نام: لعیا
خانوادگی: زنگنه
تاریخ تولد: 1 مهر 1344
محل تولد: تهران
تحصیلات: لیسانس ادبیات نمایشی دانشگاه هنر تهران
وضعیت تاهل: متاهل
همسر: اطلاعاتی در دست نیست
فرزندان: یک دختر
بیوگرافی لعیا زنگنه
مطابق با ویکی پدیا، لعیا زنگنه در 1 مهر 1344 به دنیا آمده است. او لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر تهران دارد و دوره نقاشی نیز گذرانده است. عاشق فوتبال و طرفدار تیم ملی آرژانتین است.
خانواده لعیا زنگنه
لعیا زنگنه در شهر تهران و در خانواده مذهبی به عنوان فرزند دوم به دنیا امده است. او یک برادر بزرگتر و 2 برادر و 1 خواهر کوچکتر از خودش دارد. پدرش کارمند اداری بانک مرکزی و مادرش طبیه خانم خانه دار است.
همانطور که گفتیم پدر خانم زنگنه هیچ علاقه ای به سینما و تلویزیون نداشت و بیشتر پدر سالاری در این خانه رواج بود. او برای اولین بار در سن 5 یا 6 سالگی بود که به همراه عمو و زن عمویش برای دیدن یک فیلم هندی به سینما رفته بود.
ورود به دانشگاه و تلویزیون
لعیا زنگنه با دعوت و اصرار جمشید بهمنی در دوران دانشجوی به تیم بچه های تئاتر دانشگاه پیوست و از سطح مبتدی شروع به فعالیت کرد تا رفته رفته با چهره های معروف همبازی شد. در یکی از همین نمایشها بود که رضا ایرانمنش او را دید و از طریق دوسی با او به حمید لبخنده (کارگردان) معرفی شد و برای بازی در سریالش انتخاب گردید.
شهرت با سریال «در پناه تو»
به این ترتیب خانم زنگنه در سال 1374 وقتی 30 سال داشت در سریال در پناه تو ساخته حمید لبخنده با نقش مریم افشار جلوی دوربین رفت. لعیا زنگنه در این سریال با بازیگرانی چون پارسا پیروزفر، رامین پپرجمی و مرحوم حسن جوهرچی به شهرت رسید.
از موفقیت تا مهاجرت
این خانم بازیگر در سال 1376 در سریال «در قلب من» بازی کرد و بعد از آن نیز در مجموعه «تولد دیگری» حاضر شد تا این که تصمیم گرفتی مدتی نیز خارج از کشور زندگی کند.
حضور در سینما
سال 1375 موقعی که به اوج شهرت رسیده بود با فیلم راز مینا وارد سینما شد اما بازی کوتاه او در فیلم مزاحم ساخته سیروس الوند در سال 1380 از بهترین کارهای او در سینما به حساب می آید.
او کارهایش را گزینشی انتخاب می کند
او به شدت در انتخاب کارهایش وسواس دارد برای همین بیشتر نقش هایی را قبول می کند که بتواند با آن نقش و تیم کاری ارتباط خوبی برقرار کند. به همین دلیل فرقی نمی کند نقش اصلی را به او بدهند یا فرعی، او بیشتر به کیفیت کارش اهمیت می دهد.
ازدواج و همسر لعیا زنگنه
در مورد همسر و زندگی شخصی خانم زنگنه اطلاعات زیادی در دست نیست، اما ظاهرا او سال هاست که ازدواج کرده و در حال حاضر یک دختر دارد.
جالب ترین موادر در مورد لعیا زنگنه
- خانم زنگنه عاشق فوتبال است. او موقع تماشای فوتبال به طور کامل از زمان و مکان دور می شود.
- جالب است بدانید خانوم زنگنه در بین نقاشان و هنرمندان تجسمی نیز صاحب نام است. اولین بار در سال 1389 نمایشگاه نقاشیش را در تورنتو کانادا برپا کرد. سپس در نمایشگاه پازل تهران موجب حیرت و تشویق طرفدارانش شد.
- او عموما یک لباس بر تن دارد. خانم زنگنه در یکی از مصاحبه هایش گفت: “وقتی من بازیگر وارد دفتر کارگردانی می شوم که زنگ زده و به من پیشنهاد کار کرده ، اولین حرفی که می زند اینست که اه ! خانم زنگنه شما همیشه با این لباس می روید بیرون ؟ و من فکر می کنم این آقا وقتی به یک بازیگر خانم زنگ می زند انتظار دیدن دختری که لباس ساده پوشیده و کارهای عجیبی با صورتش نکرده ندارد، خب اذیت می شوم.”
- صحبت های او در مورد حضرت فاطمه (ص): “من اعتقاداتی دارم و در کشور اسلامی زندگی می کنم که رهبر دینی من کسی است که ادامه نسلش یک زن است. اگر در این مملکت من کاره ای بودم اجازه نمی دادم کسی اسم دخترش را فاطمه بگذارد چرا که خیلی سنگین است، او بانوی ما و بانوی تمام عالم است.”
- لعیا زنگنه در اوج شهرت دچار افسردگی نیز شده است. او در مصاحبه ای گفته است: “سال 1476 در اوج شهرت دچار افسردگی خیلی شدیدی شدم و خودم به آقای حمید لبخنده زنگ زدم که می خواهم کار کنم و باید از خانه بیرون بیایم. نمی خواهم از علت افسردگی ام صحبت کنم اما اینطور شد که در دومین سریالم بنام «در قلب من» بازی کردم که کار خوبی شد چون منو نجات داد و حالم رو خوب کرد.”
- او بیشتر آهنگ مادر از گوگوش را گوش می کرده است. زیرا قدیم ها، آن ها اجازه گوش دادن به موسیقی نداشتن و آهنگ گوشش به او آرامش می داده است.
فیلم ها و سریال های سینمایی
سینمایی
- از مینا (عباس رافعی، 1375)
- شیفته (محمدعلی سجادی، 1379)
- رنگ شب (محمدعلی سجادی، 1379)
- تکیه بر باد (فیلم 1378) (داریوش فرهنگ، 1378)
- هفت ترانه (بهمن زرین پور، 1380)
- مزاحم (سیروس الوند، 1380)
- تب (رضا کریمی، 1382)
- رئیس (مسعود کیمیایی، 1385)
- خیابان های آرام (کمال تبریزی، 1389)
- جرم (مسعود کیمیایی، 1389)
- خودزنی (احمد کاوری، 1390)
- زندگی خصوصی (حسین فرح بخش، 1390)
- عاشق ها ایستاده می میرند (شهرام مسلخی، 1392)
- این زن حقش را می خواهد (محسن توکلی، 1394)
- عشقولانس (محسن ماهینی ،1395)
- قاتل اهلی (مسعود کیمیایی ،1395)
مجموعه های تلویزیونی
- پدر – (بهرنگ توفیقی) ١٣٩٧
- آرام می گیریم (روح الله سهرابی) 1395
- پشت بام تهران (بهرنگ توفیقی) 1394
- خواب بلند (احمد کاوری) 1392
- مادرانه (جواد افشار) 1392
- راستش را بگو (محمدرضا آهنج)1391
- اغما (سیروس مقدم) 1386
- مدار صفر درجه (حسن فتحی) 1386
- باران عشق (احمد امینی، یک قسمت) 1380
- تولدی دیگر (داریوش فرهنگ) 1377
- در قلب من (حمید لبخنده) 1377–1376
- در پناه تو (حمید لبخنده) 1374–1373
فیلم تلویزیونی
- نام دیگر عشق (ابوذر نوروزپور، 1391)
- فلس سیاه (مسعود تکاور، 1391)
- رایزن عشق (جواد افشار، 1391)
- زمزمه (مسعود آب پرور، 1390)
- جاده جنایت (جهانبخش ایمانی، 1386)
- عشق کوفی (حسن آخوندپور)
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰