تزریق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به موزه منطقه‌ای همدان‌

ایسنا/همدان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با اشاره به تزریق اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه موزه منطقه‌ای غرب کشور، گفت: با اعتبارات تزریق شده به این پروژه در دو سال گذشته اقداماتی انجام شده و اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان نیز در سال گذشته به این موزه اختصاص داده شد تا طی دو

کد خبر : 519645
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۷:۳۴
تزریق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به موزه منطقه‌ای همدان‌



ایسنا/همدان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با اشاره به تزریق اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه موزه منطقه‌ای غرب کشور، گفت: با اعتبارات تزریق شده به این پروژه در دو سال گذشته اقداماتی انجام شده و اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان نیز در سال گذشته به این موزه اختصاص داده شد تا طی دو سال دو رقم ۱۰۰ میلیارد تومانی به این پروژه تزریق شود. 

محسن معصوم‌علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه پروژه موزه منطقه‌ای همدان از دو بخش مخزن و موزه منطقه‌ای تشکیل شده و مخزن با متراژ ۲۰۰۰ متر زیربنا آماده بهره‌برداری است، اظهار کرد: مخزن دارای شرایط استاندارد در بحث حفاظت و نگهداری اشیاء را داراست و به‌زودی آثار تاریخی به این مکان انتقال پیدا خواهد کرد و نوع نگهداری نیز بر اساس دسته‌بندی اشیاء جداگانه خواهد بود. 

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصدی بخش موزه منطقه‌ای است، افزود: پس از انجام اقدامات زیرساختی برای انتقال اشیاء به موزه نیاز به مطالعات محتوایی برای نوع نمایش آثار، نور و رنگ، مسیر دسترسی‌ها، سناریوی بازدید، به نمایش گذاشتن آثار مناطق غرب کشور است تا بازدیدکننده هنگام ورود به موزه با روایت داستانی مواجه شود و از مدل موزه‌های سنتی که فقط به نمایش آثار می‌پردازند به سمت موزه‌های حرفه‌ای برویم. 

موزه‌ها راویان تاریخ و فرهنگ و تمدن هستند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با تاکید بر اینکه موزه‌ها محل انتقال دانش و تاریخ به نسل آینده هستند و آنچه در کتاب‌ها خوانده می‌شود در موزه‌ها دیده و لمس می‌شود، گفت: موزه منطقه‌ای غرب کشور با این حجم تفسیر و روایت‌گری که خواهد داشت به توسعه گردشگری و معرفی همدان و غرب کشور به عنوان یک مقصد، اثرگذار خواهد بود.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه منطقه‌ای به غرب کشور نگاه می‌کنیم، افزود: دلیل این است که بتوانیم در منطقه هم حرفی برای گفتن داشته باشیم و با مناسبات خوبی که با استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام و لرستان برقرار کرده‌ایم در کنار هم فضای مناسب گردشگری تعریف کنیم که به نمایش گذاشتن آثار تاریخی و فرهنگی غرب کشور در موزه منطقه‌ای به دستیابی این هدف کمک می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه انتقال فرهنگ در جامعه محلی به نسل بعدی از طریق موزه انجام می‌شود، تصریح کرد: وقتی برای شهروندان مشخص شود که گردشگری آورده اقتصادی و فرهنگی و… دارد پذیرای آن می‌شوند که به رشد و توسعه گردشگری و جامعه محلی می‌انجامد. 

معرفی آثار تاریخی و تمدنی کار بین بخشی است

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه معرفی آثار تاریخی و فرهنگی و تمدنی کار بین بخشی است و به حوزه میراث‌فرهنگی محدود نمی‌شود، بیان کرد: گردشگری که به همدان وارد می‌شود باید مسیرهای دستیابی به اماکن تاریخی و فرهنگی و گردشگری را با معرفی درست پیدا کند و اگر غیر از این باشد برای گردشگری مناسب نیست که در این راه شهرداری، محیط‌زیست، نیروی‌انتظامی و دستگاه‌های‌ اجرایی دیگر نیز در معرفی و برخورد مناسب با گردشگران دخیل و تأثیرگذار هستند. 

وی افزود: وظیفه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معرفی، نمایش آثار، حفاظت از داشته‌های تاریخی، تبلیغات، برگزاری رویدادها و جشنواره‌ها است اما در کناراین اداره‌کل باید شهر آراسته باشد، پارک و فضای سبز مناسب و حوزه اقامتی مناسب داشته باشد و شهروندان نیز در معرفی آثار و ابنیه و اماکن تاریخی کمک کنند و یک فرهنگ عمومی باید شکل بگیرد که جاذب باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با اشاره به برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان و تاثیر آن در معرفی تاریخ و تمدن این شهر نیز گفت: میهمانان حاضر در جشنواره با بازدید از شهر و اماکن تاریخی و فرهنگی با تاریخ و تمدن شهر همدان آشنا می‌شوند و از طرف دیگر همدان مردمی میهمان‌نواز و خوب دارد و در برنامه‌های مختلف مانند اربعین و روزهای اوج گردشگری با جان و دل از گردشگران استقبال می‌کنند و میزبانان خوبی هستند.

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه هرکدام از دستگاه‌ها بخشی از کارکرد را به گردشگری همدان خواهند داد، خاطرنشان کرد: باید با تعریف کار بین بخشی، تولید محتوای مناسب، انجام مصاحبه و گفت‌وگوها توسط رسانه‌ها همه در کنار هم برای معرفی و شناساندن همدان کار کنیم.

به گزارش ایسنا، موزه منطقه‌ای غرب کشور از سال ۱۳۸۵ در همدان آغاز شده است که تا کنون فقط بخش مخزن این موزه به اتمام رسیده است و بنا به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان به زودی اشیاء تاریخی به این بخش انتقال خواهد یافت.

موزه‌ها با به نمایش گذاشتن آثار تاریخی، فرهنگی و تمدنی، راویان تاریخ و فرهنگ و تمدن هستند و نقش مهم و تاثیرگذاری در انتقال پیشینه تاریخی و فرهنگی و تمدنی به نسل‌های آینده دارند. موزه منطقه‌ای غرب کشور با توجه به منطقه‌ای بودن آن در به اشتراک‌گذاری و تعامل تاریخی، فرهنگی و تمدنی منطقه غرب کشور برای گردشگران داخلی و خارجی بسیار دارای اهمیت است و از طرفی فرآیند ثبت جهانی هگمتانه را تکامل می‌بخشد.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.