اوضاع اقتصادی کشور را به هم ریخته است که مردم چشم اندازی برای آینده نمی بینند و از این وضعیت نگرانند چراکه یک روز مرغ نیست، یک روز آب؛ یک روز برق قطع می شود و یک روز دارو نایاب.
جمشید عدالتیان درباره اوضاع اقتصادی در کشور گفت: قبل از اسکناس، مردم با سکه طلا، نقره و مسی معامله می کردند. امروز بسیاری از افراد پول های خود را به سکه طلا و نقره یا شمش طلا و نقره تبدیل می کنند. در واقع مردم دارند اسکناس و کارت های بانکی را کنار می گذارند و به زمان امیرکبیر بر می گردند. لازم است یک اصلاح ساختار اقتصادی در کشور اتفاق بیفتد تا مسئله تورم حل شود وگرنه وضعیت همین طور ادامه پیدا می کند.
وی افزود: مشکلات اقتصادی روی هم انباشته و به دولت آقای رئیسی منتقل شده اند، اگر اصلاح اقتصادی انجام نشود، دولت بعدی هم با انباشتی از مشکلات اقتصادی مواجه خواهد بود که آثار این مشکلات بر سایر حوزه ها نیز منتقل می شود. در واقع مشکلات اقتصادی باعث شده تا رسیدگی به مشکلات سایر حوزه ها به تعویق بیفتد. به طور مثال موضوعات مهمی همچون محیط زیست، آب و امنیت غذایی باید جدی گرفته شود نه آنکه بگوییم از این ستون به آن ستون فرج است.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه هر دولتی سعی می کند دوره خود را به اتمام برساند و رسیدگی به مشکلات را به دولت بعدی واگذار کند، یادآور شد: مشکلات اقتصادی از زمان دولت آقای هاشمی شروع و روز به روز حادتر شد. زمان دولت آقای احمدی نژاد هیچ کس متوجه نشد ۶۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی چه شد؟ در زمان دولت روحانی شاهد تحولات دیگری بودیم. در واقع هیچ دولتی به حل اساسی مشکلات اقتصادی نپرداخت و صرفا گذران دوره کرد بنابراین هیچ کدام از زیرساخت های اقتصادی درست نشد.
وی افزود: بزرگترین سرمایه یک کشور نیروی متخصص آن کشور است. ایران نه تنها برنامه ویژه ای برای آموزش و تربیت نیرو متخصص ماهر در حوزه های مختلف ندارد بلکه همین نیروهای متخصص موجود هم در حال مهاجرت به سایر کشورها هستند.
عدالتیان با بیان اینکه کابینه و مدیران ارشد دولت باید قوی باشند تا به رئیس جمهور برای حل مشکلات یاری برساند، یادآور شد: کابینه دولت سیزدهم به نظر نمی آید قوی باشد. در مجموع این مشکلات را نمی شود فراموش کرد یا به تعویق انداخت. نتیجه ادامه اوضاع با شرایط کنونی این خواهد بود که اگر طبق آمارها ۲۰ میلیون نفر امروز زیر خط فقر هستند در دولت بعدی این آمار به ۳۰ میلیون نفر خواهد رسید. طبق آمارها ۵ میلیون بچه مدرسه نمی روند، ۵ میلیون نفر معتاد هستند، مشکل کمبود آب هر سال بدتر از سال گذشته می شود.
بیشتر بخوانید:
۲۲۰۲۲۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰