احسان منصورکیایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پلاک خودروهای شهروندان استان تهران با ۲۳ درصد بیشترین تردد را در استان سمنان دارند.
وی ادامه داد: بعد از پایتخت نشینان، بیشترین رویت پلاک خودروها مربوط به استان خراسان رضوی با ۱۹.۵ درصد، لرستان ۳.۴ درصد و اصفهان ۳.۳ درصد است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان با اشاره به اهمیت ثبت و اعلام اینگونه آمارها افزود: این آمار می تواند در برنامه ریزی مسوولان و رایزنی با مسوولان این استان ها برای عقد تفاهم نامه های دو جانبه برای خدمات دهی به زوار و مسافران در شهرستان های مختلف استان کمک کند. کما اینکه در همین راستا مسوولان استان در سال های گذشته نیز با برخی از مسوولان اینگونه استان ها که تردد بیشتری به استان دارند، تفاهم نامه هایی با هدف ارائه خدمات گردشگری منعقد شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همچنین به تردد خودروی شهروندان این استان در دیگر استان ها اشاره و خاطرنشان کرد: تهران با ۱۱ درصد بیشترین مقصد خودروهای شهروندان استان سمنان است.
منصورکیایی اضافه کرد: بعد از تهران، استان خراسان رضوی با ۷ درصد، مازندران با ۵ درصد، گلستان با سه و قم با دو درصد بیشترین، بیشترین تردد خودروهای با پلاک استان سمنان را در محورها و معابر شهری خود ثبت کردند.
وی با اشاره به شناسایی تخلفات رانندگان در محورهای استان از طریق سیستم های نظارتی اشاره و تصریح کرد: بیشترین تخلف و جریمه در محورهای استان مربوط به آزادراه “قم – گرمسار”، “سمنان- دامغان”، _لاین رفت) “دامغان-سمنان” (لاین برگشت) و “شاهرود-میامی” است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان از واژگونی به عنوان بیشترین سانحه جاده ای در استان نام برد و گفت: متاسفانه به دلیل کویری بودن و یکنواختی محورها در استان همچنان شاهد بیشترین حادثه واژگونی در استان هستیم.
وی ادامه داد: طول ۶۲۰ کیلومتری رفت و ۶۲۰ کیلومتری برگشت محور پرتردد منتهی به مشهد مقدس و رانندگی حدودا ۷.۵ ساعته در این محور در کنار یکنواختی محور و… زمینه را برای ازدیاد بروز واژگونی ها در این مسیر فراهم کرده است که در همین ارتباط ایجاد مجتمع های بین راهی و بسترسازی و فرهنگسازی در خصوص استراحت رانندگان در مسیر و… می تواند به کاهش واژگونی و متعاقب آن کاهش تلفات جاده ای کمک کند که این مهم نیز در دستور کار راهداری استان نیز قرار گرفته است.
وی با اشاره به صدور موافقت نامه با راه اندازی ۷۲ مجتمع بین راهی در استان اظهار کرد: در حال حاضر ۴۱ مجتمع از این ۷۲ واحد در استان به بهره برداری رسیدند که عمدتا نیز در همین مسیر پرتردد هستند. ۲۲ مجتمع در حال ساخت نیز در استان وجود دارد که با بهره برداری از آنها میانگین فاصله بین مجتمع ها در استان کاهش می یابد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰