تغییرات درجه بندی دانه برای سال زراعی 2022-2023

در سال زراعی امسال، به‌روزرسانی‌ها به راهنمای رسمی درجه‌بندی غلات کمیسیون غلات کانادا ارائه می‌شوند. پس از مشورت با سهامداران بخش از طریق کمیته استانداردهای غربی و کمیته استانداردهای شرقی، کمیسیون غلات کانادا در حال اجرای یک سری تغییرات درجه بندی است که نیازهای بخش کشاورزی در کانادا و خریداران غلات در سراسر جهان را

کد خبر : 204756
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۵
تغییرات درجه بندی دانه برای سال زراعی 2022-2023


در سال زراعی امسال، به‌روزرسانی‌ها به راهنمای رسمی درجه‌بندی غلات کمیسیون غلات کانادا ارائه می‌شوند. پس از مشورت با سهامداران بخش از طریق کمیته استانداردهای غربی و کمیته استانداردهای شرقی، کمیسیون غلات کانادا در حال اجرای یک سری تغییرات درجه بندی است که نیازهای بخش کشاورزی در کانادا و خریداران غلات در سراسر جهان را بهتر برآورده می کند. اینها نکات برجسته برخی از تغییرات آینده است.

استانداردهای کپک برای گندم قرمز شرقی و غربی

نمونه‌های استاندارد کپک فعلی برای گندم‌های بهار سرخ شرقی کانادا (CERS)، بهار قرمز غربی کانادا (CWRS) و گندم‌های زمستانی سرخ غربی کانادا (CWRW) در حال جایگزینی هستند. نمونه های استاندارد به روز شده برای گندم شماره 1 و شماره 2 CERS از 1 ژوئیه 2022 در شرق کانادا و گندم شماره 1 و شماره 2 CWRS از 1 اوت 2022 در غرب کانادا قابل اجرا خواهد بود. استاندارد کپک برای گندم، شماره 3 CERS، گندم، شماره 3 CWRS، و گندم، شماره 3 CWRW دیگر به عنوان یک فاکتور درجه بندی برای آن گریدها استفاده نخواهد شد.

نمونه‌های استاندارد پس از انجام تحقیقات گسترده توسط کمیسیون غلات کانادا در طی چندین سال، به‌روزرسانی می‌شوند که نشان می‌دهد کپک کمترین تأثیر را بر عملکرد و تصفیه آرد، خواص خمیر و کیفیت پخت دارد. با این حال، کپک یک عامل درجه بندی برای سایر گریدها باقی می ماند، زیرا می تواند حفاظت با کیفیت بیشتری را برای همراهی با تحمل جوانه ها فراهم کند.

تحمل تقسیم برای نخود سبز شماره 2 کانادا

تحمل تقسیم در نخود سبز شماره 2 کانادا از 1% به 3% تغییر خواهد کرد که از 1 اوت 2022 در سراسر کانادا اعمال می شود. این تغییر در پاسخ به توصیه بخش کشاورزی کانادا به کمیسیون غلات کانادا است که تحمل تقسیم 3 درصد را بهتر نشان می دهد که این بخش چگونه نخود سبز شماره 2 کانادا را مدیریت و صادر می کند.

تحمل مواد افزودنی نامشخص در کلزا

از 1 آگوست 2022 در سراسر کانادا، تحمل برای مواد افزودنی نامحسوس در گریدهای شماره 1، شماره 2 و شماره 3 کلزا از 5% به 1.0% تغییر خواهد کرد. این در پاسخ به نگرانی‌های کیفیتی است که با نمونه‌های کانولا حاوی 5% افزودنی کشف شد و به اطمینان از شهرت کانادا برای کانولا با کیفیت بالا کمک می‌کند.

لوبیاهای رنگی برای واجد شرایط بودن برای بالاترین نمرات باید ثبت شوند

از اول آگوست 2022، فقط انواع لوبیاهای رنگی ثبت شده آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) واجد شرایط بالاترین درجه قانونی برای لوبیا در کانادا خواهند بود. اکثر لوبیاهای رنگی که در حال حاضر در کانادا کشت می شوند، مراحل ثبت رقم را تکمیل کرده اند.

لوبیاهای رنگی شامل لوبیا سیاه، لوبیا کرن بری، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز قرمز، لوبیا مکزیکی قرمز و لوبیا چشم زرد است، اما محدود به آن نمی شود.

تحمل فضولات برای دانه خردل خانگی

تحمل دفع فضولات در گریدهای شماره 1، شماره 2 و 3 دانه خردل خانگی از 1 قطعه به اندازه هسته در هر 500 گرم به 0.01 درصد از اول آگوست 2022 به روز می شود. این تغییر برای ایجاد آن است. خط با تحمل فضولات برای سایر غلات رسمی و در عین حال کنترل کیفیت دقیق را تضمین می کند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.