محمد آسایی امروز در مراسم اختتامیه ارزیابی نهایی برنامهی شهر سالم سهند اظهار کرد: کار به شکلی انجام شد که تمامی بازدید ها و تصمیمات مبتنی بر شواهد بود بهطوریکه ۸۰ سوال را تهیه کرده بودیم و این سوالات را در بازدید ها مطرح میکردیم و هر آنچه که دیدیم و شنیدیم، براساس شواهد و سوالات مطرح شده بود.
وی در تشریح مراکز و امکانات شهر سهند افزود: مخزن آب آشامیدنی ، اسکان موقت، تاسیسات مواقع بحرانی و سوانح، تصفیه خانه، مغازه های فروش مواد غذایی، بحث آلودگی هوا، ایستگاه آتش نشانی و مرکز اورژانس از جمله مراکز و امکاناتی هستند که مورد بازدید قرار گرفت.
مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی شناخت افراد و گروه های آسیبپذیر را موضوع مهم برشمرد و افزود: این کار بسیار بزرگی است که کارکنان مرکز بهداشت شهرستان تکتک افراد گروه آسیب پذیر را میشناسد.
وی ادامه داد: شهرستان آذرشهر درصورت بروز مشکل، به عنوان معین و حمایت گر سهند خواهد بود و اکنون مسئولین آذرشهر از میزان چاه های آب، محل نیروگاه برق، مکان مدارس و… در شهر سهند با خبر است.
آسایی در رابطه با آمادگی آتشنشانان سهند نیز گفت: از تلاش آتشنشانان بسیار خوشحال شدیم و نوع آموزش آنها مورد توجه ما قرار گرفت، بطوریکه در طول ۲ الی ۵ دقیقه در محل حادثه حاضر میشوند.
وی ادامه داد: نیروهای اورژانس نیز کاملا آماده و تجهیز شده بودند و نشان دادند که آموزش مستمر دیده اند
به گزارش ایسنا، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت بعد از دو روز حضور در شهر جدید سهند و بازدید از امکانات بهداشت و درمان، آموزش، خدمات، شهری و … در مورد اعطای گواهینامه کسب عنوان شهر سالم تصمیم گیری خواهند کرد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰