بزرگترین مشتری کالاهای ایرانی کدام کشور است؟
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، طبق جدیدترین گزارش گمرک از جزییات واردات و صادرات محصولات و کالاهای مختلف، در یک ماهه نخست سال ۱۴۰۲ میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور (به استثنای نفت خام، نفت کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی) بالغ بر ۱۰ میلیون و
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، طبق جدیدترین گزارش گمرک از جزییات واردات و صادرات محصولات و کالاهای مختلف، در یک ماهه نخست سال ۱۴۰۲ میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور (به استثنای نفت خام، نفت کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی) بالغ بر ۱۰ میلیون و ۴۷۱ هزار تن و به ارزش سه میلیارد و ۶۴۵ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایشی ۱۷.۷۶ درصدی در وزن و کاهش ۱۲.۹۳ درصدی از نظر ارزش دلاری داشته است.
همچنین میزان واردات کشور در این مدت با کاهش ۲۴.۷۹ درصدی از نظر وزنی و ۱۳.۰۲ درصدی در ارزش دلاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ارقام یک میلیون و ۸۲۹ هزار تن و سه میلیارد و ۸۷ میلیون دلار رسیده است.
چین همچنان صدرنشین مشتریان کالای ایرانی
طی یک ماهه نخست سال ۱۴۰۲ بیشترین میزان صادرات کشور به مقصد کشورهای چین با رقمی بالغ بر یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون دلار و سهم ۳۱.۲۸ درصد از کل ارزش صادرات، عراق با ۶۰۹ میلیون دلار و سهم ۱۶.۷۱ درصدی، ترکیه با ۵۵۰ میلیون دلار و سهم ۱۵.۱۰ درصدی، امارات متحده عربی با ۳۲۰ میلیون دلار و سهم ۸.۷۸ درصدی و هند با ۱۲۰ میلیون دلار و سهم ۳.۲۸ درصدی از کل ارزش صورت گرفته است.
امارات بزرگترین واردکننده به ایران
طی یک ماهه نخست سال ۱۴۰۲ امارات متحده عربی با اختصاص رقمی بالغ بر یک میلیارد دلار و سهمی در حدود ۳۲.۷۲ درصد از کل ارزش واردات در جایگاه نخست کشورهای طرف معامله قرار گرفته است. همچنین چین با ۸۷۳ میلیون دلار و سهم ۲۸.۲۸ درصدی، ترکیه با ۳۵۳ میلیون دلار و سهم ۱۱.۴۴ درصدی، آلمان با ۱۲۹ دلار و سهم ۴.۱۷ درصدی و هند با ۱۱۰ میلیون دلار و سهم ۳٬۵۷ درصد از کل ارزش واردات جزو کشورهای عمده طرف معامله واردات به شمار میروند.
ترانزیت کمتر شد
طی یک ماهه نخست سال، ۱۴۰۲ میزان ترانزیت خارجی کشور در حدود یک میلیون و ۸۶ هزار تن بوده است که نسبت به رقمیک میلیون و ۲۳۴ هزار تن در مدت مشابه سال گذشته کاهشی ۱۲.۰۵ درصدی داشته است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اخبار صنعت، معدن و تجارت ، تجارت خارجی ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰