تاثیر موثر گردو بر بهبود بیماری های قلبی عروقی
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، مغزیجات آجیلی، از جمله گردو، به طور کلی بخشی از یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته میشود، زیرا سطح بالایی از پروتئین، فیبر و چربیهای سالم دارند.م به نقل از مدیکال نیوز، حققان دانشگاه مینهسوتا دریافتند افرادی که گردو مصرف میکنند نسبت به افرادی که گردو
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، مغزیجات آجیلی، از جمله گردو، به طور کلی بخشی از یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته میشود، زیرا سطح بالایی از پروتئین، فیبر و چربیهای سالم دارند.م
به نقل از مدیکال نیوز، حققان دانشگاه مینهسوتا دریافتند افرادی که گردو مصرف میکنند نسبت به افرادی که گردو نمیخورند، با خطر کمتر بیماری قلبی روبرو هستند.
تیم تحقیق همچنین گزارش داد که گردو خواران به طور کلی رژیم غذایی سالمتری دارند، اضافه وزن کمتری داشته و از فعالیت بدنی بیشتری در مقایسه با افرادی که گردو نمیخورند بهرهمند هستند.
در این زمینه بیشتر بخوانید؛
کاربردهای عجیب پوست سبز گردو در طب سنتی
جوی دو سر واقعا یک صبحانه سالم است؟
«لورن سپه»، عضو تیم تحقیق، توضیح داد: «گردو سرشار از چربیهای سالم، آنتی اکسیدانها و همچنین چندین ماده معدنی ضروری است. گردو در مقایسه با سایر آجیلها فواید سلامتی بیشتری دارد، زیرا حاوی بالاترین میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در بین سایر آجیلهاست.»
اسیدهای چرب امگا ۳ به طور طبیعی ضد التهاب هستند. همچنین نشان داده شده است که آنها سطح تری گلیسیرید و نتیجتاً تشکیل پلاک را کاهش میدهند، که مکانیزمی است که براساس آن خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی کاهش مییابد.
سپه افزود: «میکروبیومهای سالم روده با کاهش سطح التهاب مرتبط است، که خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد، همچنین نمایه چربی را بهبود میبخشد، خطر ابتلاء به بیماریهای متابولیک را کاهش میدهد، و دارای بسیاری از فواید سلامتی دیگر است.»
تیم تحقیق در این مطالعه، دادههای ۳۰۲۳ شرکت کننده را بررسی کرد که شامل ۳۵۲ گردو خور، ۲۴۹۴ آجیل دیگر خور و ۱۷۷ غیر آجیل خور بودند.
پس از بررسی اندازهگیریهای فیزیکی و بالینی پس از ۳۰ سال، محققان دریافتند افرادی که گردو میخورند با فاکتورهای پرخطر کمتر بیماری قلبی روبرو هستند:
شاخص توده بدنی پایینتر
دور کمر کمتر
فشار خون پایینتر
سطح تری گلیسیرید خون کمتر
محققان همچنین به این نتیجه رسیدند افرادی که گردو مصرف میکنند رژیم غذایی سالمتری دارند، وزن کمتری اضافه میکنند، غلظت گلوکز خون شأن در حالت ناشتا کمتر است و فعالیت بدنی بیشتری دارند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اخبار مطالب پزشکی ، مصرف گردو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰