تکان سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، تارا و دنا + جدول

به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، روند یک هفته گذشته بازار خودرو حاکی از آن است که پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو به ۳۶۰ میلیون تومان رسیده است. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رود. قیمت اطلس G دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون

کد خبر : 558711
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
تکان سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، تارا و دنا + جدول


به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، روند یک هفته گذشته بازار خودرو حاکی از آن است که پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو به ۳۶۰ میلیون تومان رسیده است. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رود. قیمت اطلس G دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۵۸۵ میلیون تومان شد.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۱۵ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۳۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ اما ۲۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در حدود ۱۵ میلیون تومان گران شد و ۷۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ نیز در بازار خودرو با افزایش ۱۵ میلیون تومانی، به قیمت ۹۲۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲۵ میلیون تومانی، ۹۷۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. پژوپارس XU۷P مدل ۱۴۰۲ در بازار ۳۰ میلیون تومان گران شد و ۷۹۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۴ LX مدل ۱۴۰۳ در حدود ۲۰ میلیون تومان گران و یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان شد. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم با افزایش ۱۵ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان شد. تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، به ۹۹۰ میلیون تومان رسید. تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ نیز با افزایش ۲۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است.
 

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳ در حدود ۴۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس EF۷ اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان قیمت خورد.

اما راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون افزایش قیمت داشته و ۷۰۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. ری‌را ۱.۷ لیتر توربو ۶ سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ اما با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان قیمت خورد.

ساینا S دنده‌ای دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار ۵۵۵ میلیون تومان قیمت خورده است. ساینا S دنده‌ای بنزینی نیز ۱۰ میلیون تومان گران شده و ۴۷۵ میلیون تومان شده است. ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ هم ۱۵ میلیون تومان گران شد و ۶۳۵ میلیون تومان قیمت خورد.

در این میان، سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۱۰ میلیون تومانی، ۸۷۰ میلیون تومان فروخته شد. سمند سورن پلاس EF۷ بنزینی مدل ۱۴۰۳ نیز ۱۵ میلیون تومان گران و ۸۴۰ میلیون تومان شد. سهند S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۵۶۰ میلیون تومان شده است.

شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ در حدود ۲۰ میلیون تومان گران شد و ۹۳۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. در همین حال، کوییک دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۴۷۵ میلیون تومان است.

۲۲۳۲۲۵



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.