به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر، ابراهیم جلیلی بیان کرد: بافت قالی چار چنگ روستای کسب و ننج به علت رنگ بندی خاص منطقه، ویژگی های نقوش فرش و سایر ویژگی های منحصربفرد خود به عنوان چهاردهمین میراث ناملموس ملی شهرستان به ثبت رسید.
وی ادامه داد: همچنین فن تهیه آش سنتی ماسوای روستای علی آباد دمق در فهرست میراث ناملموس کشور به عنوان پانزدهمین میراث ناملموس ملی شهرستان به ثبت رسید.
جلیلی خاطرنشان کرد: آش ماسوا ترکیبی از چغندر و قمری، گوشت گوسفند، نخود، لوبیا، عدس و برنج است و برای مزه از کشک و ماست و برای تزئین آن از کاغذ جیله یا همان گل پر و نعنا داغ و پیاز استفاده می شود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰