تشدید مبارزه بانک مرکزی نیجریه با معامله گران ارزهای دیجیتال – اخبار بازارهای نوظهور بیت کوین

تنها چند روز پس از راه اندازی ارز دیجیتال e-naira، بانک مرکزی نیجریه (CBN) اکنون در حال افزایش فشار بر معامله گران ارزهای دیجیتال است. اخطار به کارمندان بانک یکی از بانک های پیشرو نیجریه، FCMB، در یادداشتی به کارکنان خود که توسط Bitcoin.com News مشاهده شده است، به کارمندان خود در مورد کمک به

کد خبر : 127714
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
تشدید مبارزه بانک مرکزی نیجریه با معامله گران ارزهای دیجیتال – اخبار بازارهای نوظهور بیت کوین


تنها چند روز پس از راه اندازی ارز دیجیتال e-naira، بانک مرکزی نیجریه (CBN) اکنون در حال افزایش فشار بر معامله گران ارزهای دیجیتال است.

اخطار به کارمندان بانک

یکی از بانک های پیشرو نیجریه، FCMB، در یادداشتی به کارکنان خود که توسط Bitcoin.com News مشاهده شده است، به کارمندان خود در مورد کمک به معامله گران ارزهای دیجیتال هشدار می دهد. این بانک فاش می کند که هر حسابی که تشخیص داده شود مغایر با دستورالعمل CBN باشد، بسته خواهد شد.

علاوه بر این، FCMB گفت کارکنانی که عمداً در افشای وجود حسابی که در معاملات ارزهای دیجیتال دخیل است کوتاهی کنند نیز مجازات خواهند شد. بر اساس این یادداشت، اکنون انتظار می‌رود همه کارکنان FCMB در نظارت بر حساب‌ها، تراکنش‌ها و مشتریان شرکت کنند تا اطمینان حاصل شود که بانک به طور کامل از دستورالعمل CBN پیروی می‌کند.

در همین حال، به منظور کمک به کارکنان برای شناسایی آسان حساب‌های مورد استفاده معامله‌گران ارزهای دیجیتال، FCMB فهرستی از 20 پرچم قرمز را تهیه کرده و به اشتراک گذاشته است. برخی از این پرچم‌های قرمز شامل حساب‌های بانکی هستند که ورودی‌های روزانه بالایی از تعداد زیادی از دریافت‌کنندگان دریافت می‌کنند و حساب‌هایی که به‌عنوان صرافی‌ها بدون مجوز از CBN فعالیت می‌کنند.

CBN افزایش فشار

در نشانه دیگری که CBN در حال افزایش فشار است، نامه‌ای که ظاهراً توسط بانک مرکزی نوشته شده است به همه بانک‌ها دستور می‌دهد تا حساب‌های متعلق به Nnamdi Francis Okereke و Nwaorgu Kingsley Chibuzor را ببندند. در این نامه که کمی بیش از یک هفته پس از راه‌اندازی e-naira در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، CBN ادعا می‌کند که این حساب‌ها برای تجارت ارزهای دیجیتال استفاده می‌شوند و این ناقض دستورالعمل 5 فوریه بانک مرکزی است.

همان نامه به طور مشابه از بانک ها می خواهد که حساب های متعلق به TVS Hallmark Service را ببندند و وجوه را در یک حساب تعلیق قرار دهند.

تشدید مبارزه بانک مرکزی نیجریه با معامله گران ارزهای دیجیتال

واکنش به این گزارش ها در الف توییتسناتور اینهین که رئیس انجمن فناوری بلاکچین نیجریه (SIBAN) است، اقدام CBN را «بی‌رویه تبعیض‌آمیز و غیرقانونی» خواند. Inhenyen استدلال می کند که تنها قانونگذار نیجریه صلاحیت اقدام علیه ارزهای دیجیتال را دارد. او توضیح داد:

«این مقررات نیست، بلکه ظلم است. مجلس ملی نیجریه کجاست؟ اقدام بانک مرکزی ultra vires است. این باید متوقف شود. ما در کشور بی قانون نیستیم. فقط مجلس ملی می تواند ارز دیجیتال را غیرقانونی کند.»

فکر می‌کنید پشت تلاش‌های مجدد CBN برای مسدود کردن معامله‌گران ارزهای دیجیتال چیست؟ نظر خود را در بخش نظرات زیر به ما بگویید.

اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons، Red Confidential

سلب مسئولیت: این مقاله فقط برای اهداف اطلاعاتی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست یک پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.





لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.