جشنواره ملی طعم امید متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با همکاری و تعامل دو میز تخصصی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی و ارتباط افراد معلول با حوزههای متنوع صنعت گردشگری برگزار میشود.
با توجه به رویکرد تشکیل میزهای تخصصی گردشگری بهعنوان یکی از اقدامات دفتر توسعه گردشگری داخلی، از سال گذشته تاکنون برگزاری رویدادهای متنوع و مرتبط با این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.
برپایی جشنواره ملی طعم امید که قرار است در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه با حمایت یکی از مجموعه رستورانهای شناخته شده تهران برگزار شود، در واقع رویدادی مستمر تعریف شده است که امسال با برگزاری مسابقه آشپزی ویژه معلولان اجرا خواهد شد و در ایام آتی با برنامههای متنوع دیگر پیش خواهد رفت.
در این رویداد که با هدف ایجاد انگیزه و انرژیبخشی به افراد دارای معلولیت و ارتقای خودباوری آنها برگزار میشود، دو میز تخصصی گردشگری خوراک و گردشگری دسترسپذیر برنامهریزی و اجرای مسابقه مذکور را در دستور کار قرار دادهاند.
بر مبنای این اقدام ۹ گروه از افراد دارای معلولیت در بخشهای آسیبهای نخاعی، سندرم دائون و معلولیتهای جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع به رقابت خواهند پرداخت.
پخت غذاهایی از جمله زرشک پلو با مرغ، کلم پلو شیرازی، کته و شامی کبابی رودباری، قلیه ماهی، کیک مرغ و غیره که زمان تهیه آنها بین ۴۵ تا یک ساعت است توسط شرکتکنندگان در این رویداد تهیه خواهد شد.
گفتنی است برترین این رقابت امکان حضور در رویداد بینالمللی حوزه گردشگری را خواهد یافت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰