بیوگرافی بهنوش طباطبایی + عکس های جدید
نام و نام خانوادگی: بهنوش طباطبایی تولد: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ – تهران محل تحصیل: دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران همسر: مهدی پاکدل (جدا شده) اینستاگرام بهنوش طباطبایی بیوگرافی بهنوش طباطبایی بهنوش طباطبایی در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ در محلۀ یوسفآباد تهران به دنیا آمد. والدینش سید ناصر طباطبایی کارشناس عمران در وزارت مسکن و شهرسازی
نام و نام خانوادگی: بهنوش طباطبایی
تولد: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ – تهران
محل تحصیل: دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران
همسر: مهدی پاکدل (جدا شده)
اینستاگرام بهنوش طباطبایی
بیوگرافی بهنوش طباطبایی
بهنوش طباطبایی در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ در محلۀ یوسفآباد تهران به دنیا آمد. والدینش سید ناصر طباطبایی کارشناس عمران در وزارت مسکن و شهرسازی پیشین (راه و شهرسازی کنونی) و مادرش آموزگار است. او دومین فرزند خانواده است و تنها یک خواهر بزرگتر به نام تینوش دارد.
در دوران دبستان، بهنوش با مهراوه شریفینیا همدرس بود و با دیدن بازی شریفینیا در فیلم “دزد و عروسکها” (۱۳۶۸) به بازیگری علاقهمند شد. او با پافشاریهای بسیار، در سال ۱۳۷۲ در مدرسهٔ هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان، دورهٔ بازیگری را آغاز کرد.
بهنوش طباطبایی علاوه بر فعالیت در عرصهٔ بازیگری، دارای دانشنامهٔ کارشناسی در رشتهٔ مهندسی رایانه و دانشنامهٔ دکترا در گرایش روانشناسی تربیتی است. وی همچنین یک دورهٔ بازیگری را در دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران نیز گذرانده است.
همسر بهنوش طباطبایی
بهنوش طباطبایی در سال 1389 با مهدی پاکدل ازدواج کرد. اما متأسفانه پس از 5 سال زندگی مشترک، در سال 1394 این ازدواج به طلاق ختم شد و آنها در سکوت از یکدیگر جدا شدند.
شروع فعالیت بهنوش طباطبایی در سینما و تلویزیون
بهنوش طباطبایی بازیگری خود را از سال 77 با مشارکت در مجموعه تلویزیونی “یونس” آغاز کرد. این شروع فعالیت حرفهایاش در عرصه سینما و تلویزیون بود و پس از آن به تدریج در سریالهای مختلف حضور یافت. او با بازی در سریالهایی مانند “مسافری از هند”، “عشق گمشده”، “پیلههای پرواز”، “گلهای گرمسیری”، “در مسیر زایندهرود” و “میکائیل”، شناخته شد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
بهنوش طباطبایی در سریال دامون
بهنوش طباطبایی و الهام حمیدی در سال 1378 در سریال “کوی دامون” که توسط کارگردان معروف “عباس رنجبر” ساخته شده بود، به ایفای نقش پرداختند. این سریال نقش مهمی در مسیر حرفهای آنها داشت و بازیهایشان توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.
بهنوش طباطبایی در سریال در مسیر زاینده رود
بهنوش طباطبایی در سریال “در مسیر زاینده رود”، که به کارگردانی حسن فتحی ساخته شد، نقش نامزد بازیگر اصلی سریال یعنی اشکان خطیبی را بازی کرد. او در این نقش، بازی برجستهای داشت و با نقش آفرینی در این سریال موفق به کسب جایزه شد. این سریال علاوه بر بهنوش طباطبایی، با حضور بازیگرانی همچون اشکان خطیبی، مهدی سلطانی، مهرانه مهینترابی، مسعود رایگان، مهدی باقربیگی، افسانه پاکرو، پردیس افکاری، هومن برقنورد و سایر هنرپیشگان، توانست توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند.
نقش آفرینی در سریال مسافری از هند
بهنوش طباطبایی در سریال “مسافری از هند” به همراه الهام حمیدی حضور داشت. این سریال که یکی از محبوبترین و موفقترین مجموعههای تلویزیونی دهه ۱۳۸۰ بود، با حضور بازیگرانی همچون شیلا خداداد (در نقش سیتا)، سروش گودرزی (در نقش رامین)، الهام حمیدی (در نقش پروانه)، حمید گودرزی، نسرین مقانلو، شیرین بینا، عنایت شفیعی، مجید مشیری، ایرج نوذری و بهنوش طباطبایی (در نقش کتی) ساخته شد. نقش کتی که توسط بهنوش طباطبایی ایفا شد، به عنوان یکی از نقشهای مهم و جذاب این سریال، توجه بسیاری از بینندگان را به خود جلب کرد و بهنوش را به عنوان یکی از بازیگران محبوب و موفق تلویزیون معرفی کرد.
جوایز و افتخارات
بهنوش طباطبایی در طول فعالیت هنریاش نامزد و برنده جوایز مختلفی در جشنوارهها و رویدادهای مختلف شده است:
1. در سال 1399، نامزد جایزه بهترین بازیگر زن سینما در بیستمین جشن حافظ برای بازی در فیلم “ماجرای نیمروز 2: ردّ خون” شد.
2. در سال 1397، نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم “ماجرای نیمروز 2: ردّ خون” بود.
3. در سال 1395، نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سوی انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران برای بازی در فیلم “سیانور” شد.
4. در سال 1395، نامزد جایزه بهترین بازیگر زن درام در شانزدهمین دوره جشن حافظ برای بازی در سریال “میکائیل” شد.
5. در سال 1393، نامزد جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در نمایش “سیندرلا” در چهاردهمین جشن کانون ملی منتقدان تئاتر ایران شد.
6. در سال 1390، به عنوان بهترین بازیگر زن درام در دوازدهمین دوره جشن حافظ برای حضور در سریال “در مسیر زاینده رود” انتخاب شد و جایزه بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد.
7. در سال 1389، نامزد بهترین بازیگر زن بینالمللی برای بازی در نمایش “ابرهای پشت حنجره” در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر شد.
8. در سال 1388، نامزد بهترین بازیگر زن بینالمللی برای حضور در نمایش “داستان یک پلکان” در بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر شد.
فیلم های سینمایی بهنوش طباطبایی
1. ماجرای نیمروز ۲: ردّ خون (۱۳۹۷)
کارگردان: محمد حسین مهدویان
نقش: سیما
2. غلامرضا تختی (۱۳۹۷)
کارگردان: بهرام توکلی
نقش: شهلا توکلی
3. لابی (۱۳۹۵)
کارگردان: محمد پرویزی
4. زیر سقف دودی (۱۳۹۵)
کارگردان: پوران درخشنده
نقش: رعنا
5. سیانور (۱۳۹۴)
کارگردان: بهروز شعیبی
نقش: لیلا زمردیان
6. شانس، عشق، تصادف (۱۳۹۳)
کارگردان: آرش معیریان
نقش: ناهید
7. فردا (۱۳۹۲)
کارگردان: مهدی پاکدل
نقش: مجری طرح و جانشین تهیهکنندهٔ فیلم
8. قصهٔ عشق پدرم (۱۳۹۱)
کارگردان: محمدرضا ورزی
9. گامهای شیدایی (۱۳۹۱)
کارگردان: حمید بهمنی
10. آزادراه (۱۳۸۹)
کارگردان: عباس رافعی
نقش: پریسا
11. پوست موز (۱۳۸۷)
کارگردان: علی عطشانی
12. کلاغ پر (۱۳۸۶)
کارگردان: شهرام شاهحسینی
نقش: رویا
13. پسران آجری (۱۳۸۵)
کارگردان: مجید قاریزاده
نقش: ماهور
14. مصائب دوشیزه (۱۳۸۵)
کارگردان: مسعود اطیابی
مجموعه های تلویزیونی
۱۳۷۴: جدی نگیرید (سعید توکل و صادق عبداللهی)
۱۳۷۷: یونس (محمدرضا خالقی)
۱۳۷۸: کوی دامون (عباس رنجبر)
۱۳۸۱: نوعروس (بیژن میرباقری)
۱۳۸۲: مسافری از هند (قاسم جعفری)
۱۳۸۳: عشق گمشده (حسین سهیلی زاده)
۱۳۸۴: پیلههای پرواز (حسین سهیلیزاده)
۱۳۸۷: گلهای گرمسیری (محمدمهدی عسگرپور)
۱۳۸۸: چاردیواری (سیروس مقدم)
۱۳۸۹: در مسیر زایندهرود (حسن فتحی)
۱۳۸۹: مختارنامه (داوود میرباقری)
۱۳۹۰: از یاد رفته (فریدون حسنپور)
۱۳۹۴: میکائیل (سیروس مقدم)
تئاترهای بهنوش طباطبایی
1. ابرهای پشت حنجره
2. برهان
3. داستان یک پلّکان
4. سیندرلا
5. فصل شکار بادبادکها
6. سینماهای من
7. آدامس خوانی
8. آینههای روبرو
9. نام تمام مادران
10. مری پاپینز (تالار وحدت، ۱۳۹۸)
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰