ایمان گودرزی؛ تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و دوم لیگ برتر میزبان مس رفسنجان است و بلیت فروشی این مسابقه از روز گذشته آغاز شده است. نکته جالب اینکه در سال جدید بلیت قسمت های مختلف ورزشگاه افزایش یافته به نحوی که جایگاه بانوان در طبقه دوم با قیمت ۷۵ هزار تومان، پشت دروازهها ۱۵۰ هزار تومان و روبروی جایگاه با قیمت ۲۵۰ هزارتومان به فروش می رسد که باز هم میبینیم که قیمت ها نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
همه چیز از کرونا شروع شد
فراگیری کرونا در سال 98 باعث شد که مسابقات فوتبال حدود 22 ماه در ایران بدون تماشاگر برگزار شود. پس از اتمام محدودیت ها به همان اندازه که هواداران برای بازگشت به ورزشگاه ذوق داشتند با یک شوک نیز روبرو شدند. همان بلیتی که تا قبل از کرونا در بهترین حال به 5 الی 10هزار تومان و برای بهترین جایگاه به 20 هزار تومان میرسید حالا باید در یک جایگاه متوسط با حدود 10 برابر قیمت تهیه میشد. بعد از کرونا قیمت بلیت های ورزشگاه آزادی به 50، 80 و 100 هزار تومان رسید.
فوتبال دیدن هر روز لاکچری تر از دیروز
از آن زمان افزایش قیمت بلیت ها بدون در نظر گرفتن مشکلات اقتصادی و توانایی فوتبال دوستان هر سال افزایش پیدا کرد و وقتی که یکی از دلخوشیهای مردم در کشور به ویژه برای قشر جوان، حضور در ورزشگاهها و تماشای مسابقات فوتبال است، افزایش سرسامآور قیمت بلیت تماشای مسابقات میتواند به عنوان اهرمی بازدارنده نسبت به حضور افرادی باشد که تمایل بسیاری برای حضور در ورزشگاه دارند، اما از توان مالی لازم برخوردار نیستند.
افرادی که همواره در ورزشگاههای کشور برای تماشای مسابقات فوتبال حضور پیدا میکنند، عموما از طبقه متوسط و بعضا ضعیف به لحاظ مالی و اکثرا هم جوانان بین ۱۴ تا ۳۰ سال هستند. بر این اساس افزایش بی حساب و کتاب قیمت بلیت در ورزشگاه آزادی برای این قشر خبر خوبی نخواهد بود و به طور حتم اگر یکی از اهداف ورزش ایران سرگرمکردن جوانان با حضور آنها در ورزشگاههاست، باید در رابطه با قیمت بلیت چارهاندیشی شود و راهکارهای لازم مدنظر قرار گیرد.
این قیمت بلیتها در شرایطی اعلام شده که هر فرد برای تماشای بازی تیم محبوبش علاوه بر وقت باید هزینههای دیگری را هم صرف کند. شاید اگر بلیت صد و پنجاه هزار تومانی را برای یک تماشاگر در نظر بگیریم، باید دویست هزار تومان هم برای ایاب و ذهاب و تغذیهاش کنار بگذاریم. دیدن یک مسابقه فوتبال در استادیوم آزادی با این وضعیت برای یک جوان هر بار به طور متوسط 350 تومان آب میخورد.
این پایان ماجرا نیست!
شاید فکر کنید داستان بلیت های گران قیمت تا همین جا به پایان میرسد، اما فقط کافی است شما در یک بازی مهم موفق به خرید بلیت نشوید تا با بازار زیر پوست سکوها بیشتر آشنا شوید، همه جای دنیا بازار سیاه وجود دارد و ایران نیز مستثنی نیست. در صورتی که شما در زمان مشخص شده نتوانید بلیت یک بازی مثل دربی را خریداری نکنید، باید سری به اپلیکیشن های فروش کالا مراجعه کنید تا بیشتر شوکه شوید. تا سال گذشته و افزایش نیافتن قیمت ها بلیت های بازی های مهم ورزشگاه آزادی از 1 میلیون تا 8 میلیون در اپلیکیشن ها وجود داشت. حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم با وضعیت اقتصادی و نرخ جدید دلار با چه ارقام جدیدی قرار است سورپرایز شویم!
بیشتر بخوانید:
257 251
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰