دکتر جعفر میعادفر در حاشیه آیین افتتاح پایگاه اورژانس جادهای حمزه در دزفول که امروز پنجشنبه ۱۷ آبان ماه انجام شد، با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای اورژانس در کشور، اظهار کرد: افتتاح این پایگاه در سرزمین مقاوم و پرافتخار دزفول، نشاندهنده ارج نهادن به سلامت مردم در مناطق مختلف کشور است. تلاشهای خیرین و مسئولان محلی در ساخت این پایگاه نمونهای از همدلی جامعه برای پشتیبانی از سلامت مردم است.
رئیس سازمان اورژانس با اشاره به خرید ۶۰۰ دستگاه آمبولانس جدید در سال گذشته از محل منابع داخلی و کمک نیکوکاران، گفت: این تعداد آمبولانس همچنان پاسخگوی نیازهای حوزه سلامت نیست.
میعادفر عنوان کرد: معافیتهای گمرکی و مالیاتی برای واردات آمبولانس، اقدام موثری در کاهش هزینهها و تسریع نوسازی ناوگان اورژانس خواهد بود.
وی با اشاره به مشارکت قابل توجه نیکوکاران در ساخت پایگاههای اورژانس افزود: از میان بیش از ۳۳۰۰ پایگاه اورژانس کشور، نزدیک به ۱۰۰۰ پایگاه با حمایتهای نیکوکاران ساخته شدهاند.
میعادفر گفت: نیکوکاران با درک نیازهای حیاتی جامعه و هدایت کمکهای خود به سوی تامین آمبولانس، مراکز درمانی، و تجهیزات حیاتی، نقشی کلیدی در تقویت شبکه بهداشت و درمان ایفا میکنند.
رئیس سازمان اورژانس افزود: این حمایتها گامی موثر در ارتقاء خدمات اورژانس و تسریع در ارائه خدمات ضروری به بیماران و حادثهدیدگان است.
وی با اشاره به چالشهای اقتصادی و محدودیتهای تحریمی موجود، گفت: ما در حال عبور از یک دوره سخت و چالشبرانگیز هستیم اما باید به تلاش بیوقفه کادر اورژانس و همکاری مردم و نیکوکاران امیدوار باشیم تا به سوی ارتقاء وضعیت سلامت عمومی کشور پیش برویم.
میعادفر از تمامی اعضای کادر اورژانس و حوزه سلامت قدردانی و بیان کرد: امیدواریم با تداوم حمایتهای مردمی و نیکوکاران، گامهای موثری در تامین نیازهای اساسی مردم و ارتقای خدمات درمانی برداشته شود.
دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این مراسم با گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، گفت: مجمع خیرین سلامت دانشگاه از بدو راهاندازی، با دانشگاه همراه بوده است که جای تقدیر دارد. مجمع خیرین با شناسایی نیازهای دانشگاه، نقش مهمی در رفع این نیازها ایفا کرده است.
وی به نیازهای مختلف دانشگاه در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین اولویتهای ما، گسترش پایگاههای اورژانس جادهای است که در دو سال اخیر با کمک نیکوکاران و منابع استانی در حال تکمیل است.
خسروپناه گفت: بیش از پنج پایگاه اورژانس جادهای در حال ساخت است که دو پایگاه با کمک نیکوکاران ساخته شدهاند.
وی بیان کرد: ساخت این پایگاهها به ویژه در مناطق محروم از اهمیت ویژهای برخوردار است و در کاهش حوادث جادهای نقش بسزایی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: دانشگاه علوم پزشکی دزفول در دو سال گذشته بیش از ۷۰ پروژه عمرانی را در مناطق محروم آغاز کرده که بسیاری از آنها به بهرهبرداری رسیده است.
وی با تشکر ویژه از نیکوکاران و با اشاره به مشارکت حاج رحیم گلستانی یکی از نیکوکاران برجسته افزود: آقای گلستانی علاوه بر کمکهای گسترده در زمان بحران کرونا، در ساخت این پایگاه اورژانس نیز نقش بسزایی ایفا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به راهاندازی بخشهای جدید درمانی در این دانشگاه با کمک نیکوکاران گفت: بخش جدید دیالیز و بخش بستری روانپزشکی مردان هم در آینده نزدیک راهاندازی میشود.
وی بیان کرد: با ادامه حمایت نیکوکاران، نیازهای بیشتری از جمله آمبولانسهای مورد نیاز بیمارستانها تامین و خدمات درمانی گستردهتری به مردم ارائه میشود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰