بهبودیافتگان از سویه اصلی کرونا در برابر امیکرون مصونیت دارند

هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد کسانی که در برابر سویه اصلی سارس کوو ۲ ویروس مسبب بیماری کووید ۱۹ مصونیت پیدا کرده‌اند، احتمالا در برابر سویه امیکرون نیز از مصونیت برخوردار هستند. به نقل از نیوز، نتایج این تحقیق که توسط گروه تحقیقاتی بین‌المللی مرکز پزشکی جانز هاپکینز ایالات متحده انجام شد،

کد خبر : 179478
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۵:۵۵
بهبودیافتگان از سویه اصلی کرونا در برابر امیکرون مصونیت دارند



هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد کسانی که در برابر سویه اصلی سارس کوو ۲ ویروس مسبب بیماری کووید ۱۹ مصونیت پیدا کرده‌اند، احتمالا در برابر سویه امیکرون نیز از مصونیت برخوردار هستند.

به نقل از نیوز، نتایج این تحقیق که توسط گروه تحقیقاتی بین‌المللی مرکز پزشکی جانز هاپکینز ایالات متحده انجام شد، حاکی از آن است کسانی که واکسینه شده‌اند یا در معرض عفونت قرار گرفته‌اند، از سطح محافظتی در برابر امیکرون نیز برخوردار هستند.

با این حال محققان هشدار می‌دهند یافته‌های آنان تنها به یک نوع پاسخ ایمنی سلولی مربوط می‌شود؛ به همین دلیل ممکن است پاسخ ایمنی مربوط به آنتی‌بادی باشد و زمانی که امیکرون باعث ایجاد عفونت‌های جدید شود، از بین می‌رود.

این تحقیق با همکاری موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی ایالات متحده(NIAID) و ایمنواسپس(ImmunoScape) شرکت بیوتکنولوژی ایالات متحده سنگاپور انجام شد.

محققان می‌گویند: نتایج این مطالعه دیگر یافته‌های ایالات متحده و آفریقای جنوبی را تقویت می‌کند که شامل موارد مشابه برای کسانی است که قبلا توسط سویه اصلی کووید ۱۹ آلوده شده یا علیه آن واکسینه شده‌اند.

اندرو رد، دانشمند و محقق ارشد این تحقیق، گفت: محققان در تحقیقی در ژانویه ۲۰۲۱ دریافتند که اپی‌توپ‌های خاص یا بخش‌هایی از پروتئینی که پاسخ ایمنی را در ویروس برمی‌انگیزد، توسط سلول‌های سیستم ایمنی به نام لنفوسیت‌های CD۸+T معروف به لنفوسیت کشنده تی شناسایی می‌شود. سلول‌های تی سیتوتوکسیک در افرادی که به سویه اصلی کووید آلوده شده‌اند، وجود دارد.

وی گفت: در آخرین تحقیقات متوجه شدیم این اپی‌توپ‌ها تقریبا توسط جهش‌های یافت شده در سویه امیکرون دست نخورده باقی مانده‌اند. بنابراین پاسخ سلول CD۸+T به امیکرون باید تقریبا به همان اندازه قوی باشد که در شکل اولیه سارس کوو ۲ بود.

به گفته محققان سلول‌های تی مورد استفاده در آخرین مطالعه از نمونه‌های خون دوران نقاهت ۳۰ بیمار آمریکایی در سال ۲۰۲۰ که از موارد خفیف تا متوسط ‌کووید ۱۹ بهبود یافته بودند، جمع‌آوری شده است. این نمونه‌ها بین ۲۶ تا ۶۲ روز پس از توقف علائم کووید ۱۹ اهدا شد، سپس برای شناسایی واکنش سلول‌های تی به ویروس مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود: به‌ طور کلی سویه امیکرون به داشتن بیش از ۵۰ تفاوت جهشی بین خود و سویه اصلی سارس کوو ۲ شناخته شده اما به نظر می‌رسد این ویروس توانایی جلوگیری از شناسایی سلول تی را ایجاد نکرده است.

در حالی که یافته‌ها نشان می‌دهد ایمنی حاصل از سویه اصلی کووید ۱۹ در برابر سویه‌های بعدی پایدار است، محققان این مطالعه می‌گویند: تحقیقات بیشتری برای تعریف کامل اینکه چرا افرادی که از این محافظت برخوردار هستند، ممکن است همچنان با امیکرون بیمار شوند، مورد نیاز است.

این یافته‌ها اوایل این ماه در نشریه mBio مجله علمی معتبر انجمن میکروبیولوژی آمریکا منتشر شد.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.