بلایای مرتبط با آب و هوا تهدید بزرگی برای رشد در خاورمیانه و آسیای مرکزی است

یک سند جدید صندوق بین‌المللی پول نشان داد که بلایای آب و هوایی در منطقه باعث مجروح شدن و آواره شدن ۷ میلیون نفر در یک سال شده و بیش از ۲۶۰۰ کشته و ۲ میلیارد دلار خسارت فیزیکی به بار آورده است. خشکسالی در شمال آفریقا، سومالی و ایران. اپیدمی ها و هجوم ملخ

کد خبر : 185389
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
بلایای مرتبط با آب و هوا تهدید بزرگی برای رشد در خاورمیانه و آسیای مرکزی است


یک سند جدید صندوق بین‌المللی پول نشان داد که بلایای آب و هوایی در منطقه باعث مجروح شدن و آواره شدن ۷ میلیون نفر در یک سال شده و بیش از ۲۶۰۰ کشته و ۲ میلیارد دلار خسارت فیزیکی به بار آورده است.

خشکسالی در شمال آفریقا، سومالی و ایران. اپیدمی ها و هجوم ملخ ها در شاخ آفریقا. سیل شدید در قفقاز و آسیای مرکزی. جورجیوا در اظهاراتی که برای نشست جهانی دولت در دبی آماده شده بود، گفت: فهرست بلایا به سرعت در حال طولانی شدن است.

گزارش صندوق بین‌المللی پول می‌گوید، تجزیه و تحلیل داده‌های قرن گذشته نشان می‌دهد که دما در این منطقه 1.5 درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است، یعنی دو برابر افزایش جهانی 0.7 درجه سانتی‌گراد، و بارش‌های پراکنده در حال حاضر نامنظم‌تر از هر منطقه دیگری شده است.

جورجیوا گفت که رویدادهای شدید آب و هوایی معمولاً رشد اقتصادی سالانه را بین 1 تا 2 درصد کاهش می دهد.

او گفت که در منطقه قفقاز و آسیای مرکزی، چنین رویدادهایی باعث از دست دادن دائمی در سطح تولید ناخالص داخلی 5.5 درصدی شده است.

او از همه کشورها خواست تا اقتصاد خود را با چالش‌های اقلیمی تطبیق دهند، از جمله از طریق پذیرش افزایش مداوم قیمت کربن، افزایش سرمایه‌گذاری سبز و تلاش برای اطمینان از انتقال عادلانه در بین کشورها و درون کشورها.

او از امارات متحده عربی، یک تولیدکننده بزرگ نفت، به خاطر تعهدش برای سرمایه گذاری بیش از 160 میلیارد دلار در انرژی های تجدیدپذیر برای دستیابی به انتشار خالص کربن صفر تا سال 2050 تمجید کرد. در همین حال، مصر در حال سرمایه گذاری در تکنیک های آبیاری مدرن، آموزش و مراقبت های بهداشتی بود.

جورجیوا گفت همچنین ضروری است که سیاست های سازگاری آب و هوا در استراتژی های اقتصادی ملی گنجانده شود، زیرا سرمایه گذاری در زیرساخت های انعطاف پذیر و حفاظت بهتر در برابر سیل می تواند از خسارات اقتصادی جلوگیری کند.

برای مثال، در مراکش، شبیه‌سازی‌ها نشان داد که تقویت زیرساخت‌های آب، انعطاف‌پذیری در برابر خشکسالی را بهبود می‌بخشد و تلفات تولید ناخالص داخلی را تقریباً 60 درصد کاهش می‌دهد.

وی گفت که نیازهای سرمایه گذاری زیرساخت های عمومی می تواند به 3.3 درصد از تولید ناخالص داخلی در سال برای کشورهای منطقه طی دهه آینده برسد که بیش از دو برابر میانگین اقتصادهای بازار در حال ظهور است.

جورجیوا گفت که با توجه به منابع محدود پس از همه‌گیری کووید-19، کشورها به ترکیبی از اصلاحات سیاست داخلی مانند جایگزینی یارانه‌های سوخت و حمایت بین‌المللی از جمله صندوق بین‌المللی پول نیاز دارند.

(گزارش توسط آندره آ شلال؛ ویرایش توسط ریچارد پولین)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.