مطالعاتی که پیش از این انجام شده بودند، حاکی از آن هستند که افراد دارای گروه خونی A ، گیرنده های بیشتری دارند که ویروس می تواند به آنها متصل شود و بنابراین باعث می شود که این افراد بیشتر مستعد ابتلا به کرونا باشند.
اکنون محققان آمریکایی از انستیتوی قلب مرکز پزشکی Intermountain، برای تعیین صحت این موضوع بیش از ۱۰۰ هزار فرد را که در فاصله زمانی میان ماه های مارس و نوامبر ۲۰۲۰ به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
آنها جامع ترین و کنترل شده ترین آنالیز را در این زمینه انجام داده اند. نتیجه این آنالیز نشان داد که گروه خونی فرد بر خطر ابتلا به موارد شدید کرونا و یا بستری شدن آنها در بیمارستان بر اثر آلودگی به کووید-۱۹ تاثیری ندارد.
ارجاع متقابل وضعیت های کووید با گروه خونی نشان داد که هیچ ارتباطی میان این دو وجود ندارد و این موضوع یافته های مطالعات قبلی را رد می کند.
این محققان افزودند: با توجه به بزرگی و ماهیت آینده نگرانه این مطالعه و نتایج کاملاً منتفی آن مبنی بر مستعد بودن افراد دارای گروه خونی خاص برای ابتلا به کرونا، معتقدیم که ارتباط SARS-CoV-۲ و Covid-۱۹ با گروه های خونی مختلف بعید است.
با این حال محققان نمی توانند توضیح دهند که چرا مطالعات قبلی به نتایج مختلفی رسیده اند ، اما عوامل مختلفی را ذکر کرده اند که ممکن است منجر به بروز نتایج قبلی شود.
آنها می گویند احتمال دادن صرف، تفاوت های ژنتیکی، جغرافیایی و واریان ها مختلف ممکن است منجر به ارائه داده های انحرافی شود که نشان دهد برخی از گروه های خونی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به کرونا قرار دارند.
این مطالعه نشان داد: ارتباطی میان گروه های خونی مختلف و مستعد شدن افراد به آلودگی به کرونا وجود ندارد، اما عوامل دیگر می توانند خطر ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش دهند. که از آن جمله عوامل می توان به مرد بودن، مسن تر بودن اشاره کرد.
محققان همچنین در مقاله ای در زمینه نتایج مطالعه خود نوشتند، در میان افراد مبتلا به کووید-۱۹، جنسیت و سن آنها با میزان بستری شدن آنها در بیمارستان ارتباط داشت.
۴۷۲۳۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰