بیوگرافی سامان گلریز یکی از آشپزان سرشناس ایرانی

بیوگرافی سامان گلریز را به طور کامل در این مقاله بخوانید. سامان گلریز، متولد 17 اردیبهشت 1350 در اهواز، از آشپزان معروف ایرانی است که با نوآوری های فراوان در زمینه آشپزی و حضور پررنگش در رسانه ها، نقش برجسته ای در معرفی فرهنگ غذاهای ایرانی دارد. مشخصات کلی سامان گلریز نام کامل: سامان گلریز

کد خبر : 570740
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۵:۱۰
بیوگرافی سامان گلریز یکی از آشپزان سرشناس ایرانی


بیوگرافی سامان گلریز را به طور کامل در این مقاله بخوانید. سامان گلریز، متولد 17 اردیبهشت 1350 در اهواز، از آشپزان معروف ایرانی است که با نوآوری های فراوان در زمینه آشپزی و حضور پررنگش در رسانه ها، نقش برجسته ای در معرفی فرهنگ غذاهای ایرانی دارد.

مشخصات کلی سامان گلریز

  • نام کامل: سامان گلریز
  • تاریخ تولد: 17 اردبیهشت 1350
  • محل تولد: اهواز، ایران
  • ملیت: ایرانی
  • تحصیلات: مدرک بین‌المللی آشپزی از دانشگاه استارکلاید انگلستان
  • حرفه: آشپز، مدرس آشپزی، مجری تلویزیون، نویسنده کتاب‌های آشپزی
  • سال‌های فعالیت: از دهه 1370 تاکنون
  • برنامه‌های تلویزیونی معروف: برنامه «بهونه»
  • همسر: متأهل (ازدواج در سال 1387)
  • فرزندان: دو دختر (متولد 1389 و 1392)
  • علاقه‌مندی‌ها: طبیعت‌گردی، محیط زیست، ورزش (شنا، غواصی، تنیس)، شکلات، غذاهای ایرانی و دریایی
  • فعالیت‌های مهم:
    • تدریس و آموزش آشپزی
    • تألیف کتاب‌های آشپزی
    • راه‌اندازی رستوران‌های معروف از جمله گیپا، گشنیز و رزماری
    • مشارکت در راه‌اندازی فست‌فودهای مدرن در ایران

بیوگرافی سامان گلریز

بیوگرافی سامان گلریز

بر اساس بیوگرافی سامان گلریز، او در اهواز متولد شده و تا سه سال بعد از جنگ تحمیلی در این شهر زندگی کرده است. سامان گلریز در نهایت در سال 1369 وقتی تنها 19 سال داشت به همراه خانواده اش به تهران مهاجرت کرده است. آن ها در خیابان پاسداران ساکن شده بودند. آقای گلریز ابتدا علاقه زیادی به عکاسی داشته و در انجمن سینمای جوان مشغول به تحصیل می شود و با نمرات عالی نیز فارغ التحصیل شده است. اما همزمان علاقه او به آشپزی باعث شد تا او بعدها مدرک آشپزی بین المللی را از دانشگاه استارکلاید انگلیستان به دست آورده و به طور حرفه ای در این عرصه مشغول به کار شود.

ورود به دنیای آشپزی

همانطور که در ابتدای بیوگرافی سامان گلریز گفتیم، او به دلیل علاقه اش به آشپزی پا در این مسیر گذاشت، پختن غذا برای دوستان ایتالیایی پدرش در طبیعت گردی ها شروع فعالیتش بود. یکی از این دوستانش به او پیشنهاد داد که آشپزی را به صورت حرفه‌ای دنبال کند. سپس با حمایت مالی این دوست، سامان گلریز در مؤسسه ایرانگردی و جهانگردی در رشته هتلداری ثبت‌نام کرد و بعدها در برنامه‌ای برای تربیت آشپزان برای سران کشورهای اسلامی شرکت کرد. 

حضور سامان گلریز در رسانه‌ها

آن طور که بیوگرافی سامان گلریز نشان می دهد، ورود او به تلویزیون به صورت اتفاقی رخ داده است. یک روز که برای برداشتن کتاب آشپزی‌اش به کلاس درس رفته بود، با تست آشپزی برای برنامه تلویزیونی مواجه شد. پس از توضیحاتی که درباره غذاها داد، تهیه‌کننده برنامه او را برای همکاری انتخاب کرد. این‌گونه بود که گلریز به عنوان اولین مرد آشپز در تلویزیون ایران معرفی شد و با برنامه‌هایی مثل «بهونه» به شهرت رسید.

فعالیت‌های حرفه‌ای

سامان گلریز علاوه بر آموزش آشپزی در تلویزیون، در راه‌اندازی رستوران‌های متعددی نقش داشته است که از آن جمله می توان به رستوران هایی مانند گیپا (اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری نام برد. همچنین، او در راه‌اندازی اولین فست‌فود مدرن هتل نارنجستان شمال و بزرگ‌ترین فست‌فود اصفهان به نام تین مشارکت داشته است. گلریز همچنین چندین کتاب آشپزی تألیف کرده که برخی از آن‌ها توسط شرکت‌های خارجی خریداری شده است.

ازدواج و همسر سامان گلریز

سامان گلریز در سال 1387 ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو دختر متولد 1389 و 1392 است. همسر سامان گلریز کوهنورد است. در واقع هر دوی آن‌ها علاقه‌مند به طبیعت‌گردی و محیط زیست هستند. گلریز تأکید دارد که حفظ محیط زیست برای داشتن غذای سالم ضروری است.

بیوگرافی رضا داوودنژاد و همسرش غزل بدیعی + عکس های خانوادگی

علاقه‌مندی‌های سامان گلریز

همانطور که در بخش بالا یادآور شدیم، سامان گلریز به محیط زیست و طبیعت علاقه‌مند است و جانوران را بسیار دوست دارد. ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی، شنا، غواصی و تنیس از علاقه‌مندی‌های اوست. در زمینه غذا، او غذاهای ایرانی، دریایی و غذاهایی که منبع اصلی آن‌ها سبزیجات است را ترجیح می‌دهد و به شکلات، به‌ویژه شکلات سوئیسی، علاقه دارد.

باید فراموش کرد که سامان گلریز با ترکیب دانش تخصصی و علاقه‌مندی به فرهنگ و طبیعت، نقش مهمی در ترویج فرهنگ غذایی ایران داشته و همچنان به عنوان یکی از چهره‌های برجسته در این حوزه شناخته می‌شود.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.