میگو یک غذای دریایی فوق العاده خوشمزه است. این ماده غذایی علاوه بر طعم خوب، بهترین منبع پروتئین و چربی سالم به حساب میآید. از طرفی پخت آن نیز آسان است. پس اگر به دنبال غذایی هستید که به راحتی و سریع آماده شود، میگو بپزید. ما در این مطلب بهترین روش پخت میگو را آموزش میدهیم که فوق العاده خوشمزه است. همچنین اگر از این دستور تهیه استفاده کنید، میگوها آبدار و فوق العاده نرم خواهند بود. امیدواریم از طعم این میگو لذت ببرید.
بهترین روش پخت میگو
مواد لازم:
میگو یک کیلو
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پونه کوهی خشک ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
نمک کوشر ½ قاشق چایخوری
آبلیمو
جعفری خرد شده برای چاشنی میگو
طرز تهیه:
- میگوها را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آنها آب شود.
- فر را روی 205 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- حالا سیرها را خرد کنید، آب میگوها را خشک کنید و یک کاسه متوسط بردارید و میگوها را درون آن بریزید، سپس روی آن روغن زیتون، سیر، پودر پیاز، نمک کوشر و پونه کوهی بریزید و مخلوط کنید.
- حالا یک ورق پخت روی سینی فر پهن کنید و میگوها را روی ورق پخت بچینید. سپس سینی را درون فر بگذارید و پس از حدود 4 تا 6 دقیقه فر را خاموش کنید و میگوها را از فر در بیاورید.
- در آخر روی میگوها آبلیمو تازه و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید. بلافاصله این میگوهای خوشمزه را سرو کنید.
نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰