تحصیل در آمریکا، بهترین مقصد برای دانشجویان

آمریکا از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در زمینه صنعت، اقتصاد، سیاست و آموزش است. کشور آمریکا با مساحت 9/8 میلیون کیلومتر مربع، دارای 50 ایالت مختلف با شرایط آب و هوایی و زندگی متفاوت است. آمریکا با جمعیت حدودا 325 میلیون نفر پس از دو کشور چین و هند، پر جمعیت‌ترین کشور جهان محسوب می‌‌شود. زبان

کد خبر : 104210
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۶:۵۳
تحصیل در آمریکا، بهترین مقصد برای دانشجویان


آمریکا از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در زمینه صنعت، اقتصاد، سیاست و آموزش است. کشور آمریکا با مساحت 9/8 میلیون کیلومتر مربع، دارای 50 ایالت مختلف با شرایط آب و هوایی و زندگی متفاوت است. آمریکا با جمعیت حدودا 325 میلیون نفر پس از دو کشور چین و هند، پر جمعیت‌ترین کشور جهان محسوب می‌‌شود. زبان رسمی این کشور، زبان انگلیسی-آمریکایی بوده و واحد پول رسمی آن نیز دلار می‌باشد.

آمریکا یکی از بهترین و پرطرفدارترین مقصدها برای مهاجرت است. خیلی از مردمان کشورهای مختلف آرزو دارند که در کشور آمریکا زندگی کنند. آنها دوست دارند در محله منهتن در شهر نیویورک قدم بزنند، در لس‌آنجلس، شهر فرشته‌ها، به ساحل بروند، دریاچه زیبای میشیگان در شهر شیکاگو را از نزدیک ببیند و ….

زندگی در هر کشوری خوبی‌ها و بدی‌های خودش را دارد. پس شما باید با علم به مزایا و معایب زندگی و تحصیل هر کشور، مقصد مناسب خودتان را انتخاب کنید. آمریکا نیز مثل بقیه کشورها ویژگی‌های مثبت و منفی زیادی برای زندگی دارد که در ادامه به آنها اشاره شده است:

مهاجرت به آمریکا

کشور آمریکا از دیرباز تا کنون، همواره به عنوان یکی از مقصدهای اصلی مهاجران به حساب می‌آید. در سال‌های اخیر نسبت به گذشته، به دلیل مسائل سیاسی و شرایط حاکم بر نظام آمریکا، روند مهاجرپذیری این کشور کاهش یافته است، اما این موضوع سبب نشده است که از این کشور به عنوان محتمل‌ترین مقصد برای مهاجران یاد نشود. کشور آمریکا در حال حاضر پذیرای 20 درصد مهاجرین جهان می‌باشد و از این حیث نسبت به سایر کشورها در رتبه بالاتری قرار گرفته است. به عقیده بسیاری از شهروندان آمریکا، با افزایش تعداد مهاجرین در این کشور، مشکلاتی شامل افزایش نرخ بیکاری، اختلافات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در این کشور بیشتر شده است. به همین علت دولت آمریکا نیز برای افزایش همبستگی میان مردم و کاهش این مشکلات، شرایط سختگیرانه‌تری برای مهاجرین در نظر گرفته است. معمولا برای مهاجرت به هر کشوری روش‌های مختلفی وجود دارد که برای آمریکا نیز همین شرایط حاکم است. اما یکی از بهترین روش‌ها برای مهاجرت به آمریکا به علت وجود سیستم آموزشی بسیار قوی در این کشور، مهاجرت تحصیلی است. تعداد بالای دانشگاه‌های آمریکا در ایالت‌های مختلف و همچنین قرار گرفتن برترین دانشگاه‌های آمریکا در لیست برترین دانشگاه‌های جهان، این کشور را بهترین مقصد برای دانشجویان بین‌المللی تبدیل کرده است. همچنین با توجه به مشکلات سیاسی موجود بین کشور ایران و آمریکا، می‌توان بهترین راه مهاجرت به کشور آمریکا برای ما ایرانیان را، مهاجرت تحصیلی به آمریکا دانست. در ادامه توضیح مختصری از روش‌های مختلف مهاجرت به آمریکا ارائه کرده و سپس شرایط مهاجرت تحصیلی را با جزئیات بیشتری بررسی می‌نماییم:

1.مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری: اگر شما می‌خواهید از طریق سرمایه‌گذاری برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنید، راه‌های متفاوتی پیش روی شماست. 4 راه اصلی گرفتن ویزای کشور آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری به شرح زیر است:

  • اخذ ویزای EB5: این روش مهاجرت به آمریکا که برنامه سرمایه‌گذار مهاجر (EB5) نام دارد، در سال 1990 میلادی تشکیل شده است. علت تشکیل این برنامه، جذب سرمایه‌گذاران خارجی به کشور آمرکیا برای توسعه اقتصاد این کشور است. شرایط اخذ ویزای EB5 بدین صورت است که باید یک شرکت تجاری جدید را در آمریکا تاسیس کرده که حداقل 10 شهروند آمریکا در این شرکت به صورت تمام وقت مشغول به کار شوند. مبلغ لازم برای تشکیل و برپایی همچین شرکتی در آمریکا به محله و شهر آن بستگی دارد. معمولا می‌توان گفت حداقل سرمایه لازم برای برپایی این شرکت در شهرها و روستاهای کوچکتر حدود 900 هزار دلار تا 1 میلیون دلار بوده، در حالیکه در شهرهای بزرگ این مقدار برابر با 1/8 میلیون دلار تا 2 میلیون دلار است. یکی از مزایای این روش سرمایه‌گذاری و  مهاجرت به آمریکا، امکان گرفتن اقامت دائم پس از اخذ ویزای EB5 می‌باشد.
  • اخذ ویزای E2: برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری، اگر شما سرمایه کمتری نسبت به روش قبل دارید، می‌توانید از روش سرمایه‌گذاری کم (E2) استفاده نمایید. در این روش شما با حداقل مبلغ 100 تا 200 هزار دلار، می‌توانید ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا را کسب کنید. فقط از شروط این روش، راه‌اندازی یا خرید کسب و کار فعال است. یعنی شما باید بر روی کار و کارمندها نظارت مستقیم داشته باشید.
  • اخذ ویزای E1: در این روش شما کافیست که با یک شرکت فعال در آمریکا در حال مبادله کالا و تجارت باشید. در صورتی که ارزش کالاهای مبادله شده شما با شرکت موجود در آمریکا حداقل 100 هزار دلار باشد، شما می‌توانید ویزای E1 اخذ نمایید. پس در این روش نیازی نیست که شما به صورت مستقیم در آمریکا شرکتی و کسب و کاری راه بیاندازید.
  • اخذ ویزای L1: این روش از سرمایه‌گذاری در آمریکا بدین صورت است که شما موسس یک شرکت در کشور خود هستید و می‌خواهید شعبه‌ای از شرکتتان را در آمریکا تاسیس نمایید. فقط باید توجه داشته باشید، شما باید حداقل یک سال از تاسیس شرکتتان گذشته شده باشد.

ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا

2. مهاجرت کاری به آمریکا: یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کشور آمریکا، مهاجرت کاری است. در برای کار در کشور آمریکا، روش‌های مختلف و متفاوتی نسبت به سایر کشورها وجود دارد. در واقع در برخی از این روش‌ها امکان گرفتن گرین کارت کشور آمریکا مهیا شده و در برخی از این روش‌ها نیز این اتفاق نمی‌افتد. همچنین برای گرفتن اقامت دائم در کشور آمریکا، شخص باید حداقل 5 سال در این کشور اقامت داشته و مشغول به کار باشد. پس در این بخش سعی می‌کنیم به صورت مختصر و مفید هر یک از ویزای‌های کاری آمریکا را برای شما معرفی کنیم:

  • اخذ ویزای H1: این نوع ویزای کاری آمریکا، ویزای کوتاه مدتی می‌باشد که به افراد متخصص که در یک زمینه و حرفه، تخصص خاصی را دارند، به مدت یک سال اعطا می‌شود.
  • اخذ ویزای H1B: این نوع ویزای کاری آمریکا، شبیه به ویزای کاری H1 است، با این تفاوت که در صورت ارائه مدرک لیسانس و یا مدرک تحصیلی مدارج بالاتر و همچنین مدرک آزمون‌های تخصصی حرفه مدنظر، می‌تواند به صورت سه ساله به فرد متقاضی تعلق گیرد.
  • اخذ ویزای H2: این نوع ویزای کاری آمریکا، تنها به افرادی تعلق می‌گیرد که در یک حرفه‌ای تخصص دارند که تعداد افراد متخصص در آن حرفه در کشور آمریکا کم باشند.
  • اخذ ویزای H2B: این نوع ویزای کاری آمریکا، زیرمجموعه ویزای H2 است. تنها تفاوتی که در این حالت وجود دارد، این است که در صورت اهمیت آن حرفه کمیاب در آمریکا، می‌تواند مدت زمان بیشتری نسبت به H2 داشته باشد.
  • اخذ ویزای EB3: این نوع ویزای کاری آمریکا نیاز به ارائه مدرک زبان و سرمایه ندارد. از نمونه کارهایی که زیرمجموعه این نوع ویزا قرار می‌گیرند، نظافت منزل، باغبانی، سرایداری و … است.
  • اخذ ویزای O1: این نوع ویزای کاری آمریکا، دربرگیرنده افراد خاص با مهارت‌های بسیار ویژه می‌باشد. مثلا قهرمانان ورزشی در سطح مسابقات جهانی و المپیک، مدال‌آوران رشته‌های تحصیلی مختلف و دارندگان جایزه‌های هنری از جشنواره‌های معتبر، می‌توانند از این نوع ویزای کاری در آمریکا بهره بگیرند.
  • اخذ ویزای J1: این نوع ویزای کاری آمریکا، در واقع به ارتباط دو کشور مربوط می‌شود. یعنی در این حالت دو کشور تصمیم به تبادل نیروهای متخصص کاری و آموزشی می‌گیرند که با توجه به شرایط موجود، برای ما ایرانیان این روش اخذ ویزای کاری در کشور آمریکا، ناممکن است.

3. مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج: روش دیگر برای مهاجرت به آمریکا، ازدواج با فردی آمریکایی یا تبعه این کشور می‌باشد. ویزای ازدواج آمریکا (K1) 3 ماهه می‌باشد و فرآیند مربوط به آن حدود یک سال زمان می‌برد. بعد از حضور همسر در آمریکا، می‌بایست در مدت 3 ماه فرصت، مراسم ازدواج به صورت قانونی در کشور آمریکا انجام شود و بعد از این مراسم 3 سال اجازه اقامت در کشور آمریکا به فرد داده می‌شود. در نهایت با گذراندن این مدت زمان، گرین کارت کشور آمریکا توسط این شخص دریافت شده و تبعه کشور آمریکا به حساب می‌آید. همچنین در صورتی که شخص در مدت زمان تعیین شده به صورت قانونی ازدواج نکند، باید کشور آمریکا را ترک نماید. مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج شامل گواهی سوءپیشینه و سلامت پزشکی، مدارک طلاق یا فوت همسر سابق (در صورت داشتن ازدواج قبلی)، ارائه مدرک ارتباط شما و همسرتان طی 2 سال گذشته و … می‌باشد.

4. مهاجرت تحصیلی به کشور آمریکا: بهترین و مطمئن‌ترین روش مهاجرت به آمریکا به خصوص برای ما ایرانیان، مهاجرت تحصیلی به این کشور است. آمریکا مهد بهترین دانشگاه‌های جهان است و در سرتاسر این کشور و در ایالت‌های مختلف آن بی‌شمار دانشگاه نمونه و ممتاز وجود دارد. آرزوی هر دانشجویی تحصیل در بهترین دانشگاه‌های جهان است که اکثر این دانشگاه‌ها در آمریکا واقع شده‌اند. آمریکا با داشتن سیستم آموزشی بسیار قوی و تعداد بالای دانشگاه‌های معتبر، هر ساله محتمل‌ترین مقصد دانشجویان بین‌المللی از سرتاسر جهان است. از جمله مزایای تحصیل در دانشگاه‌ها و کالج‌های آمریکا تحصیل به زبان انگلیسی، امکان کار دانشجویی در حین تحصیل، امکان اقامت و کار پس از تحصیل و … است. البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که هزینه‌های تحصیل و زندگی در آمریکا بالا بوده و به علت مشکلات سیاسی موجود، شرایط اخذ ویزای کشور آمریکا از هر نوع ویزای کاری، تحصیلی و … برای ما دشوار شده است. در ادامه این مقاله سعی می‌کنیم به صورت جامع‌تر این روش مهاجرت به آمریکا را مورد بررسی قرار دهیم و با شرایط تحصیل و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا بیشتر آشنا شویم.

شرایط تحصیل در آمریکا

بهترین و به نسبت سایر روش‌ها محتمل‌ترین راه برای مهاجرت به کشور آمریکا، مهاجرت تحصیلی به این کشور است. از جمله ویژگی‌های برتر کشور آمریکا برای تحصیل می‌توان شرایط و رفاه خوب زندگی، سیستم آموزشی قوی و معتبر، اخذ مدارک معتبر تحصیلی از بهترین دانشگاه‌ها، امکان یافتن کار مرتبط با حرفه تحصیلی و … اشاره نمود. در ادامه سعی می‌کنیم شرایط تحصیل در هر مقطع تحصیلی در آمریکا را مورد بررسی قرار دهیم.

شرایط تحصیل در مدارس آمریکا

تحصیل در مدارس کشور آمریکا از نظر سال‌های تحصیلی بسیار شبیه به سیستم آموزشی مدارس در کشور ایران است. شروع مدارس در ماه سپتامبر بوده و دانش‌آموز یک سال را در مهد کودک و پیش دبستانی می‌گذرانند. سپس وارد دوره دبستان شده و 5 سال تحصیلی در این بازه خواهند داشت و در نهایت به ترتیب 3 و 4 سال در مقطع میانی و دبیرستان تحصیل می‌کنند تا بتوانند مدرک دیپلم خود را اخذ نمایند. دو دسته مدارس خصوصی و دولتی در کشور آمریکا وجود دارد که تحصیل در مدارس دولتی برای دانش‌آموزان آمریکایی رایگان بوده و در مدارس خصوصی در ازای امکانات تحصیلی بسیار بالا، هزینه‌های زیادی نیز باید پرداخت شود. معمولا متوسط هزینه تحصیل در مدارس خصوصی کشور آمریکا 8 تا 20 هزار دلار در سال بوده که بسته به ایالت و مدرسه محل تحصیل، متفاوت است. معمولا دانش‌آموزان غیرآمریکایی در صورتی که پدر و مادرشان اقامت دائم کشور آمریکا را داشته باشند، می‌توانند شانس تحصیل در مدارس کشور آمریکا داشته باشند. از جمله شرایط دیگر برای تحصیل در مدارس آمریکا، می‌توان به ارائه کارنامه و ریزنمرات سال‌های تحصیلی قبل، مدرک تسلط به زبان انگلیسی و مدارک هویتی شامل پاسپورت اشاره نمود.

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور آمریکا، باید دوره تحصیلی خود در مدرسه را به صورت کامل سپری کرده باشید و مدرک دیپلم خود را نیز آماده داشته باشید. معمولا دو حالت برای دانش‌آموزان متقاضی برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی به وجود می‌آید: 1) گذراندن 12 سال تحصیلی در مدرسه و اخذ مدرک دیپلم با معدل بالای 16 2) گذراندن 11 سال تحصیلی (عدم تحصیل در مقطع پیش‌دانشگاهی) در مدرسه یا اخذ مدرک دیپلم با معدل کمتر از 16. در حالت دوم معمولا به دانش‌آموزان توصیه می‌شود برای کالج‌های کشور آمریکا اقدام کنند و با گذراندن 2 سال تحصیلی در این کالج‌ها، خود را برای 4 سال تحصیلی لیسانس آماده نمایند. اصولا شانس گرفتن پذیرش متقاضیانی که شرایط دوم را دارند در دانشگاه‌های آمریکا کمتر است و ترجیحا بهتر است که برای کالج‌ها ابتدا اقدام کرده و پس از گذراندن 2 سال در کالج وارد دانشگاه شوند. معمولا مدارک لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور آمریکا به شرح زیر است:

  • کسب حداقل نمره 73 تافل و یا 6 آیلتس در آزمون زبان
  • داشتن مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی و ریزنمرات آن
  • داشتن رزومه و انگیزه‌نامه
  • داشتن نامه تمکن مالی
  • داشتن مدرک آزمون SAT (به صورت اختیاری است)، این آزمون توانایی دانش‌آموزان را در زبان، ریاضی، خواندن و علوم پایه در دو بخش استدلالی و موضوعی می‌سنجد.

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور آمریکا برای رشته‌های مختلف متفاوت بوده، اما معمولا 2 سال به طول می‌انجامد. از جمله مهم‌ترین مدارک مورد نیاز برای کسب پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کسب حداقل نمره زبان در آزمون تافل یا آیلتس (با توجه به حداقل تعیین شده در سایت دانشگاه)
  • کسب نمره قابل قبول در آزمون GRE برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا
  • به ترتیب برای متقاضیان رشته مدیریت، حقوق و پزشکی، کسب نمره قابل قبول در آزمون‌های GMAT، LSAT و MCAT
  • مدرک دیپلم 12 سال تحصیل در مدرسه
  • مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی
  • ریزنمرات دروس مقطع کارشناسی

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع دکتری

گرفتن پذیرش برای تحصیل در مقطع دکتری در کشور آمریکا، نیازمند رزومه بسیار قوی و نمره بالا در آزمون زبان می‌باشد. معمولا گرفتن مدرک دکتری در کشور آمریکا حدود 5 سال زمان می‌برد. دانشگاه‌های آمریکا را برای تحصیل در مقطع دکتری می‌توان به دو دسته تقسیم نمود: 1) دانشگاه‌هایی که به عنوان مرکز تحقیقاتی نیز شناخته می‌شوند و دانشجویان دکتری را برای انجام تحقیقات پذیرش می‌کنند. 2) دانشگاه‌هایی که فقط دروس در آنها تدریس شده و با سپری کردن زمان تحصیل، مدرک خود را می‌توانید از دانشگاه دریافت کنید. معمولا مهم‌ترین مدارک لازم برای تحصیل در مقطع دکتری به شرح زیر است:

  • حداقل نمره زبان 7 در آزمون آیلتس (بسته به دانشگاه‌های مختلف متفاوت است)
  • مدرک تحصیلی مقاطع تحصیلی قبلی
  • ریزنمرات دروس مقاطع تحصیلی قبلی
  • دارا بودن حداقل 2 تا 3 مقاله معتبر ژورنالی
  • داشتن استاد سوپروایزر از دانشگاه مقصد
  • داشتن سابقه پژوهشی مرتبط با حیطه کاری استاد سوپروایزر

هزینه تحصیل در کشور آمریکا

هزینه‌های تحصیلی در کشور آمریکا، معمولا بالا بوده، زیرا علاوه بر هزینه‌های تحصیل در دانشگاه مانند شهریه دانشگاه، هزینه‌های زندگی در برخی از شهرها و ایالت‌های آمریکا نیز زیاد است. معمولا شهریه دانشگاه‌های آمریکا به رشته و مقطع تحصیلی شما وابسته است. رشته‌های پزشکی و مهندسی جز گران‌ترین رشته‌ها و رشته‌های هنر و علوم پایهه نسبت به رشته‌های دیگر ارزان‌تر هستند. در هر صورت می‌تاون گفت به صورت متوسط، شهریه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی آمریکا در مقطع کارشناسی حدود 25 هزار دلار و در مقطع ارشد حدود 30 هزار دلار است. این هزینه‌ها در دانشگاه‌های خصوصی آمریکا معمولا 5 تا 10 هزار دلار بیشتر می‌باشد. در نهایت می‌توان هزینه‌های تحصیلی و زندگی در کشور آمریکا را به صورت زیر تقسیم‌بندی نمود:

هزینه تحصیل و زندگی در کشور آمریکا

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به هزینه‌های زندگی و تحصیل در آمریکا، مقاله هرچه باید درباره هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا بدانید را مطالعه بفرمایید.

اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا به سه صورت صادر می‌شود که شما قبل از اقدام برای ویزای تحصیلی آمریکا، می‌بایست نوع ویزایی را که باید برای آن درخواست بدهید، بدانید. ویزای تحصیلی کشور آمریکا به سه دسته کلی تقسیم می‌شود:

1) ویزای تحصیلی F: این نوع ویزای تحصیلی برای تحصیل در دانشگاه‌ها، کالج‌ها و مدارس، موسسات آکادمیک و … صادر می‌شود.

2) ویزای تحصیلی M: این نوع ویزا برای موسسات فنی و حرفه‌ای و موسسات غیرآکادمیک صادر می‌گردد.

3) ویزای تحصیلی J: برای استفاده از فرصت‌های مطالعاتی، سفر کاری درسی در دوره تابستان و گذراندن دوره‌های کارآموزی این نوع ویزای تحصیلی برای کشور آمریکا صادر می‌گردد.

هر کدام از این نوع ویزاهای تحصیلی آمریکا به دو دسته 1 و 2 تقسیم می‌شوند. در صورتی که فرد متقاضی، از ویزای تحصیلی تنها برای خود استفاده کند، نوع 1 (به عنوان مثال F1) بوده و در حالتی که از ویزای تحصیلی بخواهد برای همسر و فرزندانش استفاده نماید، حالت 2 (به عنوان مثال F2) می‌باشد.

برای دریافت ویزای تحصیلی کشور آمریکا باید مراحل زیر را طی نمایید:

1) دریافت پذیرش از موسسات آموزشی مورد تایید توسط برنامه سامان‌دهی دانشجویان (SEVP): برای شروع فرآیند اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، ابتدا باید در یکی از موسسات آموزشی تایید شده توسط برنامه سامان‌دهی دانشجویان و گردشگران پذیرش شوید.

2) ثبت اطلاعات خواسته شده در سامانه ثبت اطلاعات دانشجویان آمریکا (SEVIS): در ادامه مرحله قبل و همچنین پس از گرفتن پذیرش از دانشگاه مقصد، می‌بایست اطلاعات خود را در سامانه SEVIS وارد و کارمزد مربوط به آن را که حدود 350 دلار است، پرداخت نمایید. پس از انجام این مرحله، توسط دانشگاهی که از آن پذیرش را دریافت نموده‌اید، فرم I-20برای شما آماده می‌شود. برای صدور این فرم، شما می‌بایست تمکن مالی خود را ارائه دهید. در واقع این فرم شامل اطلاعاتی اعم از هزینه‌های تحصیل و زندگی است که شما متناسب با دانشگاه و مقطع تحصیلی‌تان، باید اثبات نمایید که تمکن مالی لازم برای پرداخت هزینه‌های موجود در این فرم را دارید. کسانی که دارای بورسیه تحصیلی و یا فاند هستند، به این فرم نیاز نخواهند داشت. شما باید این فرم در مرحله مصاحبه حضوری با خود همراه داشته باشید. در صورت داشتن همسر و فرزند (همراه)، باید فرم‌های جداگانه‌ای برای آنها تهیه شود، اما نیاز به ثبت‌نام جداگانه در سامانه نیست.

3) درخواست ویزای تحصیلی و تکمیل مراحل آنلاین تشکیل پرونده: در ادامه می‌بایست فرم DS-160را برای درخواست ویزا تکمیل نمایید. هزینه این بخش نیز حدود 160 دلار می‌باشد. پس از تکمیل اطلاعات این فرم، زمان مصاحبه حضوری برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا برای شما صادر می‌شود.

4) دریافت نوبت از سفارت: دریافت زمان مصاحبه از سفارت آمریکا معمولا به موقعیت مکانی، فصل نوع دسته‌بندی ویزای شما بستگی دارد.

5) شرکت در مصاحبه حضوری: در ادامه پس از تعیین وقت مصاحبه حضوری، شما باید با مدارک مورد نیاز به سفارت بروید تا احراز صلاحیت شما مورد بررسی قرار بگیرد. یکی از مشکل‌ترین کارها در این مرحله متقاعد کردن آفیسر درباره بازگشت خودتان به کشور است. معمولا مدارک مورد نیاز برای مصاحبه حضوری اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا به شرح زیر است:

  • همراه داشتن فرم I-20 برای اثبات تمکن مالی
  • رسید پرداخت کارمزدهای SEVIS
  • داشتن پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • رسید ثبت پرونده آنلاین (فرم DS-160)
  • مدارک تحصیلی، نمرات آزمون‌های زبان، رزومه، انگیزه‌نامه و …

در چند خط بخوانید …

در این مقاله ابتدا به معرفی کشور آمریکا و مزایا و معایب زندگی در این کشور پرداختیم. سپس به صورت خلاصه چندین روش‌ مهاجرت به کشور آمریکا را بررسی کردیم. در ادامه مقاله، بهترین روش مهاجرت به کشور آمریکا برای ما ایرانیان، یعنی مهاجرت تحصیلی را به صورت کامل در تمامی مقاطع معرفی کرده و شرح دادیم. در نهایت نیز شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا را برای شما بیان کردیم. اگر شما به فکر تحصیل در خارج از کشور هستید، مطمئن باشید که کشور آمریکا با داشتن بهترین دانشگاه‌های جهان در خود، می‌تواند یک مقصد بسیار عالی با شرایط زندگی مناسب برای شما باشد. همچنین شما با فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه‌های آمریکا، شانس بالایی برای اشتغال در حرفه خود و کسب درآمد خواهید داشت و می‌توانید برای اقامت دائم نیز در این کشور اقدام کنید. حتما توجه داشته باشید با توجه به شرایط سیاسی کنونی میان کشور آمریکا و ایران، برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها و اخذ ویزای تحصیلی خود با افراد باتجربه در این زمینه مشورت کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.