حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای مثل برگر کینگ و KFC؛ شیوع یک بیماری جدید!

حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای! این را دیگر کجای دل مان بگذاریم؟ در خبرها آمده است که رستوران های زنجیره ای مقل کی اف سی و برگر کینک پیاز را از منوی غذاهای شان حذف می کنند. اما چه اتفاقی افتاده و چرا چنین تصمیم مهمی گرفته شده است؟ ما در صفحه

کد خبر : 514176
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ - ۴:۴۰
حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای مثل برگر کینگ و KFC؛ شیوع یک بیماری جدید!


حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای! این را دیگر کجای دل مان بگذاریم؟ در خبرها آمده است که رستوران های زنجیره ای مقل کی اف سی و برگر کینک پیاز را از منوی غذاهای شان حذف می کنند. اما چه اتفاقی افتاده و چرا چنین تصمیم مهمی گرفته شده است؟ ما در صفحه تازه چه خبر خبرنامه این خبر جدید را بیشتر می شکافیم. با ما همراه باشید!

حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره

حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای

شیوع اخیر E.coli مرتبط با برخی رستوران های فست فود، نگرانی های مرتبط با سلامتی را در سراسر صنعت به وجود آورده است. شیوع E.coli در اصل به پیاز از پیش برش خورده  در همبرگرهای McDonald’s Quarter Pounder مرتبط است و باعث شده رستوران های زنجیره ای غذایی بزرگ – از جمله KFC، تاکو بل و برگر کینگ – اقدامات پیشگیرانه را با حذف پیاز تازه از آن انجام دهند.

E.coli چیست؟

E.coli که با نام اشریشیا کلی نیز شناخته می شود، نوعی باکتری بسیار مضر است که در صورت خوردن غذای آلوده یا نوشیدن آب آلوده، می تواند آسیب قابل توجهی به سلامت فرد وارد کند. این شیوع اخیر بر خطرات حیاتی خوردن محصولات آلوده به ویژه در مکان هایی مانند رستوران های فست فود که غذا از قبل و به صورت فله تهیه می شود و به بسیاری از مشتریان ارائه می شود، تأکید دارد. حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای به دلیل شیوع همین باکتری بوده است.

درک E. coli: گسترش، علائم و پیامدهای سلامتی

باکتری E.coli می تواند به سرعت از طریق آب یا غذای آلوده پخش شود، به ویژه در غذاهایی که به درستی ذخیره نشده اند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، عفونت E.coli می تواند باعث علائم شدید مضر مانند گرفتگی معده، استفراغ شدید، اسهال و حتی نارسایی کلیه در برخی شرایط شدید شود.

مشخص است که علائم در دو تا پنج روز پس از قرار گرفتن در معرض آن قابل مشاهده است و بنابراین، خطر برای کودکان، افراد مسن و افراد با سیستم ایمنی ضعیف بسیار زیاد است. دخالت CDC در این شیوع نشان دهنده تهدیدات بهداشتی قابل توجه ارائه شده توسط E. coli است و بر نیاز شدید به شدت تاکید دارد.

اهمیت ذخیره سازی مناسب برای محصولات فله

شیوع اخیر E.coli و حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای نشان می دهد که چگونه نگهداری نکردن محصولات فله مانند پیاز به درستی می تواند برای سلامتی خطرناک باشد. اگر پیازها در دمای نامناسب نگهداری شوند یا آلوده شوند، می توانند باکتری های مضری مانند E.coli را رشد دهند. این امر نشان می‌دهد که چرا رستوران‌های فست‌فود و همچنین تامین‌کنندگان باید دستورالعمل‌های مناسب ایمنی غذا را هنگام مدیریت و ذخیره‌سازی مقادیر زیادی غذا دنبال کنند.

واکنش فوری زنجیره های فست فود برای اطمینان از ایمنی

در پاسخ به شیوع E. coli، برندها بلافاصله وارد عمل شدند و پیازهای تازه را از برخی مکان‌های تاکو بل، KFC و پیتزا هات به عنوان یک اقدام ایمنی حذف کردند. برگر کینگ همچنین از 5 درصد رستوران های خود خواسته است پیازهای مزارع تیلور را دور بریزند، همان تامین کننده ای که به دسته های آسیب دیده مک دونالد مرتبط است.

اگرچه تیلور فارمز هیچ شواهدی از E.coli در محصولات خود پیدا نکرد، اما به عنوان یک اقدام احتیاطی، برخی از دسته‌های پیاز زرد را خارج کرد. مک دونالد به طور موقت Quarter Pounder را از 20 درصد رستوران های آسیب دیده خود حذف کرده است و در حال حاضر با مقامات بهداشتی برای یافتن منبع آلودگی کار می کند. حذف پیاز از منوی رستوران های زنجیره ای در واقع تنها جنبه کوچکی از قضیه است!

نگرانی های سلامت و ایمنی مصرف کننده

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) اشاره کرده است که شیوع این بیماری تاکنون منجر به مرگ حداقل یک نفر شده است. این آژانس به ردیابی دقیق وضعیت ادامه می‌دهد و بحث‌های مداومی در مورد احتمال دخالت سایر مواد غذایی مانند گوشت گاو وجود دارد که اغلب در صورت خوب پخته شدن  بی‌خطر هستند.

این شیوع باعث افزایش آگاهی از پروتکل های ایمنی مواد غذایی در صنعت فست فود شده است. با آگاهی بیشتر مشتریان از خطرات شدید سلامتی مرتبط با بیماری های ناشی از غذا، شرکت ها به طور قابل توجهی تحت فشار قرار می گیرند تا از ایمنی زنجیره تامین مواد غذایی خود اطمینان حاصل کنند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.