ترمیم سوختگی قرنیه چشم با سلول‌های بنیادی

به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز و به نقل ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ سوختگی قرنیه می‌تواند ناشی از عوامل فیزیکی یا شیمیایی باشد. هم‌اکنون مصدومیت‌های ناشی از فرآیندهای شیمیایی قرنیه، به روش پیوند قرنیه، تحت معالجه قرار می‌گیرند. قرنیه‌ای که دچار ســوختگی می‌شــود، کدر شده و دید را محدود یا از بین می‌برد. مطالعات آماری

کد خبر : 174216
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
ترمیم سوختگی قرنیه چشم با سلول‌های بنیادی



به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز و به نقل ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ سوختگی قرنیه می‌تواند ناشی از عوامل فیزیکی یا شیمیایی باشد. هم‌اکنون مصدومیت‌های ناشی از فرآیندهای شیمیایی قرنیه، به روش پیوند قرنیه، تحت معالجه قرار می‌گیرند. قرنیه‌ای که دچار ســوختگی می‌شــود، کدر شده و دید را محدود یا از بین می‌برد.

مطالعات آماری متعددی درخصوص شیوع انواع بیماری‌های قرنیه در شهرهای مختلف کشور ازجمله تهران، کرمان و بیرجند انجام شده است. براساس این مطالعات، کمتر از یک درصد بیماران نیازمند پیوند قرنیه، دچار سوختگی‌های شیمیایی قرنیه هستند.

هم‌اکنون سالانه، حدود سه هزار مورد پیوند قرنیه به‌صورت آلوگرافت در کشور انجام می‌گیرد که قرنیه موردنیاز از افراد مرگ مغزی تامین می‌شود. بنابراین سالیانه حداقل سه هزار تقاضای بالقوه برای پیوند قرنیه وجود دارد. بر اساس پیشرفت‌های اخیر در حوزه دانش سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، زمینه پیوند سلول‌های بنیادی لیمبال برای درمان سوختگی‌های شیمیایی قرنیه فراهم شده و هم‌اکنون تلاش‌هایی جهت ثبت این روش درمانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کسب مجوز برای مراکز درمانی در حال پیگیری است.

آر.پی به بخشی از بیماری‌های چشمی اطلاق می‌شود که چندان شایع نیستند. در جریان این بیماری، سلول‌های استوانه‌ای شبکیه با، یا بدون سلول‌های مخروطی درگیر می‌شوند. این بیماری در گذر زمان پیشرفت می‌کند اما میزان پیشرفت آن در افراد مختلف، متفاوت است.

از این بیماری به‌عنوان شایع‌ترین علت شب‌کوری نام برده می‌شود و اگرچه درحال‌حاضر، درمان چندانی برای این بیماری وجود ندارد اما محققان در تلاش هستند تا با بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی، به شیوه‌های درمان‌های جدیدی در ارتباط با این بیماری دست یابند.

بیشتر بخوانید:

مرکز توسعه علوم سلولی در شیراز تشکیل می شود

درمان تالاسمی بوسیله سلولهای بنیادی مشتق ازخون بند ناف

47231



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.