«ترس از اشک‌های واقعی»، ابهام‌هایی درباره آرامگاه کوروش و درگذشت یک دوبلور در هفته‌ای که گذشت

گزارش تخت جمشید قبل از حفاری، ابهام‌هایی درباره آرامگاه کوروش، ماجرای «هالووین» در ایران، بزرگداشتی برای شکوه قاسم‌نیا، ۶ ماهِ پرحادثه‌ تلویزیون و… از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند. به گزارش ایسنا،‌ ۸۱ تن از اندیشمندان، فرهیختگان و هنرمندان نامدار ایرانی در بیانیه‌ای تاکید کردند که سه جزیره «تنب کوچک»، «تنب بزرگ»

کد خبر : 515359
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱:۲۵
«ترس از اشک‌های واقعی»، ابهام‌هایی درباره آرامگاه کوروش و درگذشت یک دوبلور در هفته‌ای که گذشت



گزارش تخت جمشید قبل از حفاری، ابهام‌هایی درباره آرامگاه کوروش، ماجرای «هالووین» در ایران، بزرگداشتی برای شکوه قاسم‌نیا، ۶ ماهِ پرحادثه‌ تلویزیون و… از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا،‌ ۸۱ تن از اندیشمندان، فرهیختگان و هنرمندان نامدار ایرانی در بیانیه‌ای تاکید کردند که سه جزیره «تنب کوچک»، «تنب بزرگ» و «ابوموسی»، بخش‌های جداناپذیری از آب و خاک ایران بوده و خواهد بود.

تخت جمشید را قبل از حفاری آن ببینیم

تخت جمشید (پارسه) حدود ۴۵ سال پیش (پنجم آبان‌ماه) با تلاش‌های شهریار عدل در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد؛ پایتخت تشریفاتی هخامنشی که بیش از ۹۰ سال پیش از زیر خاک بیرون آورده شد و کشف آن،  هنوز کامل نشده است.

دانشگاه ۷۰۰ ساله ایران که هنوز زیرخاک مدفون است

دانشگاه ۷۰۰ ساله ایران زیرخاک و در میان یک پمپ گاز، یک زمین فوتبال و خانه‌هایی که یقه آن را چسبیده‌اند، مدفون مانده است. کاوش‌های باستان‌شناسان ایرانی و آلمانی هنوز نتوانسته دانشگاه مدفون «ربع رشیدی» را از خاک بیرون بکشد.

ابهام‌هایی درباره آرامگاه کوروش

آرامگاه کوروش کبیر در پاسارگاد، یکی از مرموزترین آثار دوره هخامنشیان است که توصیف‌های و روایت‌های گوناگونی از آن شده است. سازه‌ای که روزگاری به مسجد تبدیل شد و زمانی آن را «قبر مادر سیلمان» می‌نامیدند.

بی‌نظمی در سفرهای هوایی و افزایش ردِ درخواست ویزای ایرانی‌ها

رئیس هیأت مدیرها انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی، گردشگری و زیارتی استان تهران از بی‌نظمی در سفر پس از لغو پروازها در هفته‌های اخیر و همچنین افزایش ردِ درخواست ویزای توریستی ایرانی‌ها از سفارتخانه‌های اروپایی پس از تحولات منطقه‌ای اخیر خبر داد.

نمایش آثار کم‌نظیر عیلامی‌ها در تخت جمشید و رونمایی از سکه‌ای کمیاب در شیراز

دبیر سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی با تشریح جزئیاتی از این جشنواره که از ۱۵ تا ۱۸ آبان‌ماه در شیراز برگزار می‌شود، از نمایش ۴۰ اثر باستانی کم‌نظیر از دوره عیلامی‌ها در تخت جمشید، سردیس ۷۰ پادشاه تاریخی در یکی از محوطه‌های تاریخی و فیلم‌های کلاسیک مرمت‌شده و همچنین، رونمایی از سکه‌ ضرب‌شده همزمان با ورود امام رضا (ع) در جریان این جشنواره خبر داد.

فرصت‌سوزی در توسعه بازی‌های رومیزی / شب‌نامه می‌نویسند تا صنف تشکیل نشود

تقریبا نیم‌قرن از ورود و پس از آن تولید بازی‌های رومیزی در ایران می‌گذرد. بخشی از صنعت بزرگ سرگرمی که چندان که لازم است جدی گرفته نمی‌شود و با چالش‌هایی از جمله تعدد تولیدکنندگان، عدم رعایت کپی‌رایت، گرانی خدمات چاپ و کاغذ و… دست و پنجه نرم می‌کند؛ چالش‌هایی که بخش مهمی از آن به عدم وجود «صنف» بازمی‌گردد و البته رئیس سابق دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی کانون پرورش فکری معتقد است این مشکل به دلیل سنگ‌اندازی‌ها و شب‌نامه‌نویسی‌های برخی اهالی زیست‌بومِ تولید بازی‌ها و اسباب‌بازی است و در چنین شرایطی کاری از بخش دولتی برنمی‌آید.

چرا با عملیات ناموفق اسرائیل علیه ایران شوخی می‌کنیم؟

بامداد شنبه ارتش رژیم صهیونیستی عملیات ناموفقی را علیه برخی مراکز نظامی ایران انجام داد که با پاسخ پدافند هوایی ایران روبرو شد و بلافاصله مانند بسیاری از رخدادهای حساس دیگر، به سرعت دستمایه شوخی‌هایی در فضای مجازی شد؛ اما چرا با ماهیتی مانند عملیات ناموفق اسرائیل علیه ایران شوخی می‌کنیم؟

«هالووین» در ایران؛ از ممنوعیت‌ها تا برگزاری پرشور در مدارس لاکچری

با نزدیکی به سال نوی میلادی بازار برگزاری جشن‌های وارداتی به فرهنگ ایرانی داغ می‌شود. این روند از حدود ۱۰ سال گذشته پررنگ‌تر شد. «هالووین» یکی از همین جشن‌ها است که البته طی سال‌های گذشته توجه به آن روند پر فراز و نشیبی داشته؛ از زمان‌هایی که پلیس برای برگزاری جشن‌ها خط و نشان می‌کشید و خبر از دستگیری برگزارکنندگان مهمانی هالووین می‌داد تا زمانی که کافه‌های سطح شهر ملزم می‌شدند تا از استفاده از تزئینات با اِلِمان‌های «هالووین» خودداری کنند و حالا که پای این جشن‌ها بیشتر به مهمانی‌های خانگی و مدارس و مهدکودک‌های غیرانتفاعی باز شده است.

آمار فروش سینماها در مهر ماه

فروش کل سینماهای کشور در مهرماه با وجود سه روز تعطیلی به بیش از ۱۵۱ میلیارد تومان رسید.

اکران فیلمی از کارگردان «شب‌های روشن»

قرارداد اکران فیلم سینمایی «شبگرد» فرزاد موتمن کارگردان فیلم خاطره‌انگیز «شبهای روشن» ثبت شد.

ماجرای فیلم نماینده جشنواره فیلم کوتاه تهران برای اسکار چیست؟

«یک فیلم کوتاه درباره بچه‌ها» روایت نئورئالیستی از چند کودک فلسطینی است که قصد دارند برای نخستین بار دریا را ببینند.

بچه‌ها را به تماشای «بچه» نبرید!

نمایش «بچه» به نویسندگی و کارگردانی مرتضی فرهادنیا که به تازگی در تالار مولوی روی صحنه بود،به زودی اجرای خود را در تالار حافظ ادامه می‌دهد.

وقتی آزاده صمدی «ترس از اشک‌های واقعی» را به سینما می‌برد

آزاده صمدی گفت: این فیلم نیز مانند بسیاری از فیلم‌های دیگر اثری مستقل است که با هزینه شخصی ساخته شده و امیدوارم از تماشای آن لذت ببرید.

«سینما متروپل» با چه تغییراتی اکران می‌شود؟

فیلم «سینما متروپل» که اکران آن در ۲ سال گذشته به تعویق افتاده بود از چند هفته دیگر روی پرده سینماها می‌رود.

عسگرپور دوباره رئیس هیات رییسه خانه سینما شد

محمدمهدی عسگرپور به اتفاق آرا رئیس هفدهمین دوره هیات رییسه خانه سینما شد. 

ایده‌های برای گسترش زبان فارسی در سطح جهانی

رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان برای گسترش زبان فارسی در سطح جهانی پیشنهاداتی ارائه کرد و گفت: برای گسترش زبان فارسی در سطح جهانی باید فناوری‌ها را فعال کنیم؛ برای مثال فرهنگ لغت برخط تهیه کنیم، دوره آموزش زبان برخط برای خارجی‌ها راه بیاندازیم، خط و زبان فارسی را در گوگل و نرم‌افزارهای جهانی رسمی کنیم، برنامه‌های مجازی در حمایت از زبان فارسی تولید کرده و با حمایت‌های مجازی خود، شاعران و نویسندگان فارسی را مطرح و مشهور کنیم.

بزرگداشتی برای شکوه قاسم‌نیا

بزرگداشت شکوه قاسم‌نیا (شاعر و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان) ۱۳ آبان ماه برگزار می‌شود.

از محمدرضا شجریان تا فرزاد فرزین / این هنرمندان به کمک مردم شتافتند

در عالم هنر همواره از یک مسئولیت اجتماعی برای هنرمند یاد شده است؛ چراکه بسیاری بر این باور هستند که هنرمند اعتبار و شهرت خود را از مردم می‌گیرد و به همین واسطه در تنگناها باید با آنها همراه شود. نوعی از این همراهی می‌تواند همان کاری باشد که اخیرا فرزاد فرزین کرد؛ یعنی آزادی ۱۰ نفر از زندانی‌های جرائم مالی سرپرست خانواده به واسطه پرداخت بدهی آنها!

کنسرت پاییزه ارکستر سمفونیک تهران با یک رهبر مهمان

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری مازیار یونسی در نیمه آبان‌ماه کنسرت «مارش ایرانی» را در تالار وحدت برگزار می‌کند.

جذابیت زعفران به دور از طعم و بو

زعفران از صادرات گران‌قیمت ایران است که به صورت مستقیم با زندگی چند صد هزار نفر در ارتباط است؛ کشاورزان، کارگران، خریداران، دلالان و … . این محصول استراتژیک که از قیمت قابل توجهی هم برخوردار است، هنوز اغلب به شیوه برداشت سنتی وارد چرخه صنایع غذایی، دارویی می‌شود. استفاده از زعفران البته فقط به راه‌هایی که تصور می‌کنیم، محدود نمی‌شود. این گیاه ارزشمند در این مسیر سوژه قابل توجهی برای عکاسان است تا لحظات خاص و حساس ورودش به زندگی را از درون قاب دوربین به تصویر بکشند.

دورخیز سریال‌های شاد تلویزیون برای آنتن

شبکه‌های تلویزیونی در حال حاضر سه سریال در ژانر کمدی و در فضایی مفرح و شاد را در حال ساخت دارند.

درگذشت اولین دوبلور مسیحی ایرانی

آرشاک قوکاسیان ـ اولین دوبلور مسیحی ایرانی ـ شامگاه یکشنبه در کانادا از دنیا رفت. از مهمترین نقش گویی او در فیلم «محمد رسول الله(ص)» به جای شخصیت عمار است.

برای شادی ما ۴۰ سال آمیرزا شد! + ویدئو

برایمان رفتن «آمیز عبدالطمع» هنوز هم باورکردنی نیست. خیلی‌هایمان شنونده پر و پاقرص رادیو هم که نبودیم، «صبح جمعه با شما» را گوش می‌کردیم و در میان کاراکترهای محبوبمان، «آمیز عبدالطمع» یکی از آن دوست‌داشتنی‌ها بود.

چالش‌های ساخت مستند درباره یک گروه مخفی

مستند «علی مسیو» به کارگردانی مسعود میر در هشتمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد.

۶ ماهِ پرحادثه‌ تلویزیون

شبکه‌های سیما ۶ ماه اول سال پرماجرای ۱۴۰۳ را با اتفاقات پرشمار و حواشی قابل توجهی سپری کردند.

چند روایت از عملیات کوی ذوالفقاری

می‌خواستیم به‌طرف ذوالفقاری برویم، هیچ وسیله‌ای نداشتیم. نیروهای خود ما و نیروهایی که از سیستان و بلوچستان آمده بودند؛ روی‌هم می‌شدیم یک گروهان. رفتیم یک آمبولانس قراضه پیدا کردیم و یک کفی و اتوبوس قراضه هم از شرکت نفت گرفتیم و بچه‌ها را سوار کرده و به همراه نیروهای سرهنگ کهتری که آن‌ها هم در حد یک گروهان بودند، راهی ذوالفقاری شدیم.

پیرمرد نابینایی که دشمن به او هم رحم نکرد!

با شروع جنگ تحمیلی صدام علیه ایران در ۳۱ شهریور۱۳۵۹، نخستین کسانی که بیشتر از همه ملت ایران طعم تلخ جنگ و تجاوز به سرزمین و خانه و کاشانه خود را چشیدند، مردمانی بودند که در مناطق مرزی و هم‌جوار با عراق ساکن بودند.

پیشنهادهایی برای خواندن:

خاطره یک فرمانده از رویارویی با اسراییل

ماجرای حذف ۱۹ فیلم فلسطینی در نتفلیکس چیست؟

محسن چاوشی رکورد زد!

روایت تشکیل یک واحد خاص برای تقابل با دشمنان

انتظار میلیون دلاری از یک تابلونقاشی

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.