به گزارش هوشمند نیوز و به نقل از دیلی میل، پس از تصویب بسته، هفته آینده سنا هم به آن رای خواهد داد تا زیر دست امضای ریاست جمهوری برای قانونی شدن و اجرا برود.
این بودجه در اصل 33 میلیارد دلار بود که بعدا 3.4 میلیارد دلار کمک نظامی و 3.4 میلیارد دلار کمک بشردوستانه به آن افزوده شد.
دلیل اصلی مخالفت جمهوری خواهان با این بسته این بود که اعلام کردند حاضر نیستند میلیاردها دلار پول آمریکا به خارج از کشور ارسال شود.
نانسی پلوسی رئیس مجلس آمریکا گفت با این بسته کمکی آمریکا پیامی قاطع به جهان از عزم تزلزل ناپذیر خود برای ایستادن کنار مردم شجاع اوکراین تا زمان پیروزی مخابره میکند.
وی تاکید کرد از آنجایی که پوتین به شدت به نبرد وحشتناک و وحشیانه خود در اوکراین سرعت میبخشد، زمان بسیار مهم بوده و نمیتوان بیش از این انتظار کشید.
یکی از حاشیههای این بسته 67 میلیون دلار بودجه درنظرگرفته شده برای وزارت دادگستری است تا بتواند با آن هزینههای توقیف، نگهداری و فروش اموال ضبط شده الیگارشهای روس را پرداخت کند.
همچنین بخش بودجه کووید در این بسته کمکی برای اوکراین نیز مسئله ساز شد که ممکن است در سنا نیز با مشکل مواجه شود.
هدف دولت بایدن فروش داراییهای توقیف شده نزدیکان پوتین و دادن پول آن به اوکراین برای مقابله با تهاجم روسیه است.
بیش از 1 میلیارد دلار کشتی تفریحی، هواپیما و آثار هنری متعلق به الیگارشهای روس توسط دولت آمریکا توقیف شده و البته صدها میلیون دلار پول نقد هم در این میان وجود دارد که آمریکا آن را متعلق به دوستان ثروتمند پوتین دانسته و توقیف کرده است.
آمریکاییها اخیرا کشتی 90 میلیون دلاری ویکتور وکلسبرگ به نام تانگو و نیز کشتی 300 میلیون دلاری سلیمان کریماف، غول طلای روسیه را در فیجی توقیف کردند.
آمریکا 8.7 میلیارد دلار از تجهیزات ذخیره خود را راهی اوکراین کرده و حالا قرار است با فروش اموال روسی این مبلغ را که در بودجه 40 میلیارد دلاری گنجانده شده، برداشت کند.
سفارت آمریکا در کی یف نیز 300 میلیون دلار از بودجه را برای عملیات امنیت و جابجایی دریافت خواهد کرد.
در واقع بخشی از بودجه مصوب 40 میلیارد دلاری از جیب روسهای پولدار تامین خواهد شد تا صرف جنگ علیه ارتش روسیه در اوکراین شود.
5656
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰