به گزارش ایسنا، بنابر اعلام انجمن آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایرانیان، مردم ایران معمولا ترجیح میدهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانواییها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید درصف خرید نان بود. رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ در این واحدها، جلوگیری کند:
– سعی کنید تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
– در صورت نیاز، حتما با خودتان حداقل یک جفت دستکش یکبار مصرف به همراه ببرید و بپوشید یا اسپری الکل به همراه داشته باشید.
– در هنگام حضور در نانوایی و در نوبت ایستادن از ماسک استفاده کنید.
– در نوبت نان، حتما فاصله حداقل یک و نیم متری را از دیگران رعایت کنید.
– در نوبت نان با مشتریان دیگر به صورت روبرو قرار نگیرید و ترجیحا با کسی صحبت نکنید.
– از دست زدن به کلیه سطوح و وسایل و دستگیره درب در نانوایی خودداری کنید.
– محترمانه از افراد در نوبت درخواست کنید فاصله یک و نیم متری از یکدیگر را رعایت کنند.
– مواظب باشید به غیر از خودتان فرد دیگری به نانها دست نزند.
– اطمینان داشته باشید هنگام برداشتن نانها دستان شما با هیج جایی تماس نداشته است.
– حتما با خود برای خرید نان سفره یا کیسه نایلونی تمیز به همراه داشته باشید.
– اسکناس و سکه میتوانند از عوامل سرایت بیماری باشند. بنابراین تا حد امکان از کارت خوان استفاده کنید و بعد از استفاده از کارتخوان دستهای خود را یا اسپری الکل ضدعفونی کنید.
– سعی کنید فقط پول به اندازه خرید نان به نانوایی بدهید و از رد و بدل شدن پول خرد امتناع کنید.
– پول نان را میتوانید از قبل در دستمال کاغذی یا کیسه فریز بگذارید و سپس دستان خود را با آب و صابون بشویید.
– قبل از دست زدن به نانها مجددا دستهای خود را با محلولهای ضدعفونی حاوی الکل ۷۰ درصد ضدعفونی کنید.
– مراقب باشید تا در مجاورت افراد دارای سرفه و تنگی نفس و تب قرار نگیرید.
– ترجیحا خرید نان را در ساعات خلوت نانواییها انجام دهید.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰