به گزارش هوشمند نیوز، «برت یانسن»، شهروند ۵۷ ساله هلندی، ۳۹ سال است که با قلب اهدایی زندگی میکند. عمل پیوند قلب او در دهه ۱۹۸۰ در بیمارستان هارفیلد در ناحیه آکسبریج، شمال غرب لندن، انجام شد.
او برای عارضه کاردیومیوپاتی تحت درمان قرار گرفت. این عارضه بر توانایی قلب برای پمپاژ خون در بدن تأثیر منفی میگذارد.
برت یانسن گفته است که او هنوز برای هدیه باورنکردنی اهدا کننده قلب به او سپاسگزار است.
یانسن در ۱۷ سالگی و در پی یک بیماری با علایمی شبیه آنفلوآنزا به کاردیومیوپاتی مبتلا شد.
متخصص قلب در هلند که درمان او را برعهده داشت با بیمارستان هارفیلد و پروفسور مجدی یعقوب، از پیشگامان پیوند قلب، در تماس بود و عمل پیوند قلب یانسن در روز ۶ ژوئن ۱۹۸۴ در بیمارستان هارفیلد انجام شد.
این روش جراحی در آن زمان هنوز در هلند انجام نشده بود.
به گزارش بی بی سی، یانسن که در زمان عمل پیوند ۱۸ ساله بود، میگوید: همه چیز خیلی سریع پیش رفت. تنها یک هفته پس از رسیدن به هارفیلد، دو قلب از قربانیان یک تصادف رانندگی در لندن به بیمارستان اهدا شد، یکی از قلبها برای من سازگار بود و به من پیوند زده شد.
یانسن میگوید پس از این عمل، او توانست به سرعت به زندگی با کیفیت خوب بازگردد.
او که متاهل و دارای دو فرزند است و به پرواز با گلایدر علاقه دارد، میگوید که رسیدن به رکورد طولانیترین مدت زندگی با قلب پیوندی نوعی احساس مباهات برای او به همراه دارد.
او میگوید: هرگز نمیتوانستم تصور کنم که تا این مدت زنده بمانم.
برت یانسن میافزاید: آنچه که فکر میکنم مهمتر است این است که وضعیت من معیاری برای دیگران است زیرا به این ترتیب رسما ثابت شده است که میتوان با قلب اهدایی تا این مدت زنده ماند.
او میگوید: به نظرم این رکورد کمی طولانیتر خواهد شد و اگر چنین شود، خوشحال خواهم شد که در طول زمان، افراد دیگری رکورد مرا بشکنند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰