برای روز دختر؛ این حساسهای دوستداشتنی
برترینها: تربیت درست و خوب فرزند از هر لحاظ کار مشکلی میباشد. در تربیت فرزند دختر، والدین توقع دارند که فرزند مطیع بی، چون و چرای آنها باشند و هرگز با آنها مخالفت نکند، در حالیکه این روش هیچگاه درست نبوده و والدین باید راز و رمز تربیت درست فرزند خود را بیاموزند. ۲۰ مهرماه
برترینها: تربیت درست و خوب فرزند از هر لحاظ کار مشکلی میباشد. در تربیت فرزند دختر، والدین توقع دارند که فرزند مطیع بی، چون و چرای آنها باشند و هرگز با آنها مخالفت نکند، در حالیکه این روش هیچگاه درست نبوده و والدین باید راز و رمز تربیت درست فرزند خود را بیاموزند. ۲۰ مهرماه بهعنوان روزجهانی دختر مشخص شده است. به همین بهانه در این مطلب قصد داریم نکاتی را در تربیت فرزند دختر به شما آموزش دهیم. باما همراه باشید.
نقش مهم و پررنگ پدر
نقش پدر در تربیت فرزند دختر بسیار پررنگ است. رابطهی دختر و پدر باید بسیار صمیمانه و قوی باشد و پدر با رفتار خود و شیوهی تربیتی درست، احساس امنیت را به فرزندش القا کند. پدران میتوانند در یاد دادن نکات اخلاقی و آموزشی به کودکان دختر خود موفقتر باشند پس سعی کنید نکات و آموزههای اخلاقی را به واسطه مردانگی و حمایت پدرانه تان به فرزند خود منتقل کنید. یک پدر برای تربیت کردن فرزند دختر خود نیاز به آرامش و صبر بسیار و همچنین لطافت و عطوفت اخلاقی بسیاری دارد در نتیجه پدران باید سعی کنند در برخورد با دخترشان رفتار مناسبی از خودشان ارائه بدهند که ضربه روحی به فرزند دختر وارد نکنند.
مستقل بودن را به او یاد بدهید
به فرزند دخترتان یاد بدهید مستقل باشد. سعی کنید زمانی که به سن مناسب رسید با دادن پول ماهیانه بتواند خرج و مخارج و کارهایش را مدیریت کند. به او یاد بدهید خودش آرزوهایش را برآورده کند و منتظر این نباشد که مردی در آینده از راه برسد و مانند غول چراغ جادو او را به آرزوهایش برساند.
به دخترانتان ابراز احساس را بیاموزید
بیشترما از نسلی هستیم که در آن همیشه سکوت کردن، صبوری و دم نزدن و شکایت نکردن یک ارزش زنانه تلقی میشده و از کودکی یادمان داده اند که دختر خوب کسی است که غر نمیزند، مخالفت نمیکند و همیشه با همه چیز کنار میآید.
اما واقعیت این است که این ابراز نکردن احساسات و عقاید یکی از مهمترین دلایل افسردگی، پایین بودن عزت نفس و اعتماد به نفس است. چنین تربیتی که این روزها هم کم و بیش آن را میبینیم منجر به بروز ناگهانی خشم و انفجار احساسات منفی میشود. احساسات بیان نشده بالاخره یک روز فوران میکنند و به خود فرد و اطرافیان او آسیب میزنند. اگر میخواهید دخترتان قربانی این تربیت ناصحیح نباشد، سعی کنید با به کار بستن روشهای زیر به او در ابراز احساساتش کمک کنید تا شخصیتی سالمتر داشته باشد.
به دخترانتان یاد بدهید احساساتشان را ابراز کنند. طریقهی صحیح ابراز احساسات و کلمات مناسب را به او آموزش دهید. اگر با کلمات بدی احساساتش را بیان میکند، به او کلمات و جملات جایگزین را آموزش دهید و خودتان هم در بیان احساساتتان از جملات مشابهی استفاده کنید.
یاد بدهید دربارهی ترسهایش حرف بزند
وقتی درموقعیت ترس، اضطراب یا فشار عصبی قرار میگیرد، از او بخواهید درباره موضوع صحبت کرده و بگوید که چه احساسی دارد و به چه فکر میکند. همین کار باعث میشود تا در آینده سکوت کردن را یاد نگیرد و بتواند دربارهی اضطرابها و ناراحتیهایش صحبت کند.
اجازه بدهید گریه کند
تحت هیچ شرایطی جلوی ابراز احساسات و ناراحتیهایش را نگیرید. اگر نیاز داشت گریه کند اجازه بدهید گریه کند. این کار در روحیه فرزندتان بسیار موثر است و باعث میشود از نظر روحی بسیار سالم باشد. اگر نیاز به درددل دارد، پای حرفهای او بنشینید.
عزت نفس را به دخترانتان آموزش دهید
یکی از بخشهای بسیار مهم در روش تربیت فرزند دختر، داشتن اعتماد به نفس و عزت نفس است. عزت نفس یک موضوع بسیار مهم است که سبب میشود تا بتوانید یک دختر کامل و با رفتارهای تائید شده به جامعه تحویل دهید. تربیت فرزند دختر از بدو تولد با روشهایی که عزت نفس بالا به او میدهد میتواند در حفظ شخصیت او در آینده کمک کننده باشد.
به جنسیت دختر بودنش احترام بگذارید
در برخی از جوامع فرهنگهایی نادرست سبب شده است تا دختران از همان کودکی احساس سرخوردگی از جنسیت خود داشته باشند. به عنوان مثال مقایسه جنس مرد و زن و تمایل خانواده به داشتن فرزند پسر در برخی فرهنگها رایج است. این امر به خصوص اگر به صورت مستقیم بیان شود بر روی روحیه دخترتان بسیار مؤثر است. شاید پسران در گذشته تواناییهای خاصی داشتند، ولی در حال حاضر زنانی هستند که به موفقیتهای بسیار بیشتری نسبت به مردان دست یافتهاند و این امر اختلاف جنسیتی و توانمندی آنها را کمرنگ کرده است.
به دخترتان احساس ارزشمند بودن بدهید و روحیه حساس او را دریابید. تا میتوانید او را متوجه خوشحال بودنتان از داشتن یک فرزند دختر کنید. ممکن است خودتان این مسائل برایتان اهمیت نداشته باشد، ولی دختران در جامعه این موضوع را درک میکنند و از جنسیت خود و تبعیضات موجود دلخور میباشند. پس آن قدر دخترتان را از احساسات پدرانه و مادرانه غنی کنید که این مسائل به چشم او نیایند.
اگر اشتباهی انجام داد سرزنشش نکنید
فرزندانتان بهخصوص دختران نیازمند این هستند با شما احساس راحتی داشته باشند. روابطتان را طوری مدیریت کنید که اگر خطایی از او سر زد خودش به اشتباهش اقرار کند و شما هم در مقابل به هیچ عنوان او را مورد سرزنش قرار ندهید. این کار باعث میشود بتوانید روی فرزندتان کنترل داشته باشید و از رفتن به راه خطای آنها جلوگیری کنید.
مخالفت کردن را به او بیاموزید
اجازه بدهید دخترانتان بیاموزند که حق انتخاب دارند. از انتخاب کردن طعم بستنی گرفته تا خرید لباس مورد علاقهاش میتواند باعث اعتماد به نفس او شود. همچنین یاد بدهید اگر از چیزی ناراضی است، مخالفت خودش را اعلام و کند و شما هم در مقابل به نظر او احترام بگذارید.
مسئولیتپذیری را به او آموزش دهید
قطعاً در آینده دخترتان مسئولیتهایی را بر دوش خود احساس میکند. هر چه بتواند بهتر در این زمینه عمل کند احساس اعتماد به نفس و ارزشمندی بیشتری خواهد داشت. در تربیت فرزند دختر از بدو تولد مسئولیتهایی برای او در نظر بگیرید و بر اساس سنش این مسئولیتها را هم ارتقا دهید. این کار باعث میشود تا دخترتان احساس توانمند بودن کند و به مرور اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد. همچنین بداند که باید برای رسیدن به اهداف خود تلاش کند.
بهتر است برخی اوقات به خاطر انجام صحیح مسئولیتی که به او محول شده است، دخترتان را تشویق کنید تا برای انجام مسئولیتهایش ارزش بیشتری قائل باشد و انگیزه کافی در او ایجاد گردد.
به نیازهایش توجه کنید
به نیازهای به نیازهای فرزندتان توجه نشان دهید و طوری وانمود نکنید که نمیدانید او چه میخواهد یا چه احساسی دارد. اگر برآورده کردن نیاز و خواسته او فعلاً برایتان مقدور نیست، این را به او بگویید تا دست کم بداند که از درک او غافل نشده اید.
پدر و مادران عزیز، همانطور که در روز جهانی پسر به موضوع تربیت فرزندان پسر پرداختیم، امروز هم نکاتی را در تربیت فرزندان دختر برایتان ارائه کردیم.
یادمان باشد فرزندان امروز ما، مادران و همسران آینده هستند. با تربیت صحیح آنها، به داشتن جامعهای سالم کمک کنیم.
اگر شماهم در رابطه با بحث تربیت فرزند تجربهای دارید با ما به اشتراک بگذارید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :تربیت فرزند دختر ، تربیت فرزندان ، سبک زندگی ، مهارت های زندگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰