برنج هندی بهتر است یا پاکستانی؟
برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آنها دارای کیفیت متفاوتی میباشند. از بهترین برنجهای هندی میتوان به انواع قهوهای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنجها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمتهای مختلفی نیز برخوردار میباشند. به طور کلی هر چقدر میزان قد بلندی برنجهای هندی
برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آنها دارای کیفیت متفاوتی میباشند. از بهترین برنجهای هندی میتوان به انواع قهوهای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنجها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمتهای مختلفی نیز برخوردار میباشند. به طور کلی هر چقدر میزان قد بلندی برنجهای هندی بیشتر باشد، یعنی کیفیت برنج بالاتر است. به طور کلی هنگام خرید برنج هندی توجه داشته باشید که برنجهای بیکیفیت ممکن است حاوی پلاستیک یا فلزات باشند. این فلزات زمانی که برنجها به نقطه جوش میرسند، مولکولهای برنج را تحت تاثیر قرار میدهند. بنابراین مصرف آنها میتواند سلامت انسان را به خطر بیندازد.
برنج پاکستانی نیز انواع مختلفی دارد که معمولا با برندهای ایندیکا و جاپونیکا به فروش میرسند. از بهترین انواع برنجهای پاکستانی میتوان به برندهای باسماتی اشاره نمود، که دانه بلند هستند و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار میباشند. از دیگر برندهای معروف برنج پاکستانی میتوان به برندهای توحید، سلیم، دیپلمات، خوشبخت و زیتون طلا اشاره نمود. به طور کلی در برنجهای هندی و پاکستانی بهترین و مرغوبترین برنج برند باسماتی است. البته این برند در برنجهای پاکستانی و هندی با یکدیگر متفاوت میباشند.
تفاوت های میان برنج هندی و پاکستانی
برنج پاکستانی را میتوان از مرغوبترین برنجهای خارجی معرفی نمود. این برنج در طول سال به مقدار بسیار زیادی به کشورهای سراسر دنیا صادر میشود. به طور کلی پاکستان یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده برنج در سراسر جهان است. این برنج به خوش عطری و دانه بلند بودنش معروف میباشد که در ایران آن را با نام برنج باسماتی میشناسند. به همین دلیل اگر فروشنده برنج خارجی مورد نظر را به شما برنج باسماتی معرفی نماید، احتمالا برنج پاکستانی را در اختیار شما قرار داده است.
برنج هندی نیز از دیگر برنجهای باکیفیت خارجی میباشد که پس از برنج پاکستانی با حجم زیادی به سایر کشورها صادر میشود. ظاهر این برنج شباهت زیادی به برنجهای ایرانی دارد، اما عطر و طعم برنج ایرانی را ندارد. برنجهای پاکستانی از فیبر بالایی برخوردارند و میتوانند احتمال بروز سکته را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. به طور کلی برنج پاکستانی سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش دارد، اما برنجهای هندی ظاهر بهتری نسبت به برنجهای پاکستانی دارند. متاسفانه در خصوص این برنجها هشدارهای زیادی داده شده است که یکی از آنها، احتمال وجود فلزات و پلاستیک در مولکولهای برنج هندی است.
نمیتوان با قاطعیت گفت که برنجهای هندی کیفیت بالاتری دارند یا برنجهای پاکستانی از کیفیت بهتری برخوردارند. به طور کلی برنجهای پاکستانی روند کشت سالمتری دارند. به همین دلیل میتوانند سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش داشته باشند. اما روند کشت و تولید برنج هندی به گونهای میباشد که ممکن است فلزات و پلاستیک به مولکولهای آن نفوذ نماید. بنابراین مصرف برنجهای هندی بیکیفیت میتواند منجر به بروز مشکلات گوارشی شود.
در نهایت باید گفت که اگر میخواهید برنج شما ظاهر بهتری داشته باشد، بهتر است برنج هندی خریداری نمایید. اما در صورتی که عطر و طعم برنج برای شما مهم است، برنج پاکستانی انتخاب مناسبتری میباشد. معمولا برای مهمانیها بیشتر از برنجهای هندی استفاده میشود اما برای استفاده روزانه و خانوادگی بهتر است برنج پاکستانی تهیه شود که از سلامت بالاتری برخوردار میباشد. با این وجود هر کدام از این برنجها باید با کیفیت بالا تهیه شود در غیراینصورت قطعا سلامت جسمی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
23302
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :برنج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰