جیمز کلیر؛ معرفی بهترین کتاب‌های نویسنده عادت های اتمی

سالانه کتاب‌های زیادی در حوزه موفقیت و توسعه فردی منتشر می‌شوند که مخاطبان از برخی از آنها بیشتر استقبال می‌کنند. جیمز کلیر از نویسنده‌های جوان و موفق این حوزه است که با کتاب عادت‌های اتمی معروف شد. در این مقاله، نگاهی به آثار این نویسنده موفق می‌اندازیم. اگر از دنبال‌کنندگان نوشته‌های او هستید، این معرفی

کد خبر : 450599
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۳
جیمز کلیر؛ معرفی بهترین کتاب‌های نویسنده عادت های اتمی


سالانه کتاب‌های زیادی در حوزه موفقیت و توسعه فردی منتشر می‌شوند که مخاطبان از برخی از آنها بیشتر استقبال می‌کنند. جیمز کلیر از نویسنده‌های جوان و موفق این حوزه است که با کتاب عادت‌های اتمی معروف شد. در این مقاله، نگاهی به آثار این نویسنده موفق می‌اندازیم. اگر از دنبال‌کنندگان نوشته‌های او هستید، این معرفی را از دست ندهید.

زندگی‌نامه

جیمز کلیر نویسنده معروف آمریکایی سال ۱۹۸۶ در هامیلتون ایالات‌ متحده آمریکا متولد شد. او سال ۲۰۰۸ در رشته بیومکانیک از دانشگاه دنیسون فارغ‌التحصیل شد و پس از آن مطالعه درباره عادت‌ها، تصمیم‌گیری و بهبود مستمر را آغاز کرد. کلیر در سال ۲۰۱۲ کتابش با عنوان «عادت‌های اتمی» را که حاصل این مطالعات بود، منتشر کرد، چیزی نگذشت که این اثر در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت. او اکنون به‌عنوان مشاور و محقق این حوزه با تیم‌های ورزشی و شرکت‌های مختلف همکاری می‌کند.

۱. عادت های اتمی

مترجم (پیشنهاد کاربران): هادی بهمنی
انتشارات (پیشنهاد کاربران): نوین
تعدا صفحه: ۲۷۵

در عادت های اتمی جیمز کلیر عادت‌های کوچک و رفتارهای روزمره به‌ظاهر کم‌اهمیت را دلیل موفقیت‌ها و شکست‌های انسان می‌داند. این باور او حاصل سال‌ها پژوهش در حوزه عادت‌ها و رفتارشناسی انسان است. وی در کتاب «عادت‌های اتمی»، هم از نحوه شکل‌گیری عادات و عوامل مؤثر بر آنها می‌گوید و هم راهکارهایی برای ایجاد عادت‌های خوب ارائه می‌کند. این اثر تنها شامل تئوری‌ها نیست و برای کسانی که به‌دنبال راه‌حلی برای ایجاد عادت‌های مثبت‌اند کتابی عملی با تمرین‌های حساب‌شده است. «عادت‌های اتمی» تنها کتاب منتشرشده جیمز کلیر تاکنون است.

زمانی که سرانجام از فلات پتانسیل نهفته عبور می‌کنیم، دیگران آن را موفقیت یک‌شبه می‌نامند. جهان بیرونی به‌جای آنکه کل این روند را ببیند، فقط مهیج‌ترین رخداد را می‌بیند؛ لیکن ما می‌دانیم کاری که از مدت‌ها قبل انجام داده‌ایم، زمانی که به نظر می‌رسید هیچ پیشرفتی نکرده‌ایم، سبب می‌شود که امروز بتوانیم جهش کنیم.

۲. قدرت شروع ناقص

قدرت شروع ناقص از کتاب های جیمز کلیر

مترجم (پیشنهاد کاربران): سید ایوب کوکبی
انتشارات (پیشنهاد کاربران): میلکان
تعدا صفحه: ۲۲۳

این اثر شامل جستارهایی از جیمز کلیر درباره چگونه شروع‌کردن و انجام‌دادن کارهاست. او این جستارها را در وبلاگ شخصی‌اش منتشر می‌کند. در ایران این جستارها در قالب کتاب «قدرت شروع ناقص» ترجمه و چاپ شده‌اند. جیمز کلیر در این کتاب روی سخنش با همه کسانی است که در ابتدای مسیرشان به سراغ زندگی افراد موفق می‌روند تا از آنها الگو بگیرند. او بر این باور است که آنچه از افراد موفق می‌بینیم، لزوما همان کارهایی نیست که در ابتدای راه انجام می‌داده‌اند به همین دلیل توصیه می‌کند در ابتدای راه سراغ آنها نروید. اگر شما هم در ابتدای مسیرید و احساس سردرگمی می‌کنید، مطالعه این کتاب چگونه شروع‌کردن را به شما می‌آموزد.

تصور کنید سال ۱۹۶۷ است. آدری هپبورن در ابتدای مسیر شغلی خود قرار دارد و می‌خواهد بفهمد چطور از زمانش استفاده کند. اگر در فرایند تصمیم‌گیری‌اش از قانون بیست‌هشتاد پیروی کند، پاسخ کاملا روشن است؛ باید در کمدی عاشقانه‌های بیشتری بازی کند.

۳. ذهنیت برنده

ذهنیت برنده از کتاب های جیمز کلیر

مترجم (پیشنهاد کاربران): سبحان خسروجردی
انتشارات (پیشنهاد کاربران): میلکان
تعدا صفحه: ۲۱۵

«ذهنیت برنده» یکی دیگر از مجموعه‌جستارهای جیمز کلیر است که در ایران به‌صورت کتاب ترجمه و منتشر شده است. این جستارها شامل راهکارهایی برای رسیدن به اهداف‌اند. اگر اهدافتان را مشخص کرده‌اید اما نمی‌دانید چگونه دست‌به‌کار شوید، مطالعه این کتاب را از دست ندهید.

بعضی از سرفصل‌های این کتاب عبارت‌اند از:

  • چرا پایبندی به عادت‌های خوب این‌قدر سخت است؟
  • چه زمانی باید با خودتان نامعقول رفتار کنید؟
  • چگونه به‌راحتی به اهداف خود برسید؟
  • چگونه عادتی بد را ترک و آن را با عادتی خوب جایگزین کنید؟
  • چگونه باورهای شما می‌توانند به رفتارهایتان آسیب ‌برسانند؟
  • چگونه سلامتی و کارایی خود را ناخودآگاه بهبود ببخشیم؟
  • چگونه با استفاده از راهبرد ساینفلد اهمال در رسیدن به اهدافتان را متوقف کنید؟
  • چه چیزی واقعا برای رسیدن به موفقیت لازم است؟
  • درس‌هایی درمورد موفقیت و تمرین آگاهانه از موتسارت، پیکاسو و کوبی برایانت؛
  • چهار راه منطقی برای یک‌شبه موفق‌شدن؛
  • جنایاتی که ذهنتان علیه شما مرتکب می‌شود.

بر اساس تجربیات من، راه بهتر برای دستیابی به اهدافتان این است که به‌‌جای اینکه مهلتی تعیین کنید تا بر اساس آن پیش روید و بعد درصورتی ‌که موفق نشدید احساس شکست‌ کنید، برنامه‌ ‌ای تنظیم و بر اساس آن عمل کنید. این ممکن است تغییر بزرگی به نظر نرسد، اما تغییر بزرگی است. افراد مبتکر و موفق کارهایی را که برایشان مهم است بی‌‌وقفه انجام می‌‌دهند.

شما بگویید

چه کتاب‌هایی در حوزه موفقیت خوانده‌اید؟ تا چه اندازه با نگرش و راه‌حل‌های جیمز کلیر در کتاب‌هایش موافق هستید؟ کدام‌یک از کتاب‌های او را خوانده‌اید؟ نظرات خود درباره این نویسنده و آثار منتشرشده‌اش را در قسمت ارسال دیدگاه برایمان بنویسید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.