به گزارش ایسنا، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حضور در مراسم افطاری انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، گفت: خداوند میفرماید از کسانی نباشید که متفرق شدند و اختلاف کردند. علامه طباطبایی نیز در جایی گفته است که تفرقوا به معنای تفرقه ابدان است و ابدان نیز جمع کلمه بدن است. به این معنا که آدمها وقتی از هم دور میشوند با یکدیگر دچار اختلاف میشوند.
ضرغامی با بیان اینکه برخی از افکار تندرو گمان میکنند بعضی از دعواها و اختلافات فقط در حوزه فکر و اندیشه است، اظهار کرد: این افراد اشتباه میکنند؛ چراکه خدا در قرآن فرموده کنار هم باشید و اختلافات را حل کنید. شهید مطهری نیز در جایی عنوان کرده که بسیاری از این مکتبها ساختگی است. بسیاری از جناحهای سیاسی درگیر شایعه و حرفهای نادرست در یک رسانه هستند، اما اگر کنار هم قرار بگیرند و با هم وقت بگذرانند متوجه میشوند که اصلا اختلاف و مشکلی وجود ندارد.
او در ادامه اظهار کرد: دفاتر خدمات مسافرتی کشور همواره خواستار همکاری با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است و ما نیز در پاسخ به آنها میگوییم که این وزارتخانه کاملاً آماده است. تمام کارهایی که بر عهده حوزه گردشگری کشور است، به نوعی به این جامعه نیز ارتباط دارد. این وزارتخانه آماده هر نوع تشریک مساعی و همکاری است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به جلسه اخیری که با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشته است، افزود: قانون بودجه روز چهارشنبه به دولت آمد و من در کنار عدهای از دوستان انتقادات خود را به آن مطرح کردیم. قرار شد با منتقدان جلسات مستقل برگزار شود و مسائل بررسی شود. دیروز این جلسه در سازمان برنامه و بودجه با ما برگزار شد و همفکریهای بسیار مهمی نیز صورت گرفت و بیشتر درخواستها و پیشنهادات ما نیز مورد استقبال قرار گرفت و تصویب شد.
ضرغامی با بیان اینکه روحیه دولت مردمی شنیدن و استقبال از نقد و انتقاد سازنده است، گفت: اگر به خاطر داشته باشید گردشگری در روزهای نه چندان دور موضوع رده چندم کشور بود، اما الان این حوزه تبدیل به مسأله اصلی بسیاری از بزرگان کشور شده است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این تغییر را نخستین قدم برای تحول در کشور دانست و تاکید کرد: درخواست ما از فعالان حوزه گردشگری این است که مشکلات، موانع و انتقادات خود را مطرح کنند تا ما چالشها را برطرف کنیم.
او با اشاره به اینکه حدود ۴۰ مانع جدی هنوز بر سر گسترش گردشگری کشور وجود دارد، بیان کرد: درخواست من از جامعه گردشگری کشور و دیگر دستاندرکاران این حوزه این است که هر نوع چالش و مانعی که بر سر راه میبینند به این لیست اضافه کنند.
ضرغامی با استقبال از نزدیکی و گسترش ارتباط میان تمامی بخشهای حوزه گردشگری، افزود: باید تمامی اختلافات میان بخشهای مختلف نظیر آژانسهای گردشگری، هتلداران و دیگر فعالان این عرصه با افزایش ارتباط حل شود.
او با انتقاد از رویه موجود در آژانسهای گردشگری، گفت: متاسفانه برخی از آژانسها عادت کردهاند که مسافران را به خارج از کشور رهسپار کنند. درخواست ما از آنها این است که تعدادی از گردشگران را نیز به داخل کشور بیاورند. آژانسها بسیار فعال هستند و ما از آنها قدردانی هم میکنیم، اما درخواست ما این است، حال که دیوار محدودیت میان ۳۰ کشور برداشته شده است، تبلیغ حضور در ایران را افزایش دهند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه ما در دولت برای اینکه همه را با خود همراه کنیم، خیلی شمشیر زدیم، اظهار کرد: جا دارد از رئیسجمهوری برای همراهی و حمایتهای لازم تقدیر کنم؛ چراکه در نتیجه این تلاشها نیمی از مردم دنیا میتوانند امروز به ایران سفر کنند و نگرشها نسبت به ایران تغییر کند.
او با بیان اینکه بسیاری از جاذبههای گردشگری کشور آرام آرام در حال شناسایی بیشتر از پیش است، افزود: برخی از دفاتر مسافرتی باید به صورت تخصصی ورود کنند و ما نیز باید این نوع تفکر رایج در مردم را که شادی و نشاط در خارج از کشور است، معکوس کنیم.
ضرغامی در ادامه گفت: امسال که در جمع خبرنگاران گفتم سیستان و بلوچستان در حوزه سفرهای نوروزی در رتبه اول قرار دارد، گروهک تروریستی «جیشالظلم» تحمل نکرد و عملیات کور تروریستی خود را در این استان انجام داد؛ چراکه دید مردم سراسر کشور این استان را امسال بیشتر از همیشه دوست داشتند و از نظر سفر و اقامت سیستان و بلوچستان نسبت به گذشته رشد داشته است. دشمن تحمل نکرد مردم به این استان بروند و آن را ببیند و تلاش کرد تا به همه بگوید اینجا ناامن است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: یک عده نمیخواهند گردشگری گسترش پیدا کند. انشاءالله با کمک و همکاری یکدیگر بتوانیم کارهای بزرگی را در مسیر پیشرفت گردشگری انجام دهیم و موانع موجود را با همافزایی برطرف کنیم.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰