ترامپ رادیو آزاد اروپا را تعطیل کرد/ کاپوس: هدیه‌ای به دشمنان آمریکا بود

به گزارش هوشمند نیوز استیفن کاپوس، رئیس رسانه «رادیو آزاد اروپا» تایید کرد که با فرمان اجرایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کاهش بودجه سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا(USAGM)، به عنوان شرکت مادر این شبکه و همچنین «صدای آمریکا»، بودجه فدرال تخصیصی به «Radio Free Europe/Radio Liberty» قطع شده است. ترامپ روز جمعه با امضای فرمانی اجرایی USAGM را

کد خبر : 570820
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۱۲
ترامپ رادیو آزاد اروپا را تعطیل کرد/ کاپوس: هدیه‌ای به دشمنان آمریکا بود



به گزارش هوشمند نیوز استیفن کاپوس، رئیس رسانه «رادیو آزاد اروپا» تایید کرد که با فرمان اجرایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کاهش بودجه سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا(USAGM)، به عنوان شرکت مادر این شبکه و همچنین «صدای آمریکا»، بودجه فدرال تخصیصی به «Radio Free Europe/Radio Liberty» قطع شده است.

ترامپ روز جمعه با امضای فرمانی اجرایی USAGM را هدف گرفت. این شرکت مسئولیت نظارت بر صدای آمریکا، رادیو آزاد اروپا، رادیو آزاد آسیا/Radio Free Asia و چند نهاد غیرانتفاعی دیگر را برعهده دارد و بودجه آن را به طور کامل واشنگتن تامین می‌کند. این سازمان با بودجه حدود ۲۷۰ میلیون دلاری و بیش از ۲ هزار کارمند برنامه‌هایی را به ۴۹ زبان در رسانه‌های تحت امر خود در حدود ۵۰ کشور پخش می‌کند.

کاپوس در بیانیه‌ای مدعی شد: لغو توافق کمک مالی رادیو اروپای آزاد، هدیه‌ای بزرگ به دشمنان آمریکاست. این هدیه دشمنان ما را قوی‌تر و آمریکا را ضعیف‌تر می‌کند.

ترامپ همواره با انتقاد از رسانه‌های فعال با بودجه آمریکا از جمله صدای آمریکا، آنها را به جانبداری متهم کرده است. کاری لِیک، مشاور ویژه و تازه‌منصوب ترامپ در USAGM دیروز گفت که «اعتماد مردم به رسانه‌ها معیوب شده و برای بازسازی آن باید کار خیلی زیادی انجام شود.»

پیش‌تر مایکل آبراموویتس، مدیر صدای آمریکا گفته بود که تقریباً تمام یک هزار و ۳۰۰ کارمند آن شامل خبرنگار، تولیدکننده و دستیار تعدیل شده و به مرخصی اجباری با حقوق فرستاده شده‌اند.

ترامپ پس از بازگشت به کاخ سفید در پی پیروزی در انتخابات پنجم نوامبر آمریکا، در شروع به کار دولت دوم خود فرامین اجرایی جنجالی را صادر کرده است که از جمله آنها می‌توان به قطع کمک‌های خارجی و اخراج گسترده کارمندان سازمان توسعه جهانی آمریکا با هدف کوچک کردن دولت اشاره کرد.

پیش از این ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی و مالک شبکه اجتماعی «ایکس» و وزیر «بهره‌وری» دولت ترامپ، در پیامی در حساب کاربری خود در ایکس خواستار تعطیلی رادیو صدای آمریکا و رادیو آزاد اروپا شد و نوشته بود که «دیگر کسی به آنها گوش نمی‌دهد.»

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.