تخفیف ۳۰ درصدی هتلهای مشهد برای ۱۰ شب اقامت-راهبرد معاصر
به گزارش راهبرد معاصر؛ جمشید حمزهزاده امروز با حضور در در ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی با اشاره به سطح بالای کیفیت و کمیت هتلهای مشهداظهارداشت:خراسان رضوی سمبل هتلداری کشور است و در پیشانی و محور توسعه صنعت هتلداری کشور قرار دارد. وی افزود:اگر امروز هتلداری کشور به لحاظ کیفیت و کمیت خدمات رو
![تخفیف ۳۰ درصدی هتلهای مشهد برای ۱۰ شب اقامت-راهبرد معاصر تخفیف ۳۰ درصدی هتلهای مشهد برای ۱۰ شب اقامت-راهبرد معاصر](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2024/03/1710898783_تخفیف-۳۰-درصدی-هتلهای-مشهد-برای-۱۰-شب-اقامت-راهبرد-معاصر-300x190.jpg)
به گزارش راهبرد معاصر؛ جمشید حمزهزاده امروز با حضور در در ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی با اشاره به سطح بالای کیفیت و کمیت هتلهای مشهداظهارداشت:خراسان رضوی سمبل هتلداری کشور است و در پیشانی و محور توسعه صنعت هتلداری کشور قرار دارد.
وی افزود:اگر امروز هتلداری کشور به لحاظ کیفیت و کمیت خدمات رو به جلو حرکت میکند الگو برداری از هتلها و هتلداران خراسان رضوی و مشهد مقدس است.
حمزهزاده یادآور شد: بخشی از این رشد و پیشرفت مرهون زحمات و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و استانداری است.
رئیس جامعه حرفهای هتلداران ایران با اشاره به تخفیف ۳۰ درصدی هتلهای مشهد برای اقامت ۱۰ شب در ایام ماه مبارک رمضان اظهارکرد: علاوه بر این نرخ هتلهای مشهد در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان افزایش نداشته و هتلداران مشهدی شرایط بسیار خوبی را برای میزبانی از زائران فراهم کردهاند.
حجت الاسلام حجت گنابادینژاد، جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی نیز اظهارداشت: ظرفیت هتل و هتلداری در جغرافیای خدمت گذاری به زائران رضوی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و کمیت و کیفیت خدمات در مقایسه با دیگر شهرها و استانها بالاست.
وی با اشاره به تعامل جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی عنوان کرد: در این دوره جامعه هتلداران استان همکاری و همراهی کم نظیری را با ستاد خدمات سفر و استانداری دارد.
گنابادینژاد یادآور شد: اعمال نرخ شناور در هتلها یکی از چالشهایی بود که باعث سرگردانی زائران و مسافران میشد، با همکاری و همراهی جامعه حرفهای هتلداران و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری به این مسئله ورود شد و به خوبی حل و فصل شد و اکنون دیگر در هتلهای مشهد نرخ شناور ندارم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: تخفیف ۳۰ درصدی برای اقامت ۱۰ روزه در ایام ماه مبارک رمضان از اقدامات شایستهای است که با کمک هتلداران و جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی اجرایی شده است.
وی به تاثیر زیارت بر رونق گردشگری دیگر استانها اشاره کرد و گفت: امیدواریم شاهد رشد کمی و کیفی خدمات هتلها به زائران و مسافران باشیم و چرخه زائر و زیارت تکمیل شود. / تسنیم
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :مشهد،هتل،اقامت،میراث
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰