بهترین اجاقهای برقی ایرانی؛ آشپزی روی شعله نامرئی
برترینها: ۱۵ سال پیش وقتی پدرم از سفر اروپایی برگشت درباره اجاقگازهایی حرف زد که بدون نیاز به گاز و بدون شعله آتش کار میکنند. بهعنوان کسی که همیشه از آشپزخانه و آشپزی فراری بودهام، خیلی حرفش را جدی نگرفتم تا چند سال بعد وقتی مجبور بودم برای ادامه تحصیل، زندگی دانشجویی در خوابگاه را
برترینها: ۱۵ سال پیش وقتی پدرم از سفر اروپایی برگشت درباره اجاقگازهایی حرف زد که بدون نیاز به گاز و بدون شعله آتش کار میکنند. بهعنوان کسی که همیشه از آشپزخانه و آشپزی فراری بودهام، خیلی حرفش را جدی نگرفتم تا چند سال بعد وقتی مجبور بودم برای ادامه تحصیل، زندگی دانشجویی در خوابگاه را انتخاب کنم.
زندگی در خوابگاه جذابیتهای خاص خودش را دارد، اما اگر مثل من آدم شکمویی باشید، حتما دلخوریهایی هم پیش میآید که بیشتر به آشپزخانه اشتراکی مربوط میشود. همین که بوی غذا در فضا بپیچد، سروکله مهمانان ناخوانده پیدا میشود.
همه حتی آنهایی که خیلی با هم صمیمی نیستید میخواهند به غذای شما ناخنک بزنند. به پدرم زنگ زدم و او به من گفت چیزی که در سفر اروپایی دیده اجاقگاز القایی یا همان برقی بوده. این اجاقگازها انرژی برق را توسط یک صفحه به گرما تبدیل کرده و با انتقال آن به ظرف و قابلمه کمک میکنند آشپزی کنید. حتما میدانید در اروپا به اندازه ایران گاز طبیعی وجود ندارد و استفاده از برق صرفه اقتصادی بیشتری دارد؛ درست برعکس ایران.
با اینحال از چند سال پیش چند مدل اجاقگاز القایی در بازار کشور دیدهام و تازگیها متوجه شدم چند تولیدکننده داخلی هم نمونههایی از آنها را با برند ایرانی عرضه میکنند. با توجه به اینکه این اجاقها شعله ندارند، میتوانند گزینههایی مناسب برای محیطهای کوچک و اداری باشند.
اجاق القایی ارکید، مدل ۱۶DE۰۶۰
اجاق القایی ارکید Orchid مدل ۱۶DE۰۶۰ در نگاه اول به ترازوهای قدیمی موجود در سوپرمارکتهای دهه ۶۰ و ۷۰ شباهت دارد. دستگاهی است مجهز به یک صفحه شیشهای بزرگ که میتوان تابه و قابلمههای بزرگ با کفه مخصوص اجاق برقی را روی آن قرار داد. این ظرفها را در بازار میفروشند و خاصیت جذب آهنربا درکفی را دارند. سطح صاف و شیشهای اجاق با نوشتهای بزرگ پوشیده شده است. خب این یکی از بیسلیقگیهایی است که معمولا تولیدکنندگان ایرانی مرتکب میشوند. خوشبختانه وقتی قابلمه را روی دستگاه میگذارید نوشته بهطور کامل پوشیده میشود.
بهخاطر شیشهای بودن صفحه تمیز کردن آن کاری ساده است. از نظر فنی این اجاق برقی دارای سیستم تنظیم مقدار برق مصرفی است و میتوان شدت حرارت را از ۱۲۰ تا هزار و ۶۰۰ وات تنظیم کرد. با این کار میتوانید مصرف برق اجاق را کنترل کنید. محبوبترین قابلیت، اما از نظر من دکمه عملکرد function است که کمک میکند برنامه پخت مورد نظرتان را از بین شش برنامه پیشفرض انتخاب کنید. مثلا برنامه Quick fry برای سرخ کردن سریع غذاهایی مانند مرغ توصیه میشود.
برنامه Decoction برای جوش آوردن مناسب است. با عملکرد Keep warm میتوان غذاهایی که از قبل آماده کردهاید را گرم نگه دارید. برنامه Hot pot برای داغ کردن ظرف مناسب است و با برنامه Milk pot میتوان شیر گرم کرد. چیزی که ممکن است دیوانهتان کند، برنامه Porridge است که در پخت حلیم کمکتان میکند. برخلاف قیافه نسبتا زشت، اجاق برقی ارکید میتواند هوشمندانه عمل کند. سیستم هشدار اتوماتیک این دستگاه وقتی متوجه شود ظرفی روی اجاق گذاشتهاید که استاندارد لازم را ندارد، سروصدا راه میاندازد. بهترین ظرف و ظروف برای استفاده روی این اجاق قابلمههای آهنی هستند که میتوان با کمک یک آهنربا آنها را آزمایش کرد.
قیمت: ۶۳۰ هزار تومان
اجاق برقی جیپاس، مدل GIC۳۳۰۱۱UK
جی پاس اسم ترسناکی است؛ بعد از کلی جستجو متوجه شدم آنها دوست دارند خودشان را برند تولیدکننده لوازم خانگی معرفی کنند که دفترشان در دوبی امارات است، اما محصولتشان در چین تولید میشود. از این چیزها که بذریم میتوانم اجاق برقی القایی GIC۳۳۰۱۱UK را به فیونا در انیمیشن شرک تشبیه کنم. یا مثلا سیندرلا بعد از ساعت ۱۲ شب که جادو باطل شده و حالا قرار است همه چیز بهحالت عادی برگردد. اجاق برقی جیپاس زشت است، اما در مقایسه با محصول ارکید قطعا برنده خواهد بود.
درست مثل هر اجاق برقی دیگری این محصول به صفحهای از جنس شیشه مقاوم مجهز است. بهخاطر وجود میدان مغناطیسی قوی میتوان روی اجاقگاز القایی جیپاس از ظروف آهنی، چدنی و استیل استفاده کرد. در کنار این قابلیت اجاق القایی جیپاس مجهز به نمایشگر و پنل لمسی دیجیتال است.
این دکمهها میتوانند شامل کلیدهای روشن و خاموش بودن پنل، روشن و خاموش کردن شعله، قفل عملکرد، تایمر ۲۴ ساعته و کلیدهای کنترلی افزایش و کاهش شدت حرارت میشوند. وجود تایمر شاید به نظر خیلی مهم نباشد، اما من خیلی به دوستش دارم، چون مثلا کمک میکند چیزی را روی دستگاه بگذاریم و با تنظیم ساعت و دقیقه برنامهریزی کنیم در فلان ساعت آماده شود.
بهنظر شما این هیجانانگیز نیست؟ با توجه به اینکه حرارت در صفحههای القائی دو برابر سریعتر از اجاقهای گازی گرم میشود بهنظر میرسد آنها وسایلی مناسب و نیرویی کمکی برای هر آشپزخانهای بهحساب میآیند. بهخصوص الان که با توجه به آپارتماننشینی بیشتر خانوادهها، گاهی اجاقگازهای معمولی نمیتوانند در مهمانیهای بزرگتر جوابگوی نیازهای خانم خانه باشند. در چنین مواقعی اگر کمی حوصله بهخرج دهید میتوانید پخت سس، آماده کردن پیازداغ یا جوش آوردن شیر و سرخ کردن گوشت را روی اجاق برقی انجام دهید. ضمن اینکه قیمت نمونههای ایرانی حدودا نصف نمونههای خارجی است.
قیمت: ۷۵۰ هزار تومان
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اجاق گاز ، اجاق گاز ایرانی ، اجاق گاز برقی ، مهارت های زندگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰