقیقت این است که آمارهای منتشر شده توسط منطقه شین جیانگ نشان می دهد که جمعیت گروه قومی اویغور در طول دهه گذشته ۱.۶۲۳ میلیون نفر افزایش داشته که این رقم به معنای ثبت یک نرخ رشد ۱۶.۲ درصدی است.

این آمار به طور کامل نشان می دهد که چیزی تحت عنوان «نسل کشی» در شین جیانگ وجود ندارد.

با این وجود و به رغم این حقایق، گروهی از افراد همچنان در تلاش برای دستکاری این داده ها و بدنبال این هستند تا مدرکی دست و پا کنند تا از ادعای آنها پیرامون نسل کشی در شین جیانگ دفاع کند. بر همین اساس است که این دسته از افراد اخیرا با ادعایی جدید، مفهوم جدید «نسل کشی تدریجی» را مطرح کرده اند که این مفهوم جدید باعث می شود نسل کشی که یک جنایت بسیار جدی است، سرگرم کننده به نظر برسد!

این در حالیست که اگر نسل کشی قابلیت اثبات داشته باشد، همچنان باید نسل کشی نامیده شود اما در شرایط فعلی که غربی ها نتوانسته اند نسل کشی در شین جیانگ را ثابت کنند، به مفهوم جدید «نسل کشی تدریجی» روی آورده اند و این رویکرد غربی ها بیشتر شبیه نوعی مقدمه چینی و تنظیم افکار عمومی با هدف تحمیل اجباری جنایت «نسل کشی» علیه چین به نظر می رسد.

آن دسته از کسانی که عبارت «نسل کشی تدریجی» در شین جیانگ را ابداع کرده اند، هیچ اهمیتی نمی دهند که آیا این جنایت را می توان ثابت کرد یا خیر! این افراد صرفا بدنبال بازی با کلمات با هدف قانونی جلوه دادن اتهامات بی اساس خود علیه چین و برچسب زدن سفت و سخت واژه نسل کشی به شین جیانگ چین در پخش گسترده رسانه های غربی هستند و بنابراین، اقدامات گاه و بیگاه این افراد در ایجاد کلمات جدیدی که هیچ پایه منطقی و قانونی ندارند، صرفا یک زد و بند فنی اضطراری تلقی می گردد.

جدا از اتهام نسل کشی غربی ها علیه چین که گروهی خاص درصدد هستند آن را در ذهن مردم فرو کنند، در کانون توجه قرار گرفتن داده های جمعیت شین جیانگ یک علت ریشه ای تر نیز دارد؛‌ بدنبال اثبات کذب بودن تئوری مخرب کاهش جمعیت های اویغورها بود که یک اتهام دیگر توسط غربی ها مطرح شد مبنی بر اینکه جمعیت قوم «هان» در شین جیانگ افزایش داشته است.

بر اساس این تئوری، مردم قوم های اویغور و هان شین جیانگ مقابل یکدیگر قرار دارند و منطقه شین جیانگ به معنای شین جیانگ چین نیست بلکه به معنای شین جیانگ اویغورهاست!

صرفا با طرح این الگوی تضاد متقابل بین قوم های اویغور و هان است که غربی ها می توانند مفهوم تحرک طبیعی جمعیت را به یک مفهوم منفی از «تصرف و اشغالگری» تبدیل کنند! این در حالیست که شین جیانگ به عنوان یک منطقه از چین بسیاری از مردم را از نقاط دیگر چین به سمت خود جلب کرده است به خصوص با توجه به اینکه تروریسم در این منطقه خودمختار چین امروزه ریشه کن شده است.

در اینجا ممکن است این سؤال به ذهن مخاطب خطور کند که آیا انتقال اویغورها از شین جیانگ به سایر نقاط چین اقدامی قانونی است یا خیر؟

آن دسته از افرادی که الگوی روایتگری تضاد بین قوم های هان و اویغور شن جیانگ را دنبال می کنند، جواب این سؤال را اینگونه می دهند که انتقال اویغورها به سایر نقاط چین، استراتژی شیطانی چین در مسیر تلاش برای کاهش جمعیت آنهاست!

این گروه از افراد با این طرز فکر هیچ اهمیتی نمی دهند که جابه جایی جمعیت باعث فراهم شدن فرصت های توسعه برای شین جیانگ شده است؛ این گروه در عین حال برای تمایل مردم اویغور جهت انتقال به سایر نقاط چین جهت رسیدن به پیشرفتی به مراتب بهتر نیز توجه و اهمیتی قائل نیستند چرا که منطق آنها این استدلال ها را نمی پذیرد!

بر اساس روایت این افراد، شین جیانگ صرفا مکانی است که هیچ کس نباید به آن برود و یا از آن خارج شود!

چرا مقایسه ساده انگارانه داده های جمعیتی اقدامی اشتباه است؟ 

آمار به عنوان یک پایه علمی، شامل فرمول ها و روش های پیچیده ای می شود و در این بین، آن دسته از نتایج آماری که عموم به آن دسترسی پیدا می کنند، عمدتا حاصل بررسی های عمومی و نمونه سنجی هاست.

بررسی های عمومی باید به منظور دسترسی به اطلاعات فردی آن هم در بیشترین حد ممکن صورت گیرد و این در حالیست که بررسی نمونه ایی بیشتر شبیه یک محاسبه است که قابلیت این را دارد که بر اساس دسترسی به بخشی از اطلاعات صورت گیرد.

انجام این دو نمونه بررسی نیازمند دسترسی به تعداد مختلفی از افراد و منابع است و در عین حال به بازه های زمانی مختلفی نیز برای انجام این دو نمونه بررسی نیاز است؛‌ با این اوصاف، دقت نتایج بدست آمده از این دو نوع نظرسنجی را نمی توان با یکدیگر قیاس کرد.

بعد از انتشار داده های جمعیتی شین جیانگ بود که برخی رسانه های غربی و به اصطلاح کارشناسان غرب دلگرم به نظر می رسیدند چرا که بدنبال این بودند تا برای اتهام مضحک نسل کشی خود در این داده ها دلیل و سندی پیدا کنند. این گروه به منظور رسیدن به نتیجه از پیش تعیین شده اشان، داده های آماری مختلف که از روش های متفاوت به دست آمده بودند را به صورت تصادفی جهت مقایسه با یکدیگر انتخاب کردند در حالیکه این رویکرد، شبیه رها کردن تیر قبل از هدف‌گیری است!

کاربران اینترنت در چین این رویکرد غربی ها را احمقانه و بدخواهانه توصیف کرده اند.
 

۳۱۱۳۱۱



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.